Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Caroline gav mig håbet tilbage om at kunne amme, efter min baby nægtede at tage fat i over en uge og derfor kun havde fået flaske. Hun viste mig gode stillinger, tog sig god tid til at guide og vejled... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Caroline truly saved my breastfeeding journey. I was ready to switch to bottle feeding when we reached out to her as a last resort. Thanks to her help, I’m now in my 5th month of exclusively breastf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik Caroline på besøg da vores ammeforløb var ved at køre af sporet med sår grundet dårlig sutteteknik. Hun gav os så mange gode råd, både til hvad vi selv kunne gøre og hvor vi kunne søge yderlige... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skriver almindeligvis ikke anmeldelser, men Caroline fortjener den største anbefalelse. Uden Caroline ammede jeg ikke mit barn i dag! Vi havde store udfordringer de første 2 måneder af amningen. V... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Zwangerschapsbegeleiding
  2. Gezondheidscentrum voor kinderen
  3. Bevallingslessen
  4. Verloskundige
  5. Vrouwenkliniek

Over Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh

Geschreven door het bedrijf

Jeg er jordemoder og specialuddannet IBCLC- ammevejleder. Jeg tilbyder akut ammevejledning og ammehjælp i eget hjem i København og på hele Sjælland. Jeg vejleder både på dansk og engelsk.

Jeg har drevet Ammevejledning.dk siden 2017, hvor jeg har hjulpet mange familier med at komme godt fra start.

Jeg arbejder med gennemsigtige priser, således der ikke kommer uforudsete udgifter, tillæg, weekendgebyr eller lignende. Det er vigtigt for mig, at vi i ro og mag finder ud af, hvordan vi bedst får amningen til at fungere - derfor har jeg ingen tidsbegrænsning på mine ydelser. Min mangeårige erfaring er også, at der altid er spørgsmål i de efterfølgende dage, hvorefter du altid er velkommen til at ringe eller SMS'e til mig.

Jeg bestræber mig på at besøge jer samme dag eller indenfor 24 timer. Jeg glæder mig til at hjælpe jer til et godt ammeforløb.

Caroline Hurup

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Caroline er den ammevejleder du leder efter

Hyr Caroline - du vil ikke fortryde det! Så enkelt kan det i virkeligheden skrives.

Efter flere forskellige ammekonsulenter, landede jeg til sidst hos Caroline, og hun viste sig at være lige den hjælp og støtte vi havde brug for. Efter knap fire uger var vi kørt fast i en smertefuld amning som aldrig havde fungeret. Den forkerte sutteteknik medførte faldende mælkeproduktion og jeg var træt, presset og stresset over situationen. Caroline hjalp i den grad med at rette op på det. Hun opdagede at vores lille søn stadig havde stramt tungebånd, på trods af han allerede var blevet klippet, og hjalp os til at få det haste klippet. I de følgende uger, hvor vores søn skulle lære at bruge tungen på en ny måde, var hun en stor støtte med konkrete råd og opbakning og ikke mindst forståelse og tålmodighed. Dertil er det en stor fordel, at man altid kan kontakte Caroline med sine spørgsmål. Jeg er sikker på det er en del af succesen, og derfor jeg idag ammer min nu 11 uger gamle søn. Ikke uden problemer, men vi er et langt bedre sted, hvilket jeg ikke havde forestillet mig da det var værst. Jeg skylder Caroline en stor tak.
/Emilie

29 december 2021

Antwoord van Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh

Kære Emilie. Stærke kvinde. Du har arbejdet så ihærdigt for at opnå de resultater - det er bare så flot klaret♥

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling fra os til Caroline

Kæmpe anbefaling fra os til Caroline!

Vi kontaktede Caroline efter 1,5 uge med skrækkelige amninger. Agnes havde en hård start på livet og mælken var utrolig længe om at løbe til.
På sygehuset blev det givet modermælk fra bægre samt sonde, hvilket fungerede rigtig dårligt og mit ønske til at kunne amme var så ufattelig stort.
Vi gav ikke op og tilkaldte Caroline. Hun kom nogle dage efter (imellem tiden havde vi haft telefonisk kontakt flere gange hvor hun gav gode råd).
Da hun kom havde vi fået skåret ned for MME men var stadig usikre på alt.

Caroline var yderst professionel og så sød og rar. Hun gav sig god tid og lyttede. Hun gav så mange gode værktøjer samt stillinger til amningen samtidig med at hun tjekkede vores Agnes igennem.
Caroline var alle pengene værd, og vi er så glade for at det netop var hende der kom!

22 december 2021

Antwoord van Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh

Kære Trine (og N). I har været så gode og ihærdige i indsatsen for at ændre på jeres udfordringer - det er bare SÅ godt (team)arbejde ♥

Kæmpe anbefaling!

Caroline var hjemme ved os efter et par hårde uger med sår på brysterne, bøvl med ammebrikker og en noget tyndslidt mor. Hun var både yderst professionel og meget imødekommende. Hun foretog tjek af vores datter, tog en lang snak med os om udfordringerne og lavede en ammeplan til os. Derudover var hun hands-on og kravlede bogstavelig talt op i sofaen til os og hjalp med at få min datter rigtigt på - det var lige dét, der skulle til!

Her 3 måneder efter ammer vi på livet løs, hvilket jeg slet ikke kunne have forestillet mig på det tidspunkt.

Vi kan i dén grad anbefale Caroline!

5 december 2021

Antwoord van Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh

Kære Tenna. Hvor er det godt at høre at det fortsat går jer godt. Du er sej er du.
Tak for de rosende ord❤

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe anbefaling herfra!

Vi kontaktede Caroline, da vores pige var en lille uges tid gamle. Jeg havde fået kastet ammebrikker efter mig på sygehuset få timer efter at jeg havde født. Jeg var desperat efter at få vænnet baby af med dem, da det kun bød på frustration og gråd hos os begge. Caroline kom på besøg få dage efter at vi havde kontaktet hende. Hun rådgav og guidede mig i amningen uden brikker og efter en uges tid var vi sluppet af med dem. Hun sagde at jeg sagtens kunne amme uden brikker, og heppede på mig. Derudover gav hun mig vejledning i forskellige ammestillinger, bl.a. liggende amning som har gjort vores nætter helt hyggelige. Det har været fedt, at hun også samlede op på besøget, og jeg har også efterfølgende kontaktet hende med et par spørgsmål. Jeg ammer problemfrit på 3. måned og jeg elsker det. Jeg er ikke sikker på, at jeg havde fortsat med at amme, hvis jeg ikke havde fået hjælp.fra Caroline. Så en kæmpe anbefaling fra mig - og et kæmpe tak :-)

9 november 2021

Antwoord van Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh

Tak for de rosende ord Stine. Jeg bliver SÅ stolt af jer ammende kvinder når i arbejder så ihærdigt for at nå jeres mål. Stærk indsats - flot klaret🙏

Reddede vores amning

Caroline tog turen over Issefjorden, da vi var alvorligt udfordrede med vores 3uger gamle datters teknik ved brystet. Caroline viste mig forskellige stillinger, hvordan jeg kunne hjælpe hende på brystet men vigtigst så observerede hun hvordan hun ammede og bekræftede os i en mistanke om stramt tungebånd. Derudover kunne vores datter kun lige akkurat holde sin egen vækstkurve og det ved at ligge mange mange timer (som i hele dagen) ved brystet.
Ved tidligere hospitalsundersøgelser var ingen kommet til konklusionen, at hendes tungebånd burde løsnes. Det tog Caroline et sekund at spotte at hendes tungebånd forhindrede en effektiv sutteteknik, og sendte os i retning af en dygtig ØNH i København. Han konstanterede at hendes tungebånd var så stramt som et tungebånd kunne være. Han forstod faktisk slet ikke, at man fra hospitalets side ikke havde reageret.
Fra en teknik ved brystet der mest af alt kunne betegnes som “bide og trække” kunne hun efter tungebåndsløsningen (klip) sutte og svøbe. Smerter forsvandt, synkelyde opstod og vores datter kunne spise sig mæt på langt kortere tid - faktisk begyndte hun meget hurtigt at tage næsten dobbelt så meget på, ugentligt.

Jeg vil gå så langt at sige, at jeg havde været fortabt hvis ikke Caroline havde besøgt os. Man er så autoritetstro som helt ny mor, og får man på hospitalet besked på, at “alt ser normalt ud” - så køber man den. -Indtil ens egen mavefornemmelse bliver stærkere.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at havde jeg ikke lyttet til mavefornemmelsen og ringet til Caroline, så var amningen gået i sig selv.
For udover tungebåndsløsningen, lavede Caroline også plan for mig, der inkluderede udpumpning x antal gange dagligt (for at opretholde produktionen), lægge hende til i en stilling, der gør det lettere for baby med stramt tungebånd, og ikke mindst, at finde troen og ikke miste håbet.

Både under vores besøg og i opfølgende telefonisk konsultation var Caroline super sød, kyndigt vejledende, og vigtigst for os, så havde hun troen på, at amningen kunne komme til at køre - selv da min egen tro dalede lidt.

Idag er min datter 3mdr og vi fuldammer fortsat og nyder det begge to. Ingen udpumpning er længere nødvendig (det stoppede nærmest lige efter klip) og jeg stoler fuldstændigt på, at hendes teknik holder min produktion i sync med hendes behov - og at hun er mæt og glad.

Så Caroline får vores ALLERvarmeste anbefaling herfra vores lille familie på Orø :-)

5 oktober 2021

Antwoord van Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh

Kære Annsofie. Tak for de rosende ord. Hvor er jeg glad for at det går jer så godt. Det er helt og aldeles din indsats (og din mands støtte) der er er grunden til at i er kommet i mål. Det er så super sejt.
Det var en fornøjelse at guide og vejlede jer. Fortsat rigtig god barsel❤

Uvurderlig hjælp og støtte

Uvurderlig hjælp og støtte. Hvis amningen og hele starten med en lille ny generelt føles uoverskuelig så kontakt Caroline.

Caroline hjalp os med opstarten af amningen og kom med gode råd da der ikke var mælk nok. Caroline er sød, imødekommende og professionel. Hun hjalp os døgnet rundt og stod til rådighed selv i hendes ferie.

Caroline var uden tvivl den støtte og support vi havde brug for i de første uger efter fødslen. En hjælp der ikke kan hentes vis sygehuset.

Vi har ikke andet end rosende ord til Caroline, og ville uden tvivl altid anbefale hende.

7 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Caroline kom til undsætning med en plan…

Caroline kom til undsætning med en plan da jeg skulle have mælkeproduktionen op og køre igen efter en slem brystbetændelse. Derudover spottede hun et stramt tungebånd, og anbefalede kiropraktor til kropsbehandling. Og så er hun meget behagelig at tale med, både i telefon og personligt, at blive hørt og set som skrøbelig mor er i sig selv skønt.

2 september 2021

De varmeste anbefalinger

Yderst professionel og kompetent vejledning, både telefonisk og ansigt til ansigt. Caroline spottede med det samme et stramt tungebånd, som desværre var årsagen til en dalende mælkeproduktion, da min datter hverken fik ordenligt fat eller kunne åbne munden nok til at få nok bryst ind. Vi måtte så desværre 3 ørenæsehalslæger igennem før det blev klippet, men forhåbentlig kan det gøre at jeg ikke behøver opgive amningen helt. Hvis vi skal have et barn mere vil vi klart benytte Caroline inden for barnets første leveuger, så vi kan komme bedst muligt fra start med amningen.

17 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Carolines besøg har været en kæmpe hjælp!

Carolines besøg har været en kæmpe hjælp! Da jeg havde det svært med at få min søn til at få ordenligt fat på brysten var amning en frustrerende proces, som skulle gentages flere gange om dagen. Og hvis man tænker, hvor træt og overvæld en er efter en fødsel, kan en besværlig amning hurtig bliver til en mareridt...
Under hendes besøg har Caroline guidet mig med både gode praktiske råd og psykologisk støtte og i løbet af kort tid har hele situationen ændret sig. Nu efter kun få dage er amning blevet til en oplevelse, som er stadig sikker krævende, men også dejligt intim og tilfredsstillende. Mange gange tak, Caroline!

3 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling af Caroline!

FANTASTISK AMMEVEJLEDER! Caroline kom hurtigt til undsætning og gav fantastisk og professionel ammehjælp. Hun undersøgte vores lille pige meget grundigt og hurtigt blev sutteteknikken udbedret. Hun viste mig nye ammestillinger og gav grundig vejledning. Caroline er yderst kompetent og kan bestemt anbefales!

26 juli 2021

Varm anbefaling!

Caroline kom hjem til os kort tid efter vi havde kontaktet hende, da jeg havde problemer med revner og smertefuld amning og derfor var tæt på at opgive at amme min nyfødte datter. Caroline tager sig god tid til at vejlede i bl.a. ammestillinger i trygge rammer og giver efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål og følge op telefonisk. Jeg sender hermed mine varmeste anbefalinger!

21 juli 2021

Varm anbefaling af ammevejleder Caroline

Jeg kontaktede Caroline kun to dage efter fødslen af vores søn, da jeg oplevede at få sår ved amning og jeg havde svært ved at lægge vores søn ordentligt til. Da det er vores første barn, så vidste jeg fra mine veninder, hvor vigtigt det var, at få amningen godt fra start. Jeg kendte allerede Caroline efter at have deltaget på hendes fødselsforberedelseshold så jeg tøvede ikke med at kontakte hende igen.

Caroline kom hjem til os da vores søn kun var fire dage gammel. I et roligt og trygt tempo gennemgik Caroline forskellige ammestillinger og hun tjekkede hvordan vores søn blev lagt til brystet. Herunder hvordan hans sutteteknik var. Med det samme gik amningen fra at være smertefuld til at forløbe smertefrit og jeg kunne med det samme mærke på vores søn, at han også fik mere mælk og deraf virkede mere tilfreds. Der var også rum til Caroline kunne besvare diverse spørgsmål man har som førstegangsmor og far. Efterfølgende havde vi en telefonisk opfølgning med Caroline hvor vi gennemgik hvordan det var gået siden sidst.

Caroline får vores varmeste anbefalinger.

12 juli 2021

Caroline reddede mit ammeforløb

Hvis du har udfordringer med amning, så kontrakt Caroline. Vi vil anbefale hende til alle vi kender og møder:-)

Vi (min mand og jeg) har ikke andet en rosende ord at sige om Caroline og hendes ekspertviden - hun reddede bogstaveligt talt mit ammeforløb og gav mig troen på, at det kunne lykkes at få amningen til at fungere med vores datter.

Caroline har en enorm faglig viden kombineret med en fantastisk praksiserfaring, der giver en logiske forklaringer på ens ammeudfordringer samtidig med at du får håndgribelige praksis råd, som med det samme har en effektfuld virkning. Derudover har det været beundringsværdigt, hvordan Caroline har stået til rådighed på SMS og i telefonsamtaler med rådgivning og fif hele vejen igennem vores forløb.

Jeg har haft alle tænkelige ammeudfordringer, som Caroline har ydet rådgivning og hjulpet med:
- Korrekte ammestillinger og inspiration til flere
- Gjorde os opmærksom på trøske (hvilket viste sig at være rigtig, hvorefter vores datter og jeg kom i behandling hos lægen)
- Gjorde os opmærksom på at vores datter havde for kort tungebånd og anbefalede Danmarks dygtigste Øre-Næse-Hals læge, hvor vi fik ordnet det, og det gjorde en verden til forskel
- Korrekt anvendelse af brystpumpe
- Fif om at bruge ammesugerør til at give udpumpet mælk som erstatning, så vores datter fik det på den mest naturlige måde
- Anbefalet den bedste og mest naturlige sutteflaske til at give modermælkserstatning
- Rådgivning i at få mælkeproduktionen stimuleret og i stand til at producere mere mælk
- Generel viden om amning og hvad der kan gøres for at optimere den
- Givet inspirerende og optimistisk gejst der har givet energi til at fortsætte med at kæmpe og tro på at det kunne lykkes

Status på forløbet hos Caroline: Min amning er gået fra at være smertefuld, vanskelig og problematisk, hvor vores datter ikke fik nok mælk grundet for lille mælkeproduktion - til at amning er naturlig, ubesværet og noget jeg nu kan nyde.

22 juni 2021

Caroline er et vinderkort

Min kone og jeg kan varmt anbefale Caroline. Hun er virkelig kompetent og meget imødekommende. Min kones store ønske var at amme uden suttebrikker, da hun brugte disse med vores første barn i 13 måneder. Dette er nu lykkedes med vores andet barn med hjælp fra Caroline. Hun var super hurtig til at komme forbi os og komme med en masse tips og tricks - specielt nogle som andre ikke har formået at komme med som har gjort at det lykkedes, derudover var hun også god til at følge op efterfølgende. Vi var meget trygge ved hendes vejledning.

6 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede Caroline da jeg længe…

Jeg kontaktede Caroline da jeg længe havde kæmpet med overproduktion og mistanke om svamp i det ene bryst. Hun kom allerede første hverdag og gav sig god tid til at kigge på både baby og jeg. Det var en langsom proces men det lykkedes og jeg havde kontakt med hende telefonisk og over sms hele vejen igennem.

27 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp til øgning af mælkeproduktion

5 dage efter fødslen var mælken stadig ikke løbet til med det resultat, at vores barn desværre tabte sig 13% af sin fødselsvægt. Amningen fungerede nogenlunde fint men ikke noget at råbe hurra for.
Til gengæld er Caroline en fagperson man kan råbe hurra for! Hun var nem at kontakte og kom hjem til os under 24 timer efter at vi havde ringet. Hun er dygtig, tålmodig og sød. Hun lavede en plan for, hvordan vi kunne øge produktionen af mælk og gav et kursus i amningen-teknik. Idag er amningen og mælkeproduktionen helt oppe at køre og det er i den grad takket være Carlone. Hun er uden tvivl den bedste ammevejleder på markedet.

13 april 2021