Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var på udkig efter en ny mulepose til bl.a min vandflaske, og her faldt jeg over et iblandt Amolias meget smukke produkter. Jeg har selv haft ansættelser på nogle af de hospitaler, hvor Amoli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget mine to puder og helt ærligt, jeg er SÅ vild med det. De er simpelthen så flotte og lækre, overstiger alle mine forventninger. Elsker måden de er produceret på og så har begge m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tassenwinkel
  2. Bedrijfscadeau leverancier
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Handtassenwinkel
  5. Toiletbenodigdhedenwinkel
  6. Afvalverwerkingsbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Hos Amolia finder du bæredygtige produkter skabt af upcyclede tekstiler. Vi giver kasserede materialer som duge, lagner og uniformer nyt liv som unikke boligtekstiler, accessories og gavesæt. Alle produkter er designet i Danmark og produceret i Danmark og EU. Når du handler hos os, vælger du kvalitet, ansvarlighed og et mere cirkulært forbrug.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I ordered from here in Canada it came…

I ordered from here in Canada it came quickly. I was very surprised at how fast.
The art I purchased is wonderful.

11 februari 2026

Antwoord van Amolia APS

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that your order arrived quickly all the way to Canada and that you’re happy with your piece. It means a lot to us that our upcycled textile art has found a home with you. Thank you for supporting us. 💚

Virkelig flotte varer

Virkelig flotte varer. Er vild med konceptet.

11 februari 2026

Antwoord van Amolia APS

Tusind tak, Gitte! Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for både produkterne og konceptet. Din støtte betyder meget og er med til at give kasserede tekstiler nyt liv. 💚

Flotte farver

Flotte farver og dejligt design. Jeg er meget tilfreds.

9 februari 2026

Antwoord van Amolia APS

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både farver og design. Tak fordi du valgte Amolia 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og virkelig lækker…

Hurtig levering og virkelig lækker taske. Og flot og bæredygtig indpakning. Det er fedt, at der også er tænkt over indpakningen skal være genbrug og ikke kun produkter.

26 januari 2026

Antwoord van Amolia APS

Tak for dine ord, Frederikke ✨ Vi er så glade for, at du både kan lide tasken og vores genbrugte indpakning ♻️ Det betyder meget for os!

Super service og lækre kvalitet

Super service og lækre kvalitet

29 januari 2026

Antwoord van Amolia APS

Tusind tak, Lissi 💫 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både service og kvalitet. Tak fordi du handlede hos os 💚

Fantastisk.

Virkelig lækker kvalitet, er så glad for min taske.Er vild med konceptet.

19 januari 2026

Antwoord van Amolia APS

Tak for din fine anmeldelse, Pia 💛 Det glæder os meget, at du er glad for din taske. Vi håber, du får stor glæde af den ♻️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne produkter af høj kvalitet

Skønne produkter af høj kvalitet. Rigtig god kundeservie og hurtig levering. Kan kun anbefale!!

13 januari 2026

Antwoord van Amolia APS

Tusind tak for anbefalingen, Mette! Vi er meget glade for, at du havde en god oplevelse hele vejen 📦💚

Skønne produkter

Skønne produkter, som er flot pakket ind og miljø-/klimavenligt.

5 januari 2026

Antwoord van Amolia APS

Tak for din anmeldelse, Simone 🌿 Det glæder os, at både produkt og indpakning faldt i din smag 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Saw this hanging at the Packhouse

Saw this hanging at the Packhouse in Christianshavn and had to have it. Ordered it on a second to last day in Copenhagen (a Wednesday) and it met me at my house when I got home to the states (on a Friday). Really gorgeous piece. Incredibly fast shipping/customer service.

25 november 2025

Antwoord van Amolia APS

Thank you so much for taking the time to share this wonderful review. We are delighted that you discovered our piece at The Packhouse in Christianshavn and that it reached you in the US so quickly 🇺🇸. It means a great deal to hear that you are happy with it!

Thank you again for choosing Amolia and supporting upcycling. 💚🙏

God og hurtig handel 😊

God og hurtig handel 😊
Lækker taske 👍

17 november 2025

Tusind tak, Bitten, for din fine anmeldelse – og for din ordre. 🎉

Det glæder os, at handlen gik nemt og hurtigt, og at du er glad for din nye taske. Du er altid velkommen hos os igen. 💚

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede tasken som for dyr i forhold til designet.

Vi forsøger altid at give den bedste service, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig både over telefonen med at vælge den rette model og med at sikre gratis levering, selvom dine ordrer blev lagt hver for sig.

Vores priser afspejler ikke kun designet, men især det arbejde og de omkostninger, der ligger i at skabe et mere bæredygtigt produkt. Vi upcycler kasserede tekstiler og producerer i små serier i Danmark og EU, hvilket er en helt anden proces end hos større brands, der arbejder med nye materialer.

Din feedback er værdifuld, og vi tager den med i vores videre udvikling. Tak fordi du gav os muligheden for at hjælpe dig 🌿

Over alt forventning

Elsker måden de er produceret på og så har begge mine forældre arbejdet på det gamle I/S vask, så selvfølgelig skulle jeg ha disse puder.

4 november 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Amolia APS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - hvor bliver vi glade af at læse den! Det betyder virkelig meget for os, at puderne ikke bare lever op til dine forventninger, men faktisk overgår dem. Og hvor er det særligt, at dine forældre har arbejdet på det gamle I/S vask - så giver puderne jo ekstra mening. Tak fordi du valgte vores upcyclede puder 🌿

Fantastisk produkter

Lækker produkter

20 oktober 2025

Antwoord van Amolia APS

Tusind tak for dine søde ord! Vi er så glade for, at du synes om produkterne, og at leveringen var hurtig. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give. Tak fordi du handlede hos os 🌿

Så lækre produkter

Så lækre produkter. Bestemt pengene værd!

17 oktober 2025

Antwoord van Amolia APS

Hvor er det dejligt at høre - tusind tak! At du synes, produkterne er pengene værd, betyder virkelig meget for os, da vi lægger stor kærlighed i både materialer og håndværk. Tak fordi du støtter upcycling 💚

Nem at handle hos.

God hjemmeside med brugbare informationer om hvert produkt, samt fine fotos.

18 oktober 2025

Antwoord van Amolia APS

Tak for din skønne anmeldelse! Vi gør os umage for at beskrive hvert produkt så præcist som muligt, så det er dejligt at høre, at informationer og billeder har været hjælpsomme. Tak fordi du havde en god oplevelse hos os 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fine og lækre produkter

Rigtig fine og lækre produkter. De er god udført og det er sjovt at se hvad det har været før. Kan rigtigt godt lide tanken ved at man udnytter de ting man allerede har til at lave nye smukke ting 😊

1 september 2025

Antwoord van Amolia APS

Tusind tak, Julie! Hvor er det dejligt at høre - det betyder meget for os, at du både kan lide produkterne og tanken bag. Vi bliver så glade, hver gang nogen sætter pris på, at tekstilerne får et nyt liv 💚

Lees meer over geverifieerde reviews.