NY PLANTEKASSE Så annoncen, slog op på nettet og så det brede udvalg af plantekasser m/u hjul og bagvæg til en overkommelig pris. Bestilling online, hurtigt svar. Foretrak selv at hente og er samm... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vanvittig hurtig levering, og super flot kvalitet på plantekasserne. Præcist som vi havde ønsket os. Selv fragtmanden der kom og afleverede kasserne ville bestille nogle til sig selv fordi han var... Toon meer
Superflot "træ" fra Armor design i sortmalet jern til gæsteovertøj. Hurtig og præcis levering. - Vi har fundet og købt en lige så flot designertaburet i sortmalet træ til at matche, så gæster kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allerede efter få dage i regnvejr er den begyndt at få en smuk farve - rust-farve. Passer perfekt på terrassen som en slags låge / afskærmning ifbm indhegning. Smukt design som kan anvendes på flere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Køb AmorDesign's populære og utraditionelle knagerækker | stumtjener, eller et kvalitets højbed, plantekrukke mv. Alt Dansk Design og Dansk produceret på eget værksted.
Contactgegevens
Randesvej 8 og 14, 8600, Ulstrup, Denemarken
- kontor@amordesign.dk
- amordesign.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rettidig omhu.
De er bare de bedste. Af egen fri vilje, kontakter de mig, fordi de har nogle forstærkninger, til de produkter jeg har købt
Er monteret nu og betydelig bedre funktion.
Tak AmorDesign.
Super hjælp med mine spørgsmål.
Super hjælp med mine spørgsmål.
Smukt produkt i en høj kvalitet.
Så bliver det ikke bedre ;-)
Meget fint levering
Meget fint levering, har fået mine fugle op på væggen. Kan anbefale andre at købe dem.
Overordnet en fin oplevelse
Overordnet en fin oplevelse, dog var varen noget forsinket, men den kom til, den nye forventede dato.
Super service og mega fine svaler.
Virkelig flot og lækkert udført produkt…
Virkelig flot og lækkert udført produkt i høj kvalitet og unikt design! Yderst imponeret og go og hurtig service
Virkelig flot kvalitet
Fint produkt og hurtig levering
Super flot vare
Super flot vare, god kvalitet og hurtig ekspedition.
Vi ønsker os også det flotte træ🤩
Meget tilfreds med produktet lever helt…
Meget tilfreds med produktet lever helt op til mine forventninger 👍😀😀
Lækkert produkt
Jeg har netop købt sættet med de to fugle og skal helt sikket have sættet med de tre fugle også, de er virkelig dekorative.
Hurtig og fejlfri levering
Hurtig og fejlfri levering af knagerækken “Tøjtræet”, der til fulde lever op til billederne. Det er SÅ flot!
Super service og et fantastisk produkt
Super service og et fantastisk produkt. Vil virkelig anbefale Amordesign

Antwoord van AmorDesign
Bestilte varer om søndagen og modtog…
Bestilte varer om søndagen og modtog dem om tirsdagen. Varen er i top kvalitet, handler er helt sikkert igen.
Burde ikke hedde en knage - det er kunst :-)
Rigtigt fint produkt. Vi har købt i kobber med LED-lys og bruger det som vægdekoration. Den er så flot i et rum med højt til loftet. Vi har hængt et par glaskugler med små planter i på. Det ser skidegodt ud. Og megafon service og hurtig levering. Lige som det skal være :-)
Fint firma.
Som kunde i Amordesign er man i centrum og bliver opfordret til at ringe spørge ved tvivl spørgsmål.
Der er meget fin service.

Antwoord van AmorDesign