1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Amrani is opgericht door Fatima el Amrani, een expert op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Als voormalig trainer van vooraanstaande merken heeft ze trainingen gegeven aan beautyspecialisten over de hele wereld. Met haar passie voor schoonheid en welzijn en haar 17 jaar ervaring in de beauty-industrie, heeft Fatima in 2022 het merk Amrani opgericht vanuit de overtuiging dat schoonheid niet alleen van buitenaf komt, maar ook van binnenuit. Bij Amrani begrijpen we dat de moderne wereld een tol kan eisen van ons lichaam en geest, wat zich kan uiten in huidproblemen zoals acne, rimpels, donkere kringen en een doffe teint. Daarnaast ervaren veel vrouwen ook tijdsdruk en hebben ze weinig tijd om stil te staan bij hun authentieke schoonheid en om verbinding te maken met zichzelf. Dit is waar Amrani kan helpen. We willen vrouwen inspireren om hun dagelijkse routines te transformeren in fijne en betekenisvolle selfcare momenten en de kracht van onlosmakelijke verbinding tussen fysieke en mentale gezondheid en authentieke schoonheid te ervaren. Onze holistische benadering en innovatieve producten zijn ontworpen om deze problemen aan te pakken en bij te dragen aan een gezonde en stralende huid, authentieke schoonheid en fysieke en mentale gezondheid. Onze missie is om vrouwen te begeleiden op hun reis naar authentieke schoonheid, door gebruik te maken van onze holistische benadering en innovatieve producten. Onze waarden van authenticiteit, inclusiviteit, innovatie, schoonheid en verbinding zijn de drijvende kracht achter ons merk en alles wat we doen. Onze innovatieve producten zijn ontworpen om niet alleen de huid te verbeteren, maar ook om de geest en het lichaam te voeden en te ondersteunen, zodat klanten zich beter voelen van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van onze producten voelen vrouwen zich beter in hun vel, met meer zelfvertrouwen en in verbinding met zichzelf. Dus, als je op zoek bent naar een holistische benadering van schoonheid en welzijn, dan is Amrani het merk voor jou. Probeer het nu en voel het verschil! Ontdek je 'everyday glow' met Amrani.

4,4

Uitstekend

topproducten van echte professionals

Onlangs heb ik collageen en vitamine C foam cleansers besteld en ik ben ontzettend blij met beide producten.

Allereerst wil ik de snelle en efficiënte service van Amrani Beauty benadrukken. Mijn bestelling werd snel verwerkt en ik ontving mijn pakketje binnen een dag na het plaatsen van de bestelling. De producten waren goed verpakt en in perfecte staat bij aankomst.

De Vitamine C Foam cleanser heeft mijn huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau getild. Deze cleanser voelt ongelooflijk zacht aan op mijn huid en laat mijn gezicht schoon, fris en gehydrateerd achter. Na regelmatig gebruik merkte ik dat mijn huid er steviger en stralender uitzag. De vloeibare Collageen heeft zeker bijgedragen aan een verhoogde veerkracht en een jeugdiger ogende huid. Mijn huid voelt nu gladder en egaler aan, en ik merkte dat het mijn natuurlijke glans heeft verbeterd.

Wat ik ook waardeer aan Amrani Beauty is hun toewijding aan kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Beide producten bevatten geen harde chemicaliën of schadelijke stoffen, wat mijn gevoelige huid ten goede kwam. Het is geruststellend om te weten dat ik producten gebruik die goed zijn voor mijn huid en het milieu.

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Amrani Beauty en ik raad hun producten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar effectieve en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Met de collageen en vitamine C foam cleansers heb ik een ware transformatie van mijn huid ervaren, en ik kijk ernaar uit om meer producten van dit geweldige merk uit te proberen in de toekomst.

14 juni 2023

Absolute aanrader!

Fatima is een echte expert op gebied van huid verbetering! Haar behandelingen zijn effectief en ontspannend, haar producten lijn houd mijn huid perfect tussen de behandelingen door. Ik gebruik het power duo van de collageen en hyaluronic acid voedingssupplementen,daarnaast de Balance Hyaluronic Moisturizer en de Boost Vitamin C Foam Cleanser, dagelijks. Alles is makkelijk in gebruik en maakt mijn skincare routine snel en leuk. Mijn huid voel strakker, ik heb een super mooie glow, en zelfs mijn striae is sterk verminderd. Ook fijn dat alles nu online te bestellen is, en super snel geleverd! Absolute aanrader!

10 maart 2023

Effectieve produktlijn

Effectieve produktlijn , welke afgestemd is op mijn huidtype, leeftijd en doelstelling.
Goede prijs-kwaliteit verhouding met zichtbaar resultaat binnen afzienbare tijd.
Feedback, Tussendoor overleg & evt bijstellen van produktlijn altijd mogelijk.
Kortom , een aanrader!

21 oktober 2022

De bestelde artikelen zijn keurig bij…

De bestelde artikelen zijn keurig bij mij bezorgd de volgende dag. Was keurig verpakt. Zag er ook heel gezellig uit toen ik de verpakking opende. Ben gelijk begonnen met het nieuwe product hyaluronzuur. De collagen gebruik ik al en helpt mijn huid te verbeteren. Duidelijk te zien. Dank je wel Fatima.

20 oktober 2022

Ageless Collagen + Hyaluronic Acid = Powerduo!!!

De Ageless Collagen gebruik ik al een aantal maanden en na drie weken begon ik verschil te merken. M'n huid voelde steviger aan en niet alleen in m'n gezicht, maar ook m'n bovenarmen en -benen. Naarmate de tijd vorderde verminderde de fijne lijntjes (o.a. rondom mn ogen), als ook de cellulitis.
Sinds een aantal weken ben ik daarnaast begonnen met de hyaluronzuur, om mijn vochtarme huid van binnenuit te hydrateren. M'n huid, nagels en haar zijn hier zichtbaar blij mee en de glow is niet alleen mezelf, maar ook anderen opgevallen!!

29 september 2022

Collagen

Sinds januari gebruik ik de Collagen Ageless. Ik vind dit een geweldig product en wil niks anders meer! Na twee weken merkte ik al zeker resultaat, mijn huid werd strakker, steviger en zag er gezonder uit. Ook anderen viel het op want ik kreeg (ook natuurlijk altijd fijn te horen!😉) regelmatig complimentjes dat ik er goed uitzag.🤗
Sinds bijna een maand gebruik ik ook de Hyaluronic Acid. Misschien iets te kort om er een goed oordeel over te hebben maar ik merk nu ook al verbetering. De"senioren lijntjes" worden al minder!
Beide producten zijn wat mij betreft zeker aan te raden en de moeite waard ze zelf eens uit te proberen, je zal zien dat het echt werkt! 👍

29 september 2022

Ik gebruik nu ongeveer 1.5 maand de…

Ik gebruik nu ongeveer 1.5 maand de collageen en ik zie dat mijn huid strakker is geworden, met name rondom mijn kaaklijn. De eerste keer had ik de collageen na een behandeling bij The Skin Cave in Noordwijk gekocht en recentelijk gemakkelijk online besteld.

13 september 2022

Eindelijk een product dat werkt

De nutra producten van Amrani gebruik ik al bijna 4 maanden en ben erg tevreden. Naast mooie huid en gezonde haren is zelfs mijn cellulitis verminderd. Eindelijk supplement die echt werkt. Holistische aanpak van binnen en buiten spreekt mij ook erg aan. Ik kan de producten iedereen aanbevelen!

8 september 2022
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)