Het eten is zo lekker!! En zulke lieve vrouwen die er werken. Ik had een grote bestelling geplaatst, maar helemaal niet heel groot en alsnog wat extra’s gekregen. Echt zo attent én lekker. Een echte a... Toon meer
Amsterdam Baking Company - Geweldige Beleving! Ik heb onlangs besteld bij Amsterdam Baking Company en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. De empanadas waren heerlijk en smaakvol, en de Tres Lec... Toon meer
Weer allerlei lekkers besteld!! Andere dingen dan vorige keer, maar ook weer super van kwaliteit, bezorging, versheid, smaak; in 1 woord alles prima. Weet het zeker, ben nu vaste klant, want binnenkor... Toon meer
Overheerlijke alfajores! En het toetje, Tres Leches, was ook heerlijk, vooral niet te zoet! Mijn bestelling moest onverwachts op een andere datum bezorgd worden (helemaal in Bovensmilde!) de dames... Toon meer
Amsterdam & Latin Baking Company provides handmade and fresh pastries and desserts for consumers and business in Europe.
Gyroscoopweg 10, 1042 AB, Amsterdam, Nederland
- 0628161678
- info@amsterdambakingcompany.com
- amsterdambakingcompany.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Handig en praktisch
De deegwaren zijn eenvoudig en praktisch te gebruiken.
Uiteraard zijn ze erg krokant en lekker !

Antwoord van Amsterdam Baking Company
Het smaakte supergoed en vers
Het smaakte supergoed en vers! Zal hier zeker vaker bestellen

Slechte service
Het waren etenswaren voor een verjaardag. Er werd 5 dagen later geleverd, ook al zei ik dat tijdig geleverd moet worden. Degene was toen op vakantie en komt dus terug voor bedorven koekjes. Heel slecht dit!

Antwoord van Amsterdam Baking Company
Heerlijke croissants tijdens het offerfeest
Goeie service en heerlijke croissantjes! Dankzij Amsterdam Latin Baking company een overheerlijk en ambachtelijk familie ontbijt tijdens het offerfeest! Voor herhaling vatbaar

Really great food..
Really great food... fresh, handmade... will be back soon... from your neighboor Roy

Antwoord van Amsterdam Baking Company
Voor de eerste keer een doos…
Voor de eerste keer een doos gesorteerde empanadas besteld ze waren heerlijk dus voor herhaling vatbaar en de verpakking en bezorging was perfect.

de beste pastries van Nederland
de beste pastries van Nederland! De producten zijn altijd vers en de team van Amsterdam Baking company is altijd bezig om een oplossing vinden!

Antwoord van Amsterdam Baking Company
Alles wat ik bestelde was even…
Alles wat ik bestelde was even heerlijk. Ook mijn gasten hebben genoten.

Antwoord van Amsterdam Baking Company
Heel vriendelijk geholpen en ook nog…
Heel vriendelijk geholpen en ook nog een medialuna gekregen 😋.
Product prima kwaliteit.

Het was wederom heerlijk
Het was wederom heerlijk. Ook de Empenadas waren fantastisch
We hebben er weer van genoten
Thanks ABC team
Heerlijke producten
Heerlijke producten, duidelijke afbak instructies waar nodig! Love it!

Argentijnse smaak in Amsterdam
Als Argentijnse, heb ik dat bijzondere smaak geproefd op jullie empanadas! Ze waren geweldig!! jullie zien me zeker terugkomen!