Amsterdamsenoten Reviews

4,5

Cecerye en twee andere smaken Turkisch Delight besteld. De artikelen werden gevacumeerd verzonden en door mij in goede staat ontvangen. Perfecte kwaliteit van de lekkernijen, vriendelijke mensen, s... Toon meer

Al een tijdje bestel ik zonnebloempitten bij Amsterdamse noten. Laatste bestelling verkeerde pitjes binnen gekregen. Contact gezocht en het werd verholpen. Ik kreeg kosteloos de juiste pitjes toe ges... Toon meer

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Cecerye en twee andere smaken Turkisch…

Cecerye en twee andere smaken Turkisch Delight besteld.
De artikelen werden gevacumeerd verzonden en door mij in goede staat ontvangen.
Perfecte kwaliteit van de lekkernijen, vriendelijke mensen, snelle verzending.
Amsterdamsenoten….een aanrader.

22 juni 2026

werse noten

werse, goed ingepakt, goed beschermd.Ik was helemaal vergeten het adres te controleren toen ik de bestellijst aan het samenstellen was. Pas toen ik bij het betaalgedeelte aankwam, realiseerde ik me dat het maar 400-500 meter van mijn huis was. ))) Hoe dan ook, ik ga gewoon zelf naar de winkel om dingen te kopen als ik iets nodig heb, dan hoeven ze niet de extra moeite van bezorgen en inpakken te doen.

1 februari 2026

Verkeerde noten

Zoals altijd haal je standaard een zak pistache noten je herhaalt het nog 2x aan toe
Kom thuis en zie helaas de verkeerde noten ingepakt
Bewaar ze netjes en ga de dag erna terug en leg het netjes uit
Meneer gaf aan dit niet terug te kunnen nemen aangezien je niet weet hoe of wat er is gebeurd
Na mijn idee bel je dan toch even naar degene die er stonden om te vragen hoe dat zat
Nee we kunnen niks doen
Weg geld en de nootjes kunnen de vuilnisbak in
De manier waarop hiermee om word gegaan met een vaste klant
Ik kom daar niet meer
Zie bij vorige revieuws dat mensen dus wel een oplossing kregen en ik letterlijk lege handen en 10,00 armer

Nu beweren jullie dat ik 14,00 terour heb gekregen
Dat is helemaal niet waar
En ook geholpen ben door dezelfde die er zondag staat
Fabel verhaal niet achter jullie gezocht
Eerder verwacht een zak noten voor de zelfde prijs terug had op zn minst gekunt
Maar helaas

11 januari 2026
Logo Amsterdamsenoten

Antwoord van Amsterdamsenoten

Beste Danielle,
Dank u wel voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Graag willen wij dit toch even verduidelijken. De meneer die u de volgende dag heeft geholpen, is dezelfde meneer die u de dag ervoor ook heeft geholpen. Er is dus wel degelijk gekeken naar wat er is gebeurd.
Daarnaast klopt het niet dat u met lege handen bent vertrokken. Er is in dit geval een passende oplossing geboden en het volledige aankoopbedrag van €14,- is aan u teruggegeven. Het spijt ons dat dit voor u niet als zodanig is overgekomen. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling, zeker niet richting een vaste klant. Mocht u dit nog persoonlijk willen bespreken, dan bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Amsterdamse Noten

Erg ge(noten)

Veel keuze, de bestelling was snel in huis. Producten mooi vacuüm verpakt en smaken erg goed.

1 september 2025

Ik heb hier een bestelling geplaatst…

Ik heb hier een bestelling geplaatst naar aanleiding van alle recensies. Helaas liet de bestelling lang op zich wachten en toen ik belde bleek 1 product niet op voorraad. Mijn tip is dan ook om dit op de website te vermelden. Na het telefoongesprek wacht ik nog een paar dagen en probeer nogmaals telefonisch contact te zoeken. Helaas krijg ik iemand meer te pakken en annuleer de bestelling per sms. Ondanks ik de bestelling geannuleerd had en gevraagd had om mijn gelden aub terug te storten werd er toch eenzijdig besloten om de bestelling te laten staan. Uiteindelijk het product ontvangen maar de pistache noten zien er veel te donker en grauw uit. ik word niet blijer van de pompoenpitten en zal dus niet opnieuw bestellen.

4 juni 2025