Een positieve ervaring al was mijn pakketje verwisseld met die van iemand anders. Er werd direct contact gelegd via whatsapp en geschakeld om het op te lossen. Binnen de kortste keren was het juiste p... Toon meer
Mijn zoon wilde heel graag de Nike SB Dunk Low Supreme 94 Ocean Fog sneakers. Wij hebben deze besteld via Amsterdam Sneaker Supply. Door omstandigheden heeft de levering wat langer geduurd dan verwach... Toon meer
Topservice! Ik had de Vans Pearlized Cocoa Brown binnen 5 dagen nodig en hij heeft het gewoon voor elkaar gekregen om ze al binnen 4 dagen te leveren. Super snelle communicatie, komt zijn afspraken na... Toon meer
Na mijn bestelling had ik niks meer gehoord. Ik kreeg geen reactie op mijn e-mails. Maar nadat ik een slechte review had achtergelaten op trust werd er snel gehandeld en kreeg ik het product alsno... Toon meer
Dé plek voor jouw nieuwe paar sneakers. Al 5 jaar een begrip in Amsterdam en de sneakerwereld. Op zoek naar iets unieks, met de garantie dat jouw paartje 100% echt is? Dan ben je bij ons op de juiste plek.
Pontsteiger, 1014 ZP, Amsterdam, Nederland
- +31 6 13 86 55 37
- Sales@AmsterdamSneakerSupply.com
- amsterdamsneakersupply.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geweldige service en een hele scherpe…
Geweldige service en een hele scherpe prijs! Alles klopt volledig!!
Top sneakers
Vandaag mn sneakers binnen gekregen en super tevreden. Werd netjes op de hoogte gehouden dat het iets langer zou duren en toen ze onderweg waren. Super goeie service en hele mooie schoenen. Zeker een aanrader.
Wat een Beautys 😍
Keer op keer gezocht naar mijn nikes, leopard. Steeds uitverkocht. En nu eindelijk gevonden🙏🏼 ze waren niet op voorraad dus zijn gelijk besteld door het bedrijf en uit Amerika verzonden. Gewoon binnen een week in huis❤️🙏🏼 ze lopen heerlijk. Je wordt steeds op de hoogte gehouden,dat is echt gerustellend. Echt een aanrader. TOP BEDRIJF. !! Nogmaals super bedankt voor de snelle service en tussentijdse updates.
Groetjes

Antwoord van Amsterdam Sneaker Supply
Super goed bedrijf waarin klantvriendelijkheid prioriteit is
Super goed bedrijf waarin klantvriendelijkheid een prioriteit is. Vanaf het moment bij de geplaatste bestelling meteen goed contact met een medewerker van dit bedrijf. Ook hebben ze mij geholpen met de verkoop van een paar wat ik zelf in bezit had.
Top bedrijf!
Alles was top
Hele fijne service! Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van de bestelling en hadden altijd een snelle enthousiaste reactie! Ik ga hier zeker vaker schoenen bestellen :)))
Beste winkel waar ik schoenen heb gekocht 100%
Beste service ze houden je op de hoogte als er iets is je kan ze alles vragen ze weten op gebied van schoenen echt alles en ben tevreden met aankoop zo wil je als klant echt behandeld worden ben vanaf nu zowizo een vast klant
De zoveelste sneaker reseller
De zoveelste sneaker reseller. Haalt voorraad sneakers weg bij mensen om ze vervolgens met winst te verkopen. Geen enkele toegevoegde waarde leveren.

Antwoord van Amsterdam Sneaker Supply
Snelle levering goede communicatie…
Snelle levering goede communicatie zeker aan te raden
Nieuwe schoenen
De bestelde schoenen zijn super gaaf en netjes bezorgd.
Verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam en staan je altijd tewoord.
Topservice !
Top service
Top service, de schoenen een uur na mijn aanvraag al op de post. Contact is goed en snel.
Redelijk snelle levering
Redelijk snelle levering, schoen ziet er goed uit! Erg tevreden.
Duidelijke communicatie en snelle…
Duidelijke communicatie en snelle levering
Super goeie en vriendelijke service!
Super goeie en vriendelijke service!! De eigenaar heeft zelfs een spoedbezorging gedaan zodat we het cadeau op tijd konden geven. En super mooie schoenen, goeie kwaliteit.
Top service
Top service, snelle levering, goed contact en fair prijzen. Aanrader!
Snelle levering & goede klantenservice…
Snelle levering & goede klantenservice dus tipje om hier te bestellen! :P
Goede prijzen en goede kwaliteit
Goede prijzen en goede kwaliteit