Mooie reclame van een lacoste winterjas maar pure oplichting niet eens wat binnen gehad kijk uit waar je besteld mensen ze zetten er bij magazijn opruiming op het mooier temaken dan het is
Onbetrouwbaar! Rommel en terugsturen wordt zo moeilijk mogelijk gemaakt.Na heen en weer mailen uiteindelijk een retouradres Kamer 301, 3e verdieping, gebouw 5-2, Jiaoguang Group, nr. 18 Weier Road, B... Toon meer
Oplichters!! Moet 1 ster geven maar zou graag koude douche geven godver! Product besteld ( pantoffels) zeer slechte kwaliteit plastic shit! Je denkt dat je van n bedrijf uit Amsterdam besteld retour... Toon meer
Zaklamp, was op voorraad maar toch pas 3 weken later geleverd echter zonder accu. Terug sturen naar China kosten waren bijna €20,- , reageren nergens op. Gelukkig met Klarna betaald die hebben alles... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mooie reclame van een lacoste winterjas…
Ongelooflijk
Ongelooflijk. De jurk ziet eruit als of het door een kind inelkaar is gezet. Terug sturen is naar China, dat kost een vermogen...
2 zomerbroeken besteld
2 zomerbroeken besteld. Super goedkope en eenvoudige broeken om te zien.
Idd ik adviseer er niet te kopen. Goedkoop spul wat uit China moet kopen en als je het terug wil sturen met hoge kosten weer naar China gestuurd moet worden.
Frauduleuze website
Besteld, betaald, niet geleverd, geen communicatie
26 februari een jurk besteld en nog…
26 februari een jurk besteld en nog steeds niets ontvangen bende oplichters
Ik heb al eerder een review geschreven
Ik heb al eerder een review geschreven. Pas op buiten dat je je spullen niet krijgt. Komt er regelmatig een bericht u zending dreigt te worden geretourneerd.
Tot van de week moest je twee euro overmaken en dan zou je het adres van dhl krijgen waar je het op kunt halen. Ik heb dit niet gedaan, het zou thuisbzzorgd worden. Nu is er geen serververbinding. Ik begrijp echt niet, buiten dat wij beter op moeten letten dat hier niks aan gedaan kan worden
Kijk uit! OPLICHTERS!
Ongelooflijk. Mijn schoonmoeder heeft hier voor EUR 100 wat besteld wat niet paste. Ik wou het terugsturen met geld retour. Kosten retourzending naar China EUR 50. Man bij Post.NL wees ons erop dat deze oplichters in Nederland een Nederlands retouradres moeten afgeven. Dit zijn ze volgens de wet verplicht te doen. Naar meerdere keren contact en continu mailverkeer van hun kan zonder afzender, kwamen we niet verder. Zaak ligt nu bij Rechtsbijstand. Graag geef ik jullie wel de bij ons bekende adressen door. Het pakket was door de leverancier in gekocht in China en verstuurd naar het leveranciersadres: H-101475, Postbus 7272, 3109 AG Schiedam. Dus men kan deze oplichter achterhalen.
We moesten het uiteindelijk retourzenden naar Wang Maoqin, Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street, Yinzhou District, Ningbo, 315100, Zhejiang, China.
Kijk uit en bestel hier gewoonweg niet.
Oplichters
19 februari een jurk besteld , nog steeds niet geleverd ,
Eerst reageerde ze wel op mijn mail , maar nu ik naar 4 weken nog steeds niks heb ontvangen , wil ik mijn geld terug ! En nu wordt er niet meer gereageerd .
Dus zoveel mogelijk mensen hiervoor waarschuwen koop niks !!
Asti Weeda
Besteld en betaald niks gekregen trap…
Besteld en betaald niks gekregen trap er niet in en doe aangifte
0 sterren voor deze oplichters
Helaas geen 0, deze zou het beste passen! Heel naief deed ik een bestelling omdat ik dacht dat het gaat om een winkel die in Amsterdam gevestigd was, zo overtuigend was die pagina. Het zit gewoon in China! 2 dagen later besefte ik dat het contact uitsluitend via de mail gaat, waar je nooit een reactie op krijgt. Meerdere mails gestuurd, niks terug van gehoord! NOOIT MEER! Wat een waardeloze oplichters!!!
Enkel retour op eigen kosten
Schoenen die te klein zijn kunnen enkel teruggestuurd worden naar China op kosten van de koper. Dit maakt dat het terugsturen even duur is als de schoenen zelf. Is op de site (style serenade nl) niet terug te vinden trouwens.
Totaal geen garantie
Horloge besteld en ontvangen,
met 5 maand defect. kunnen ze niets aan doen.
Verdere mail word niet op geregeerd.
Geen reactie bij het retour willen sturen…
Geen reactie bij het retour willen sturen, koop alleen iets als je zeker weet dat het goed is.
PAS OP! Oplichting
Spullen besteld, S ipv L geleverd, na 6 maanden de retourzending retour ontvangen.
Oplichters!!!!
Pakje besteld en nooit ontvangen
Pakje besteld en nooit ontvangen. Nu een incassobureau op mijn dak. Wat een oplichters.
Ook ik ben er in getrapt een drone…
Ook ik ben er in getrapt een drone gekocht zou 3.6 pond zwaar zijn er kwam een kinderdorpen van 200 gram vloog weg en viel stuk neer.
Retourformulier gehad terug gestuurd naar China € 30,79 aan verzendkosten.
De drone koste €79,95 totaal meer als € 111,00 weg belachelijk dit.
De drone in 9 juli 2022 verstuurd naar China en vandaag 7 april 2023 terug ontvangen in de zelfde verpakking ongeopend.
ook een bestelling gedaan en geen levering
ook een bestelling gedaan, niets ontvangen na 2 weken.
het mailadres dat ik in de revieuws heb gevonden blijkt ook al niet meer te zijn.
wat een zieke boel allemaal??!!
waarom kan dit bedrijf dit blijven doen?
Bestelling Amsterdam Styles niet goed, moest toch betalen
Ik heb een bestelling ontvangen dat veel te klein was ondanks dat ik het twee maten groter had besteld, wat werd geadviseerd.
Ik heb tig keer een email gestuurd naar drie verschillende email adressen van Amsterdam Styles met het verzoek mij te laten weten naar welk adres ik het kon retourneren omdat zij op hun website geen retourprotocol hebben vermeld.
Nooit een reactie ontvangen dan 1 na mijn laatste mail. Uiteindelijk werd mij verteld dat ik het naar China terug kon sturen. Dat slaat nergens op want het verzenden kost twee zoveel dan het product zelf en dan moet je maar afwachten of het ook aankomt.
Ik had het besteld en mocht het 30 dagen later betalen via Klarna. Ik heb een klacht ingediend bij Klarna en alle bewijzen aangeleverd inclusief de vele mails dat ik het retour had gezonden naar de afzender in opdracht van Amsterdam Styles.
Nu ontkent Amsterdam Styles het retour te hebben ontvangen terwijl ik notabene het retour verzendbewijs en bevestiging ontvangt retour heb gestuurd naar Klarna inclusief mijn vele mails naar Amsterdam Styles.
Amsterdam Styles blijft ontkennen en moest ik alsnog het bedrag aan Klarna betalen terwijl ik het product niet in mijn bezit heb.
SCHANDALIG!!!!
Ik koop nooit meer iets via een webshop dat gepromoot wordt op Social Media en al helemaal niet meer bij Amsterdam Styles!! Mensen trap er niet in!!!
amsterdamstyles
Heel veel problemen met het bedrijf amsterdamstyles/ Zareo/ from bottom..steeds andere email adressen, er wordt niet of nauwelijks gereageerd of de mail komt terug. Dec vorig jaar een damesjas besteld. Vandaag besteld, morgen verzonden… jaja uit China!!
ik heb hem nooit ontvangen, moet wel betalen!! Dure les, ik had beter moeten opletten.
Oplichters zijn het!
Zo jammer......
Ook ik heb bij deze site besteld. Ook nog steeds geen jas en al wel betaald. Mailadres veranderd steeds, ik blijf mailen, dan beloven ze van alles maar wacht al 3 maanden......