Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Aflyst første besøg, ladestander pga sygdom. Men ellers super info ift besøg mm. Drillede meget med ulovlig installation, manglende jord på eksisterende anlæg. Derefter"følespænding" på ny relæ, p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have foretaget en ændring i eltavlen i forbindelse med udskiftning af elmåler. De kom til aftalt tid. Der blev kort forklaret hvad der skulle ændres. Efter endt arbejde fik jeg vist hvad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg begriber præcis nul komma nul om el, og er derfor nødt til at bede om hjælp. Jeg har tidligere haft glæde af ekspertisen fra Anderup Ntech, og bad derfor om den igen. Det er nemt at beskrive sin o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle have tilsluttet en ovn med en ny stikkontakt. Jeg ringe en formiddag, og blev lovet, at det ville blive ordnet næste dag. Rigtig fint. Så over middag ringer en af jeres elektriker, at han k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektricien
  2. Elektrotechnisch installatiebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi udfører alle former for el-installationer, uanset om det er en lampe, der skal hænges op eller om det er et større arbejde. Vi stiller altid med det fornødne mandskab af højt kvalificerede elektriker.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kan anbefales

Kan anbefales. Har brugt dem flere gange. Behagelige og kompetente medarbejdere. Altid til tiden og prisen holder.

20 april 2026

Super godt arbejde 👍

Må siges at den medarbejder der var her for at montere en en lader lavede et super godt arbejde, over forventning , det var ikke det nemmeste sted han skulle arbejde, men det er lavet så godt, 👍👍 alt som aftalt

25 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, professionel og med god dialog

De kom til aftalt tid.
Der blev kort forklaret hvad der skulle ændres.
Efter endt arbejde fik jeg vist hvad de havde lavet.
Intet at sætte en finger på 🙂👍

16 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vores bedømmelse af Anderup Ntech er, underlig og utilfredstillende kommunikation

Vores bedømmelse af Anderup Ntech.
Vi har fået udført elarbejde og opsat ladeboks samt installation af wifi. Det var altsamen til ug. Når først vi endelig fik fat i håndværkerne, så kørte alt perfekt, men vejen dertil var besværlig, vi var tæt på at opgive og finde et andet firma. Nu mangler vi tyverisikring. Vi kender ikke så meget til området, derfor ønsker vi at, tale med en fagmand for at, finde ud af hvad der findes der dækker vores behov. Det kunne åbenbart ikke lade sig gøre, så vi opgiver, og finder et andet firma som er mere samarbejdsvillig.

20 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dygtigt arbejde, men dyrt

Vi fik installerer ladeboks af AnderupNtech gennem Energi Fyn. Det er et pålideligt firma, som er nemt at kommunikere med via deres kundeportal. Og som overholder aftaler. Deres montør var super dygtig og virkelig flink.

Eneste minus ved AnderupNtech er priserne. De tager høje priser for deres arbejde og materialer. Plus de fakturerer for “besværlig føringsvej” af installationskablet, selvom jeg som kunde har klargjort føringsvejen. For mig at se var det helt almindeligt og standard elektrikerarbejde, at fører det installationskabel.

Derfor bliver det kun til 4 stjerner fra min side.

8 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget glade for det arbejde vi…

Vi er meget glade for det arbejde vi har fået lavet af Anderup Ntech. De har været gode til at vejlede os fra start til slut, komme med gode forslag og koordinere med de andre håndværkere under processen.
Vi er fuldt ud tilfredse og kan kun anbefale dem.

3 februari 2026

Lees meer over geverifieerde reviews.