Voor Erik, Ze zijn niet met de site bezig, de site is uit de lucht zoals meerdere sites van vergelijkende webshops. We zijn de dupe geworden van oplichting, misschien opgerold, wie weet. Aangifte do... Toon meer

De 5 sterren zijn op voorbehoud. Ik heb verschillende goede bestellingen ontvangen en het mail verkeer is perfect. Nu heb ik helaas neppe medicatie ontvangen en er werd gevraagd deze terug t... Toon meer

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte levering

Na een paar keer heel goed geholpen te zijn, ging het nu mis. Ik bestelde Zopiclon van het merk van de site. Kreeg ik Zopiclon Aurobindo. Deze werkt bij mij niet goed. Had ik ook al aangegeven bij de toelichting, en gemeld via de app. Op de app wordt niet meer gereageerd. Ze hadden ten minste vervangende medicijnen zoals temazepam 20 mg capsules en oxazepam 50 mg kunnen sturen. Ik ben 125 euro armer, en geloof er niet meer in dat ze nog een oplossing bedenken.
Hoe doe ik hiervoor aangifte. Bij de politie doen ze niet aan interentoplichting. Waar kan ik wel terecht dat de site de lucht uit gaat?

4 mei 2022

Is de site dan terug online

Is de site dan terug online? Bestelde daar al jaren. Ineens lieten ze niets meer van zich horen. Nu ineens lees ik hier een goede review, maar ik krijg geen toegang tot de site. Ben ik dan de enige? 🤔

25 december 2021

Voor Erik,

Voor Erik,
Ze zijn niet met de site bezig, de site is uit de lucht zoals meerdere sites van vergelijkende webshops. We zijn de dupe geworden van oplichting, misschien opgerold, wie weet. Aangifte doen heeft geen zin, de adressen zijn postbus nummers, afzender onbekend. Ik heb 1 tip, bestel dit soort artikelen alleen nog met je creditcard, dan kun je de betaling altijd terugtrekken.

19 oktober 2021

Geld werd opgestuurd

Geld werd opgestuurd. Met track and trace gezien dat het naar een ander adres werd doorgestuurd, waar men eerst niet thuis was en dag nadien is het afgeleverd. Ik ga contact opnemen met bpost om het "nieuwe" adres te achterhalen. Zal rap gekend zijn dan waar hij zit

16 oktober 2021

Voor Volkan Kurkun

Voor Volkan Kurkun, ik heb precies hetzelfde als jij LTC gestuurd, ook betaling niet geaccepteerd wel verzonden en ontvangen. Eigenlijk zelfde verhaal als jij. Had tenminste mijn LTC kunnen terugsturen naar mijn refund adress…

13 oktober 2021

Voor Dirk Hazenoot, opgelicht door anabolen-online.nl

Voor Dirk Hazenoot. Vorige week nog via mail contact gehad. Daarna kreeg ik een betalingsuitnodiging terwijl ik de BTCs al heb betaald tijdens de aankoop op de site. Niets meer van gehoord, de website ligt er uit. Mocht hij naar "Warme oorden" gaan en dat hij rijk geworden is, had hij tenminste de BTCs kunnen terugstorten voor de afspraken die hij niet kan nakomen, zoals een man van eer, maar dat doet hij niet. Hij wil het onderste uit de kan. Dat is geen man van eer. Ik verander de review wanneer hij antwoordt. Ben wel wat geld kwijt.

12 oktober 2021

Jammer

3x eerder besteld en kreeg mijn bestelling netjes binnen, communicatie was Ook goed, maar nu mijn 4e bestelling gedaan, geen reactie en nog steeds geen producten binnen, inmiddels bijna een week geleden. Weet niet wat ik ervan moet denken, vindt het zeer betreurend.

(Mocht ik het toch nog ontvangen dan zal ik mijn review aanpassen)

7 oktober 2021

Top!!

Na één keer opgelicht te zijn besloten om hier een laatste maal te proberen. Goede keuze, want na 2/3 dagen bestelling ontvangen. Klantenservice reageert meestal na een dag pas. Tweede bestelling had ik niet bestelde producten ontvangen. Kon ter compensatie zonder moeite en gezeik een extra product uitkiezen. Als je mij vraagt beste website voor medicijnen etc. vergeleken met andere malafide websites.

17 september 2021

De 5 sterren zijn op voorbehoud.

De 5 sterren zijn op voorbehoud.

Nu heb ik helaas neppe medicatie ontvangen en er werd gevraagd deze terug te sturen.
Ik mocht zelf nieuwe spullen uitkiezen ter waarde van de aankoopprijs van de neppe medicatie.

Als dit allemaal volgens plan gaat ben ik zeer onder de indruk. Veel aanbieders doen dit niet.

Word vervolgd

24 juni 2021

Helaas slecht ervaringen

Helaas slecht ervaringen , antwoorden snel .maar pakket word verzonden met track en trace
Niet aangetekend.
Resulteerd in dat mijn pakket 110 euro spoorloos is.

Anabolen online verwijst naar de post.
Medicatie word zonder afzender verzonden. Advies klacht indienen bij ptt .
Post nl .
En dan geloof waardig moeten zeggen dat je het naar jezelf verstuurd hebt!.

Erg moeilijk ook om te betalen of cash of bitcoins.

Ze antwoorden snel masr komen je niet tegemoet als er blijkbaar wat misgaat.
Nu veel werk ermee gehad en tot nu toe een kat in de zak en een heel duur grapje!! baal ervan!!

Vandaar 1 ster!

10 juni 2021