1. Cosmetisch productleverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ANAS is a new Dutch innovative well-being brand that develops holistic self-care products based on science of Crystals. We are world’s first ever patented cosmetic products line to incorporate a piece of real Crystal Quartz inside all of its products. Quartz Crystal has extraordinary properties, for both beauty and balance, and is known as the “Master Healer”. It is considered the most powerful energy amplifier on the planet as it stimulates the immune system while detoxifying and enhancing the body balance. ANAS utilizes the powerful properties of Crystals by placing a whole piece of natural and purified Quartz Crystal in the heart of its Volcanic water-based formulas. The Volcanic Water has the ability to absorb the energy pattern of the crystal, potentializing and storing it. The balancing energy patterns of the Quartz Crystal are transferred from the Crystal, into the Volcanic water-based formula, and into the body. ANAS Crystal infused products work similarly to crystal elixirs, targeting imbalances of the body.

4,4

Uitstekend

Fijn douche product

Fijn douche product, mijn huid gaat er niet van trekken.

Beetje jammer van de prijs, maar kwaliteit is nou eenmaal niet goedkoop

12 december 2019

De bodylotion is heel fijn

De bodylotion is heel fijn. Heerlijke geur, niet te sterk of zoet. Ik heb een gevoelige huid droge huid en met deze lotion nergens last van en het voed de huid lekker. Absolute aanrader.

12 december 2019

Het was een sensatie om me vriendin…

Het was een sensatie om me vriendin hiermee blij te maken. Een heerlijke frisse houtachtige en kruidige geur, trekt goed in en zorgt voor een gehydrateerde huid.
Het verzorg je huid met ANAS en zeker een aanrader want je huid voelt echt zachter.

Bodymist

Zelf heb ik de bodymist getest, en hij is super!
Lekker dun en niet plakkerig. Precies wat ik fijn vind. Prachtige verpakking die heel mooi staat in de badkamer. De kleine verpakking is makkelijk mee te nemen, zo makkelijk dat ik hem zelfs wel meeneem om mn handen mee in te smeren want het geurtje is heerlijk! Zeker een aanrader, en ga hem vaker kopen.

24 mei 2019

Super producten!!!

Je huid voelt super zacht aan door de producten van ANAS Crystalcare. De hele dag ruik je zo af en toe de heerlijke geur, waardoor je een soort van serene vakantiegevoel krijgt. Het zijn geweldige producten waarbij je gelijk aan je huid voelt dat het product doet wat hij beloofd. Super!

6 mei 2019

De geur is verslavend

De geur is verslavend. Ik merk dat ik meerdere keren per dag naar de handcreme grijp, niet alleen voor zachte handen. Maar vooral ook om even een extra geurtje te ruiken wat behoorlijk lang blijft hangen. De scrub blijft de hele dag voelbaar omdat het de huid zacht maakt. Gek ding is dat het ook heel goed werkt voor mijn haar, maar daar is het niet voor bedoeld;) Heel blij mee!

1 mei 2019

ANAS Handcream

Heerlijke verzorgende handcreme. Trekt snel in en kan ook last minute gebruikt worden voordat je op pad gaat zonder vette handen. Helemaal top!

30 april 2019

een lekkere handcreme

een lekkere handcreme, die snel intrekt en mijn handen goed verzorgt. geur van de creme is niet overheersend, geur blijft niet heel hangen. handen voelen naar het insmeren goed aan, niet plakkerig

27 april 2019

Fijne geur, mooi design

Fijne geur! Apart, niet standaard. Dat maakt het fijn. De crème (ik had body lotion) is redelijk dun en niet vet, waardoor het makkelijk uit te eren is en niet plakt. Dat in combinatie met de geur maakt het heel fris. Het enige nadeel is dat het redelijk duur is, maar het is de prijs wel waard!

26 april 2019

Hemels

Alle producten ruiken onwijs lekker en trekken goed in. Hele fijne producten die erg lang mee gaan! En tevens ook een leuk cadeau om iemand mee te verassen. Ik raad deze lijn eenieder aan!

19 maart 2019
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)