Ancora Health B.V. Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Alles. Beeldverbinding kwam niet tot stand dus ook nooit een intake gehad. Ancora stuurt na een jaar! een factuur van 110 euro. Of ik die even wil indienen bij de zorgverzekeraar die ik niet meer heb.... Toon meer

Dame/heer, Zoals on-site aangegeven vind ik het idee goed en toekomstbestendig. Echter was mijn ervaring van de uitvoering so far, hoewel zeer empatisch ingezet door u, niet voldoende door de ‘stand v... Toon meer

Vragenlijst : zeer slecht! Slecht afgestemd op Uitgebreid S-M Onderzoek. Veel vragen over voedsel en sociale omgeving, alsof het een vragenlijst van een diëtist of psychische hulpverlening betrof.... Toon meer

Even ter verduidelijking, dit is geen afzeik review maar mijn persoonlijke mening en ervaring van het bezoek. Had er meer van verwacht.. Bij binnenkomst een nette begroeting met een voorste... Toon meer

1. Wellnessprogramma

Over Ancora Health B.V.

Krijg weer grip op je gezondheid, welzijn en prestaties. Ancora is een persoonlijk gezondheidsplan gericht op preventie, waarbij je jouw gezondheidsrisico’s leert kennen en deze met gerichte actieplannen proactief kunt aanpakken. We helpen volwassenen in alle levensfasen op weg naar een betere gezondheid - hoe eerder je begint, hoe meer je ervan kunt profiteren. Never again feel powerless to influence your health. Ancora is a personal health plan focused on prevention, helping you proactively address your health risks. We help adults at all stages of life enjoy better health – the sooner you get started, the more benefits you gain.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Al met al een zeer prettige ervaring

Je wordt netjes ontvangen door de receptioniste en vervolgens begeleid door professionele medewerkers. Al met al een zeer prettige ervaring.

1 juni 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Hi Troy, bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met het Ancora team. Ik zal je feedback zeker delen! Met vriendelijke groet, Vera

Deels tevreden

De keuring verliep goed maar ik ben niet tevreden over de uitleg en de adviezen. Ik had verwacht dat er een rapport zou volgende waarin de adviezen verwerkt zouden worden. Dit is niet ontvangen. De reden waarom ik een U.S.M.O. had aangevraagd was juist vanwege het laatste onderdeel: advies.
De op te volgen acties werken niet goed. Slechts enkele dagen een reminder gekregen over de dagelijkse acties en toen hield het op.
Over het bovenstaande een mail gestuurd maar geen reactie ontvangen.

29 mei 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Hallo Joost, bedankt voor feedback over de U.S.M.O. We zijn blij dat je enthousiast bent over de keuring. Zo te lezen had je ervaring met de afhandeling en rapportage beter gekund. We zullen dit zeker meenemen en bespreken binnen ons team, zodat we hieraan kunnen werken. Via de mail hebben we je nog een uitleg gegeven, mocht je nog vragen hebben voor de sportarts, wil ik je vragen deze te mailen naar info@ancora.health. Met vriendelijke groet, Vera

Goede algemen indruk.

Goede algemen indruk.
Hygienisch.
Moderne ruimte en apparatuur.

19 mei 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Hi Cees, I am very happy to read you had a good experience at the health studio. We look forward to supporting you further in your health journey. Best regards, Vera

Anders dan verwacht

Had er meer van verwacht..

Bij binnenkomst een nette begroeting met een voorstelling van de personen die met je gaan werken was heel fijn geweest. Kom binnen in letterlijk een leeg gebouw.
Een duidelijk programma met je door nemen en je doelen bespreken was fijn geweest. Of tijdens de testen door eens wat leuke gesprekken of interactie over de sport.
Had niet het idee dat ik met sport gerelateerde mensen bezig was of die interesse hadden in wat je doet. Voelde me niet echt thuis.
Later je digitale rapport uitlezen via de portal die flink wat vragen bij me oproept en dan niemand hebben om deze (vrij serieuze) uitkomst te bespreken.
Voor die forse prijs had ik wat meer verwacht, een uitbreiding op mijn al bestaande traningsschema, maar dat is niet wat het is geworden. Jammer.

4 mei 2022

Hallo Bob,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me te horen dat je ervaring tijdens je bezoek aan onze gezondheidsstudio niet naar tevredenheid was. Ik zal het bespreken met ons onboarding-team en we zullen je feedback gebruiken om onze service te verbeteren.

Laat ik verduidelijken dat het uitslagen-consult met een sportarts is inbegrepen in het Premium Sport-pakket. In jouw pakket zat dit niet inbegrepen. Zou je als je wilt contact met me willen opnemen op info@ancora.health? Dan kunnen we de mogelijkheden voor een consult op basis van je gegevens samen bekijken.

Dank nogmaals,
Met vriendelijke groet, Vera van Ancora Health

Prima uitleg van de…

Prima uitleg van de onderzoeksresultaten!!!

26 april 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Hi Jurgen, bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je dankzij Ancora beter inzicht in je gezondheid hebt gekregen.

Professioneel en handig

zeer professionele hulp en volgens mij gaat mij dit erg veel helpen om gezonder te worden, en dat dan ook vol te houden!

26 april 2022

Prima

Prima, alles oké

21 april 2022

Bedankt voor je review Richard. Vriendelijke groet, Ancora

Goed en uitgebreid programma met…

Goed en uitgebreid programma met gedetailleerde feedback. Vriendelijke mensen die je goed begeleiden door de intake en metingen.

30 maart 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Hi Robin, bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad in de studio en je gezondheidspaspoort. Vriendelijke groet, Vera

Goed bedrijf

Goed bedrijf
Als sporter bieden ze alle goede faciliteiten om je conditie en gesteldheid te meten .
En je weet weer goed hoe het met je gezondheid is .

24 maart 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Eddie, bedankt voor je mooie 5 sterren review! We zijn blij om te horen dat je dankzij Ancora beter inzicht hebt gekregen in je gezondheid. Groet, Vera

Tot nu toe bevalt het goed

Tot nu toe bevalt het goed, vriendelijk mensen

22 februari 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Fijn dat het tot nu toe goed bevalt. bedankt voor je review. Vriendelijke groet, Vera

Inzicht en dien wat haalbaar is maken het verschil

Ik heb veel inzicht gekregen uit de eerste metingen en een paar gewoontes in eet en beweegpatroon veranderd. Het resultaat is vooruitgang op meerdere, voor mij belangrijke, vlakken. Als je veranderingen doet die klein zijn en die je vol kunt houden, simpelweg omdat het je geen moeite kost, kun je je gezondheid duurzaam verbeteren. Zo kan ik gezond oud worden. Dank jullie wel voor deze prettige en deskundige ervaring. Ik gun dit iedereen.

29 januari 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

We zijn blij om te horen dat je dankzij Ancora stappen hebt kunnen maken om pro-actief aan je gezondheid te werken – daar doen we het uiteindelijk voor! Mocht er in de toekomst iets zijn waarbij we je kunnen helpen, dan zien we je graag terug in onze Health Studio. Met vriendelijke groet, Vera

Jammer dat er geen meeting worden…

Jammer dat er geen meeting worden gedaan rond je lichaam nu, zoals PSA waarde ivm prostraat. Nu alleen maar de dingen waar je met je levenssstijl invloed op hebt.

28 januari 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Hallo Hans. Bedankt voor je feedback. Zo te lezen had je ervaring met wat we testen beter gekund. We zullen dit zeker meenemen en bespreken binnen ons team, zodat we hieraan kunnen werken. Met vriendelijke groet, Vera

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen, echt het gevoel gehad dat ze me serieus namen.
Verder het verhaal goed en duidelijk uitgelegd.
Kortom , zeer tevreden.

21 januari 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Bedankt Hans voor je 5 sterren review.

Een nuttig en duidelijk onderzoek gehad

In dit sportmedisch onderzoek heb ik veel informatie gekregen over mijn gezondheid. Heel duidelijk werd aangegeven waarvoor en waarom de tests en onderzoeken gedaan worden.

12 januari 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Bedankt voor je waardevolle review René. Fijn om te horen dat je zo duidelijk inzicht hebt gekregen in je eigen gezondheid!

waardevolle adviezen

Vriendelijk ontvangst, kundig personeel, uitstekende begeleiding met waardevolle adviezen. Een goede leefstijl is echt een booster voor je gezondheid! En dat heerlijke ontbijtje dat je na de metingen krijgt, alleen daarvoor al zou je naar Ancora gaan. :)

12 januari 2022

Antwoord van Ancora Health B.V.

Wat een leuke 5-sterren review! En wat fijn dat je Ancora als geheel zo positief ervaren hebt. We zien je graag terug bij een volgend bezoek en dan zullen we zorgen dat er weer een heerlijk ontbijt voor je klaar staat!