Andelsbolig Basen Reviews

1. Makelaars
  2. ook in
  3. Reclamebureau

Geschreven door het bedrijf

Hos Andelsbolig Basen mener vi ikke, det skal koste en formue at finde et nyt hjem. Vi har skabt en enkel, sikker og gennemsigtig platform dedikeret til danske andelsboliger. Hvorfor vælge os? Sælg gratis: Det koster 0 kr. at oprette en annonce og det er helt gratis at kigge Spar 75%: Som køber betaler du kun en brøkdel af markedsprisen for fuld adgang. Automatisk BytteMatch: Vi hjælper dig med at finde de boliger, der aldrig når det åbne marked, gennem vores intelligente robot. Vi kombinerer moderne teknologi med dansk proffesionalisme, så du kan finde dit næste hjem, med ro i maven.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Skjult perle på boligmarkedet

Jeg er lige gået i gang med at lede efter andelsbolig og synes Andelsboligbasen er et virkelig godt sted at starte. Siden er nem og overskuelig, og især BoligMatch er effektivt, når man gerne vil være hurtig, når der kommer noget nyt.
Jeg har også brugt nogle af deres guides og råd undervejs, og de er faktisk ret brugbare, når man ikke har prøvet at købe andel før. Alt i alt en rigtig god side, som jeg klart kommer til at bruge videre i min boligjagt
5 ud af 5⭐️

1 september 2026

Hej RDO,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse!

Det er utrolig dejligt at høre, at du oplever Andelsbolig Basen som en nem og overskuelig platform. Vi er rigtig glade for, at BoligMatch-funktionen hjælper dig med at være hurtigt ude, og at du har haft gavn af vores guides i din søgen efter din første andelsbolig. Det er præcis den oplevelse og tryghed, vi ønsker at skabe for vores brugere.

Vi ønsker dig masser af held og lykke med den videre boligjagt. Du er altid velkommen til at række ud, hvis du får brug for hjælp undervejs.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God service. Godt overblik og god brugeroplevelse.

3 september 2026

Hej Koldtoft,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med Andelsbolig Basen. Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for vores service og oplever, at der er et godt overblik og en god brugeroplevelse på platformen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine rosende ord med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været upåklageligt og er en…

Det har været upåklageligt og er en yderst effektiv side som gav respons efter få minutter og af personer der oprigtig var potentielle købere.

Jeg var meget overrasket over effektiviteten og handlen er afsluttet.

Men alt på portalen har været helt perfekt

held og lykke med det hele for det er super nemt og overskueligt.

Hej Ulf,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de flotte fem stjerner!

Det gør os utrolig glade at læse, at din oplevelse med Andelsbolig Basen har været helt perfekt. Vores fornemmeste opgave er netop at gøre salgsprocessen nem, overskuelig og effektiv – så det er skønt at høre, at du oplevede lynhurtig respons fra seriøse og oprigtige købere på platformen.

Et stort tillykke med, at handlen nu er succesfuldt afsluttet! Vi sætter stor pris på din støtte og de varme ord på vejen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam

Vi lage vores andel op på Facebook og selv efter vi har slettet opslaget får vi e-mails og henvendelser, så finder vi ud af at vores bolig er blevet lagt op herpå samt vores personlige e-mail og billeder fra vores lejlighed som vi lage på Facebook for at se om der var interesse i vores lejlighed, og sel efter salg får vi mails som siger det må betale for At se det,

Slet vores lejlighed fra jeres side! Og stop med at logge folks lejligheder op som ikke har givet jer tilladelse til det!!

Antwoord van Andelsbolig Basen

Hej Jake. Først og fremmest: Vi forstår til fulde din frustration, og vi beklager meget den ubehagelige oplevelse. Det har aldrig været vores intention at gøre dig utryg.

Hele idéen bag Andelsboligbasen opstod, fordi vi var trætte af et uoverskueligt boligmarked, hvor lignende tjenester opkræver 200-400 kr. om måneden bare for at lade købere og sælgere skrive sammen. Vores mission er at skabe et gennemsigtigt og fair alternativ til kun 99 kr./md., der samler alle boligerne ét sted. For at skabe det overblik, har vores system automatisk indsamlet offentligt tilgængelige annoncer.

Vi slettede selvfølgelig din annonce og alt dit data under 5 minutter efter, du kontaktede os.

Men din anmeldelse ramte plet, og vi har lyttet: Vores håndtering af eksterne annoncer var ikke den rigtige måde at gøre det på. Derfor har vi i dag ændret vores system fundamentalt på grund af din feedback. For boliger hentet fra internettet linker vi boligsøgende direkte videre til den oprindelige annonce. Dermed har du som sælger altid 100% kontrol over dine egne data.

Vi sætter utrolig stor pris på, at du sagde fra. Det har gjort vores platform meget bedre. Vi beklager endnu en gang forstyrrelsen, og vi vil gerne ønske et stort tillykke med salget af lejligheden!

De bedste hilsner,
Julian, Andelsboligbasen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam!

Jeg valgte selv å legge ut min bolig på facebook i kun 5 minutter for å unngå mange henvendelser. Det viser seg at andelsbolig basen har lagt ut mitt innlegg igjen sammen med min personlige info som min email. Jeg har dermed fått massevis av mail, etter salg av min leilighet, uvitende om at det var lagt ut.
Nå har jeg snakket med et par av de som har sendt meg mail, og de sier, de har måtte betale for å se innlegget/emailen min.

Dette er helt latterlig og hørres ulovlig ut.
Vær vennlig å slett min email fra deres sider, samt mine private bilder!!!

Antwoord van Andelsbolig Basen

Hej Vilde. Først og fremmest: Kæmpe undskyld for den ubehagelige oplevelse. Vi forstår til fulde, at det er enormt grænseoverskridende at blive kimet ned, især når du bevidst kun havde dit opslag online i 5 minutter.

Som vi også har bekræftet over for Jake, slettede vi naturligvis din annonce, din email og alle billeder fuldstændigt fra vores system under 5 minutter efter jeres henvendelse.

Vi vil rigtig gerne slå fast, at vi bestemt ikke er et scam. Hele idéen bag Andelsboligbasen er faktisk det stik modsatte: Vi var trætte af, at boligsøgende skal betale 200-400 kr. om måneden på andre portaler. Derfor skabte vi et fair og gennemsigtigt alternativ til kun 99 kr./md., der samler markedet ét sted. For at skabe dette overblik, har vores system automatisk indsamlet offentligt tilgængelige annoncer.

Men din anmeldelse sætter en tyk streg under det faktum, at vores håndtering af disse data ikke har været god nok. Din oplevelse har simpelthen fået os til at ændre vores system fundamentalt fra i dag. Vi fungerer nu som en slags google for andelsboliger, der linker køberne direkte over til den oprindelige annonce. Dermed har man som sælger altid 100% kontrol over, hvem der kan se ens oplysninger.

Vi sætter utrolig stor pris på, at I sagde fra. Det har gjort vores platform meget bedre. Vi beklager endnu en gang forstyrrelsen, og vil samtidig gerne ønske et kæmpe tillykke med det lynhurtige salg af lejligheden!

De bedste hilsner,
Julian, Andelsboligbasen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vel nok den bedste boligbase i DK

Jeg søgte Andelslejlighed og fandt frem til Andelsboligbasen. Hold da op der var mange emner at vælge imellem, websiden var meget velfungerende og intuitiv og alt i alt meget brugervenlig. Og så var den billig at abonnere på. En rigtig god og positiv oplevelse.

22 januari 2026

Simpel, billig og smart

Dejlig simpel og billig hjemmeside med et bredt udvalg af andelsboliger. Den virker bare!
Klar anbefaling fra mig 😊

22 juni 2025

Tusind tak, Sabine! 😊

Det glæder os enormt, at du oplever siden som både simpel, billig og smart – præcis det vi stræber efter.

Tak for din klare anbefaling, den betyder rigtig meget!

Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Vh Andelsbolig Basen 🏡

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.