Op de hoogte gehouden over het bestelling en snel aflevering. Goede klantenservice. Als de producten is niet op voorraad, geen probleem, gewoon even bellen of chatten dan is het geregeld. Topper web... Toon meer
Veel keuze in verschillende producten, eerlijke prijs, goede kwaliteit voer (ik gebruik KVV voor de hond). Super snel geregeld en geleverd..
Snelle goede levering van een zeer goede kwalitiet muizen. Waren helaas niet meer bevroren, maar voor voedseldieren is het geen punt ze weer in te vriezen.
Animal Food Express is een webshop met een uitgebreid assortiment in diepvriesdiervoeding en snacks. Met Animal Food Express zit je nooit meer zonder verse diervoeding, want je bepaalt zelf wanneer je je bestelling ontvangt. Meer informatie op onze site: www.animalfoodexpress.nl
Hoge Eng Oost 33a, 3882TM, Putten, Nederland
- 0341355739
- info@animalfoodexpress.nl
- animalfoodexpress.nl
Communicatief sterk bedrijf
Ik bestel hier regelmatig online verschillende producten. Ze zijn communicatief erg sterk, wat ik erg waardeer. Zowel via de mail als via de telefoon reageren ze erg snel, denken mee en zijn altijd persoonlijk en vriendelijk. Daarnaast is de kwaliteit van hun producten ook altijd goed en komen bevroren producten ook echt bevroren aan.
Besteld
Besteld, en word goed op de hoogte gehouden van de levering. Vlees kwam goed ingevroren aan.
aankoop bij boerderijdierennl
aankoop bij boerderijdierennl, geen levering, al 4 x contact opgenomen, geen antwoord, geen levering. Betalen ook niet terug, uiteindelijk na 6 maanden geld terug omdat ik met creditkaart betaalde. Opgelet, bedrijf is van naam veranderd, en probeert nu reviews als fout aan te geven.
Gescheurde zakken
Tot 2x toe gescheurde zakken met vlees binnen gekregen. De eerste keer was het maar 1 zak echter waren het de tweede keer 3 zakken.
Hierover een vrij klantonvriendelijke mail ontvangen dat het niet hun schuld was en dat ik dus geen compensatie zou krijgen. Na een tweede mail vanuit mij pas aanbod gekregen voor een kortingsbon van 15%.
Echter zal ik hier door de onvriendelijke behandeling en de grote kans dat het weer zal gebeuren geen gebruik van maken.

Antwoord van Animalfoodexpress
Pakket was op tijd en volgens afspraak.
Pakket was op tijd en volgens afspraak.
Ik ben gewoon goed tevreden.
Uitgemaakt voor leugenaar
Ik ben al jaren klant bij hun zuster bedrijf kiezebrink. En stuur al mijn klanten die dieren bij mij kopen naar animal food express voor voeding. Nu heb ik een ernstig zieke hond en die had voeding nodig die alleen animal food express verkoopt. Ik heb dus bij hun daarom nog apart extra besteld. Dit werd avonds geleverd. Ben eerder naar huis gegaan van mijn werk. Mijn vriend was er ook de hele avond. Wij hebben 3 honden dus als die iets horen gaan ze direct door het lint normaal.
Bijna de avond was het stil. Op de levering van ons avondeten na. Waarbij de bel gewoon af ging.
Wij hoorde niks en op een gegeven moment zijn we gaan slapen. Volgende ochtend lag alle voeding voor de deur helemaal ontdooit. Ik heb alles weg kunnen gooien of op moeten voeren..
Aan de telefoon werd mij beloofd dat ik een nieuwe levering kreeg. Die later weer ingetrokken is. Omdat Postnl zegt dat ze aangebeld hebben en mij via telefoon hebben geprobeerd te bereiken. Ik heb gewoon bewijs dat ik niet gebeld is. En mijn vriend kan ook beamen dat er niemand aangebeld heeft.
Ik wordt dus gewoon door 2 bedrijven uitgemaakt voor leugenaar.
Het gaat mij niet om het geld. Ik bestel normaal 4 a 5 zo veel bij kiezebrink. Dat ik voor leugenaar wordt uit gemaakt vindt ik het ergste. Dit is gewoon een principe kwestie.
Zeer goed
Ik vind het een zeer goede webshop! Nette service en goede producten
Super goed geholpen
Ik had twee doosjes stuk in mijn pakket en miste een, na dat ik
E-mail heb gestuurd heb ik super snel antwoord gehad en ze sturen het opnieuw.
Goed en snel service
levering
Snelle levering en prima kwaliteit. Alles was nog diep bevroren.
Goede en snelle service, wordt altijd vriendelijk geholpen!
Wordt altijd goed geholpen en bestelling staat altijd supersnel klaar.
snel, goed,
Goed en snel
Alles goed bevroren en de volgende dag in huis.
Tot nu toe vind Scott al het vlees lekker.
Goed voer, snelle service
Vlotte service en goed product
Ik heb mijn bestelling geplaatst voor de honden en de katten. Ze eten er goed van, fijn dat je ook kunt afhalen. Als bij het afhaalpunt een soort van winkeltje had gezeten, had ik denk ik wel nog wat extra meegenomen.
Gewoon zeer goed!
Vlotte levering en bij eventuele problemen een zeer goede oplossing.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Ik ben wijnig incontackt gekomen met de mensen van animalfood in aan raking gekomen om dat het altijd goed is. Een keer om dat het wat lang duurde voor dat ik mijn pakje kreeg. Dit kwam door staking postnl. waar van ik niet op de hoogte was wat later aan gegeven werd op hun site.
heel goed.
een goede kwaliteit. alleen jammer dat er soms niet alles op voorraad is. maar verder heel erg tevreden.
Goed geholpen door klantenservice en snel aflevering
Als de producten is niet op voorraad, geen probleem, gewoon even bellen of chatten dan is het geregeld. Topper webshop.
Prima!!
Vlees komt altijd superbevroren aan. Snelle levering, veel keuze!!