Zeer tevreden met de zwembroek
Zeer tevreden met de zwembroek. Zit erg comfortabel en is een mooie stof.

Antwoord van Animaux Troupeau
Animaux Troupeau is een beach- en loungemerk met als specialiteit hoogwaardige zwembroeken. Sinds 2015 combineren we stijl, comfort en functionaliteit in elk ontwerp. Onze zwembroeken staan bekend om hun perfecte pasvorm, snelle droogtijd en eigentijdse uitstraling, ideaal voor zowel het strand als ontspannen momenten daarbuiten. Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan persoonlijke service en zorgvuldige afhandeling van elke bestelling. Animaux Troupeau: sinds 2015 dé keuze voor stijlvolle beach- en loungekleding met karakter.
Minister Nelissenstraat 28, 4818HT, Breda, Nederland
Zeer tevreden met de zwembroek. Zit erg comfortabel en is een mooie stof.

Antwoord van Animaux Troupeau
Na 100 keer wassen nog niet verwassen. Kan niet wachten op de nieuwe drop.

Antwoord van Animaux Troupeau
Mooie kwaliteit broekjes,snel geleverd en goed ingepakt

Antwoord van Animaux Troupeau
Net voor mijn vakantie de zwembroek besteld en kwam de volgende dag al binnen! De Italiaanse zwembroek is het geworden en echt een fantastische pasvorm en zeer veel details in de afwerking. Zeer blij mee vandaar de review!

Antwoord van Animaux Troupeau
Altijd tevreden! Dit is zwembroek nummer 3 en heb er meteen van die zachte handdoeken bij gedaan 👌

Antwoord van Animaux Troupeau
Heel blij met mijn bestelling bij Animaux Troupeau! Snelle verzending, mooie kwaliteit én supergoede service. Ze reageren ook snel via WhatsApp, wat echt handig is. Ik bestel hier zeker nog eens!

Antwoord van Animaux Troupeau
Ik heb voor het eerst iets besteld bij Animauxtroupeau en ben superblij met hoe alles is verlopen. Snelle levering, netjes verpakt en de spullen zijn echt mooi – nog mooier dan op de foto’s!
Je ziet dat er veel aandacht in zit, zowel in de producten als in de service. Alles voelde persoonlijk en met zorg gedaan. Echt een aanrader, ik ga hier zeker vaker bestellen!

Antwoord van Animaux Troupeau
Ontzettend lekkere zwembroeken van hoge kwaliteit. Zitten als gegoten en drogen zeer snel! Ik had er gelijk twee besteld, maar daar heb ik nog geen spijt van gehad. Zeker niet met de warme dagen in het vooruitzicht.