Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været på Birkerød apotek med et knæ bind det kan ikke byttes fordi det ikke plumberet. Men så kan man jo ikke prøve det , det var dem selv der målte mit knæ, men det var for lille, er 300kr fa... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rejsen “Fortryllende Balkan” med TSS var virkelig fortryllende. Bussen kørte os gennem grønne dale med kornmarker og mellem høje bjerge med sne på toppen. Vi var gennem 4 lande - og hvert land var en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede til Provas Haderslev, som svarede omgående mit spørg smal var til faktura og årsafregning. Talte med en medarbejder (Kamilla) som var meget dygtig til at rådgive og vejlede, så mit problem... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pas på - Pas på ; Vær opmærksom på saltindholdet i Tasty Food's små 60-grams-glace-poser ! Saltindholdet ligger typisk på mlm 12-14% - Ja du læste rigtigt. Fiske Glace 13% salt - det var jeg ikke... Toon meer

2,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubehagelig dårlig snusket og kun øv

Min pakke var omdirigeret til Kokkedal grønt og kiosk.
Magen til sur, uhøflig, ligeglad betjening,
ned i en kælder med adgang via hjemmelavet trappe. Min pakke vejede ikke så meget, men hvis op ad den trappe og videre igennem en snusket butik! Puh ha!
Kun dårligt at skrive om.
Inden GLS omdirigerer må de lære at spørge kunden.
Ved godt der er juletravlt, men dette kan GLS ikke stå inde for.

14 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice med et flot/godt produkt

MIFApladen leverer en smuk Bellevue bænk på 120cm, aftalt “til gaden”. Vi bor i etageejendom. Chaufføren ringer på, lukkes ind og kommer op af trappen: “Jeg har lige en julegave til jer”. Forærer os så et stort, tykt fuldtræs skærebræt med udstanset saft-rille. Ganske lækkert. “Jeg kommer lige med bænken…hvor skal den stå?”. Blev båret op.
Super service, som aftalt ringede han 1/2 time før ankomst.
Perfekt arbejde (som lovet, eller mere end det…). Og en smuk bænk (til TV) i gedigen dansk kvalitet.

2 december 2025

Toluna.dk manglende belønning!

Toluna.dk
Mange lange og spændende spørgeskemaer!
Men belønningen udebliver, trods gentagen lovning om samme!
"PayPal er den mest populære udbetalings metode" Hvordan kan det være det, når den aldrig virker? Skærmen bliver grå og passiv hver gang.

22 november 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Længe om at få vare afsted

Zancazonne er længe om af få sendt deres vare ud.
Jeg bestilte d. 16 november og der er kun kommet en ordrebekræftigelse....
Har ikke modtaget min vare endnu.

16 november 2025

Lkj biler Vejen

Lkj biler Vejen
Havde bilen til service og skift til vinterhjul som jeg selv havde med. De sagde 2 timer. Det tog 4,5 time mens jeg sad og ventede i et koldt lokale. De kunne ikke forklare hvorfor det tog så lang tid. Første og sidste gang jeg kommer her

10 november 2025

Indian Crown I Puerto de la Cruz

Jeg fik en fantastisk spiseoplevelse på Indian Crown I Puerto de la Cruz. Servicen var fin og maden smagte dejligt. Tjeneren var super til at servicere. Da jeg var færdig med at spise, blev jeg budt på en lille drik på husets regning. Jeg valgte en karamelvodka.
5 stjerner herfra.

Kirsten Klarskov Nielsen

6 november 2025

Fårup Skovhus til Kandis bal

Arrangement på Fårup Skovhus med Kandis.
Det var ingen succes - lange køer for at komme ind - pladserne ved bordene var så tæt at man ikke kunne røre sig - maden var uspiselig og ejeren var så ubehøvlet og snerrede af folk fordi de kritiseret maden - alt det kostede mig 8000 kr. Så hold Jer væk - Jeg vil aldrig sætte mine ben der mere
Mvh.Annie Frans

10 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This is the worst company I have ever…

This is the worst company I have ever used.
I bought a Canon camera which was VERY OLD. camera used a CF cards and I cant come in contact with them plus the camera was defekt. I hope that they read his and respond. Next Frida I will be
Contacting my loyers and I WILL Sue them.

6 oktober 2025

Vita´s Gardinunivers

Jeg har købt gardiner hos Vita´s Gardinunivers.
Vita er har enorm stor viden og er rigtig god til at komme med ideer til gardiner. Det har været et super godt samarbejde.
Gardinerne blev leveret og sat op efter 1 1\2 uge.
Vita og en god gardinmontør monterede gardinerne. Det tog ca. 1 time (tolv vinduer). Virkelig effektivt, og godt samarbejde mellem de to.
Jeg er meget glad for det valg, der blev taget i samarbejde med Vita. Gardinerne er af god kvalitet, og der er taget højde for sollys.
Jeg kan varmt anbefale Vita´s Gardinunivers. En rigtig god service og en god oplevelse.
Tak for det.

26 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når jeg bestiller tøj, er der flere ting jeg syntes er vigtige. Hos ShopLondon er jeg sikker på god kvalitet god pris. OG ikke mindst: Hurtig levering!
Havde bestilt en bluse. Dagen efter blev jeg ringet op, blusen havde en fejl. OM jeg var interesseret i en anden der lignede den meget. Ja tak!! I dag fik jeg min pakke MED en gave. Tak til ShopLondon
Gitte.

25 september 2025

NordiskGuld.

Jeg har i dag været inde på Nordisk Guld hvor jeg solgte noget guld det var en fin oplevelse venlig personale og venlige omgivelser.Alt hvad de lovede mig var rigtigt så jeg er bare så glad og tilfreds mange tak for en god oplevelse.

22 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

6 store stjerner til Powers dygtige medarbejder. Med venlig hilsen Pia Christensen

Power: Vesterbrogade. Torsdag den 18. september 2025 var jeg i Power med nogle earbuds, som skulle oplades. Jeg troede, at den box, de lå i skulle have batterier. Den meget venlige og hjælpsomme ekspedient, som hedder Riyadh, fortalte mig alt, hvad jeg skulle vide, på trods af, at produktet faktisk ikke var købt i Power. Det kalder jeg service helt I top. 6 store stjerner til Powers dygtige medarbejder

18 september 2025

Eskebjerg Kloakservice.

Man skal holde fingrene væk fra dem.
Jeg fik et tilbud fra ham, men han lave det om uden svar fra mig først. Fordi han ikke vil lave det alligevel men prisen var næsten den samme.
Han skulle grave Ca. 25 meter og lægge pvc rør til tagnedløb og sætte dem samme til eks brønd men det ville han ikke, men det stå i tilbuddet, men ville kun gi et afslag på 4500 kr. men det kan ikke lave det for.
Mini grave med fører + arbejde timer
Ca. 25 pvc rør + tilbehør.
TIL VAR MED I MIT TILBUD.
Det der var meget vigtigt for mig, lave han ikke fordi han synes ikke det nødvendigt,
Men det kunden der betaler og bestemmer hvad der skal laves.

14 augustus 2025

Reparation af bilen

Reparation af bilen
Vi flyttede til øster hornum i Nordjylland i 2021 og da vi skulle bruge en automekaniker, faldt valget på Brøndums autoservice Bosch Støvring v/ Jan Brøndum. Vi har brugt Brøndum til diverse service og reparation af vores vw golf og har altid fået en fantastisk god service, af effektive medarbejdere og til rimelige priser.Der er altid en god stemning på værkstedet, så det er rigtig hyggeligt at komme der.

15 september 2025

Zia Mirza

Zia Mirza
​Euroincasso​
Jeg har svaret flere gange uden effekt.Jeg har fået før på samme sted afgift først jeg betalte.Jeg spøgrte en parkering vagt kommer (at drikke kaffe i kirkenkorshær) varmestue ang mit bøde selvom jeg har tydelig handikapskilt liggende i forruden.Han kiggede på hans smart fone og sagde firma ved de kan ikke giver mig bøde når du har synlig handikap skilt liggende i forruden.Jeg kontakde vejle Europark de bad mig om at sende faktura en af kirkenkorshær medarbejder hjælp mig hente fra mit konto bevis og sendte til vejle Europark,efterfølgende betalte mig penge tilbage.All er gået gennem bank,og ny synes jeg i vil have penge som i ikke har ret.Jeg overvejer skrive på trust pilot af deres tyrani methoder.AI-oversigt

Parkering på Thomas Koppels Gade er kommunal, da Thomas Koppels Gade er en offentlig gade i midtbyen af Aarhus, og parkering her følger kommunens regler for tidsbegrænset parkering. Du skal derfor bruge din parkeringsskive og overholde de angivne tidsbegrænsninger for at undgå en bøde, og du kan parkere gratis i 2 timer, før der skal betales.
Sådan parkerer du:
Find en plads: Find en parkeringsplads langs Thomas Koppels Gade.
Indstil din parkeringsskive: Indstil din P-skive til det tidspunkt, du parkerer.
Overhold tidsbegrænsningen: De første 2 timer er gratis, men derefter koster parkering på hverdage og lørdage mellem kl. 8-23.
Tjek skiltene: De nærmere regler for parkering vil altid fremgå af de skilte, der er opsat på selve parkeringspladserne.
Hvis du har brug for længere parkering, kan det være en fordel at overveje et kommunalt parkeringshus i midtbyen, som ofte er billigere end gadeparkering.

MVH
zia-mirza

10 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fantastisk brugtbilsforhandler og serviceværksted

BKM biler er uden sammenligning den mest fair og service orienteret brugtbilsforhandler som jeg i nogensinde har handlet hos.
Desuden er deres serviceværksted helt i top.
Bekir [Indehaveren] er en meget travl person, men han giver sig tid til at tale med kunden. Og Nicolai, den mekaniker min hustru og jeg oftest er i kontakt med er simpelthen fantastisk.
9 stjerner havde ikke været for meget
Per Hansen Holbæk

4 september 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.