Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været på Birkerød apotek med et knæ bind det kan ikke byttes fordi det ikke plumberet. Men så kan man jo ikke prøve det , det var dem selv der målte mit knæ, men det var for lille, er 300kr fa... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rejsen “Fortryllende Balkan” med TSS var virkelig fortryllende. Bussen kørte os gennem grønne dale med kornmarker og mellem høje bjerge med sne på toppen. Vi var gennem 4 lande - og hvert land var en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede til Provas Haderslev, som svarede omgående mit spørg smal var til faktura og årsafregning. Talte med en medarbejder (Kamilla) som var meget dygtig til at rådgive og vejlede, så mit problem... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pas på - Pas på ; Vær opmærksom på saltindholdet i Tasty Food's små 60-grams-glace-poser ! Saltindholdet ligger typisk på mlm 12-14% - Ja du læste rigtigt. Fiske Glace 13% salt - det var jeg ikke... Toon meer

2,8

2 sterren
1 ster

Favoritten Silkeborg.

Favoritten Silkeborg.
I sidste uge punkterede jeg udenfor Svostrup på min elcykel på vej mod Viborg.
Fik kontakt med cykelfavoritten som hentede mig/cykel og kørte til værkstedet i Silkeborg. Nyt dæk og slange og vask af cykel. Prof og venligt personale, og efter en samlet tid på 1,5 time var jeg atter på vej mod Viborg.

7 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

D.15/5 2024 fik jeg nyt knæ på Capio…

D.15/5 2024 fik jeg nyt knæ på Capio hospital Aalborg
I den forbindelse oplevede jeg en fantastisk behandling fra alle omkring mig - venlige smilende omsorgsfulde humør fyldte og samtidigt meget professionelle
Læge Carsten Holm stod for operationen og med hans lune og dejlige væremåde følte jeg mig tryg og i de bedste hænder
Tak til jer alle
Venligst Annette S Jensen

15 mei 2024

Elgiganten serviceminded personale, tak Mohammed

Elgiganten, Viby, ekspedient Mohammedaz.
Vi købte i dag en ipad hos ovennævnte og grundet en fejl kom vi hjem med en forkert ipad, og opdagede det først efter udpakning. Mohammedaz gav os efterfølgende den bedste service, og undskyldte mange gange, han havde virkelig « kunden-os «  i centrum. Helt klart bedste service vi har fået, der var plads til en menneskelig fejl, og vi fik smil og go aften med på vejen. Fremover går vi først i Elgiganten fremfor naboen. Tak for god service!

9 augustus 2024

Rema frederikssundsvej 84-86

Har idag fået vare med Viggo leveret fra Rema 1000 frederikssundsvej 84-86
For første gang i lang tid oplever jeg at alle mine vare på listen blev leveret stor ros til denne Rema ingen udsolgte vare
Det kan Rema æbleøgade lære noget af der er altid udsolgte vare fra tilbudsavisen allerede om mandagen jeg bor på Østerbro så jeg ved hvad jeg taler om

2 augustus 2024

Tak til Flytteexpressen

Flytteexpressen klarede flytning af alle vores tunge ting. Hurtigt og sikkert med stor hensyntagen til møblerne. Flinke og rare medarbejdere og en fornuftig pris. Hvad mere kan man ønske sig?

21 juni 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Superbrugsen Kerteminde

Hej jeg var i superbrugsen i Kerteminde søndag d. 28-7 2024 det var en rigtig fin butik, rent, venligt personale, men deres Coca cola på dåse, de er dyre 19.- pr stk for 33 cl jeg gik tilbage til kassen og fik den slået ind igen og fik bekræftet den kostede 19 det var dyrt Hilsen Joan Hansen

28 juli 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Telia bryder koven

Telia bryder loven
Der er vedtaget en lov i DK om at man SKAL kunne tilgå tingene uden digital.
Nu kan man ikke tilmelde sin PBS
uden at gå gennem EBOX med mit ID.
Det bliver de nok nødt til at få rettet.

25 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte et nyt adora køkken armatur i…

Købte et nyt adora køkken armatur i februar måned 2024 efter den anden også samme model blev utæt efter kort tid og kunne ikke finde kvitteringen på det forrige armatur så måtte købe et nyt for egen regning 😤havde heldigvis gemt regningen på det nye. Og kørte til Jem og fix Bjerringbro og ville have mine penge retur men nej jeg skulle komme ned med det. Forklarede expedientent at jeg ikke kunne få fat på en vvs mand her i ferien og han sagde at armaturet skulle sendes ind til forhandleren inden jeg kunne få mine penge retur og mit råd til folk køb aldrig noget ved dem jeg skal aldrig nogensinde købe mere af deres føj siger jeg bare hilsen en meget sur pensionist 😤😤😤😤😤😤en tilføjelse købte også et håndvaske armatur for Ca 2 år siden ingen returret penge ud af lommen på pensionisten igen 😤 købte også fugemasse til vinduer kunne ikke få det ud af patronen så det spøjtede bagud ud over det hele håber virkelig at de tager dette seriøst

24 juli 2024

Dårlig kvalitet, høje priser

Pasta ret med ramsløg smagte hverken af ramsløg eller pasta og til 199 kr for en portion der lignede barnestørrelse. Røvergryden smagte af cocktailpølser, uhyre kedelig ret. Den ene stjerne er for kartoflerne der var møre. 100 kr for to kander vand, 50 kr i tillæg når der kun bestilles en forret, meget dårlig service til 16 gæster, stor skuffelse.

23 juli 2024

Købte stegepande efter 4 mdr

Købte stegepande efter 4 mdr. Begyndte maden at brænde på, den bliver ombyttet.
1/2 år efter begynder den nye pande også at brænde maden på. Man beder om at få den retur, hvorefter man vil refundere beløbet.
Køber Bluetooth stegetermometer som virker uden problemer i 4 mdr, men holder så pludselig op med at virke, her tilbyder man ligeledes at refundere beløbet da jeg ikke ønsker et nyt. Bliver stillet i udsigt, at mine penge vil komme efter 14 dage. Da man får problemer med systemet der skal refundere, beder man om mit kontonummer, me der er stadig ikke sket noget. Handler ikke der mere, da deres produkter er for dårlige .

2 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Malerfirmaet "Maleren Nicolai Felix"

Malerfirmaet
"Maleren Nicolai Felix"
kan jeg varmt anbefale. De møder op til aftalt tid, deres arbejde er særdeles grundigt, professionelt og veludført. Sidst men ikke mindst 🙂De rydder altid op efter sig før fyraften og priserne er rimelige.

8 juli 2024

19.07.2024 En bizzet brooplevelse

19.07.2024
Det burde være muligt at give minus stjerner til Brobizz. De får kun 1 fordi det kræves.
Vi modog pludselig en faktura på 349 kr angående et udløbet pendler abonnement til Øresundsbroen.
VI er pensionister og bor i Sønderjylland!!!
Vi har ikke været i Sverige siden 2016.
Efter 2 års kamp med Brobizz, hvortil vi har skrevet utallige gange -- uden at få et svar tilbage.
Da vi ikke betalte beløbet ( 349 kr) , blev sagen sendt til incasso!!! Fordi vi ikke ville i retten, betalte vi beløbet plus 700 kr. Så pludselig i dag modtager vi et brev fra incasso firmaet Collectia: at Brobizz har trukket sagen tilbage 8/7 24, og vi får det fulde beløb tilbage!!!
......og vi har stadigvæk intet hørt fra Brobizz.
Hanne Felk

19 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til næsten ubehøvlet…

Magen til næsten ubehøvlet telefonsamtale med kontordamen fredag morgen kan da kun give en dårlig smag i munden !
Deres slamsuger holder på Brostykkevej i over tre kvarter i tomgang og ingen aktivitet omkring bilen og ingen Chauffør ude af førerhuset. Først efter jeg havde ringet i en pæn tone og fortalt det skete der noget.
Hun gad ikke høre på mig og sagde bare at sådan var det og dermed basta.
Hvis det er tonen over for kunder siger jeg bare, God fornøjelse med det firma.

19 juli 2024

Fajancen Sønderho, Fanø, måtte gå uden frokost

Vi måtte gå uden at have fået vores frokost. Ventede mere end 1 time uden at det lykkedes os at få noget at spise. Der var bare ikke styr på køkkenet. Ærgerligt når vi nu havde glædet os til en frokost i Sønderho. Spar jer selv for en dårlig oplevelse og gå udenom Fajancen

17 juli 2024

Jyllands park zoo

Jyllands park zoo, er total utidsvarende med hensyn til dyrevelfærd. Dyrene har meget begrænset plads og næsten ingen muligheder aktiviteter.
Det er ikke et sted jeg på nogen måde kan anbefale.

15 juli 2024

Sonos

Sonos - nu må I altså gøre noget ved jeres seneste store opdatering. Afspilning af forskellige kanaler eller albums på de forskellige Sonos systemer i hjemmet fungerer jo ikke længere - til stor frustration i familien. Systemet er desuden meget langsomt til lydjustering, skift af systemer mm. Det er en ommer! Og det skal rettes op NU - andet kan I ikke være bekendt!

15 mei 2024

Lastminut.com booking

Lastminut.com stjæler fra dig pas meget på - De er tyveknægte og har en uduelig "chat" maskine, som bliver ved med at sende samme log ind fejl. Selv flyselskabet fortæller, Lastminut.com har sendt os forkert log ind. Men personalet v/Lastminut.com svare ikke - hjælper ikke. Og de kan se, vi stiller samme spørgsmål 1000 gange, men desværre kommer vi ikke længere end til deres chat maskine.
Da vi så spørger denne "chat maskine" om mulighederne for at annullere - wupti er vores rejse total annulleret og de napper 700 euros??
Efterflg. kan vi pludselig godt "skrive" med en agent, hvorfor vi efterspørger bevis på, at vi skulle have annulleret. For nu får vi skylden for annulleringen. Men nej nej pludselig kan Lastminut.com ikke sende os beviset på, at vi selv skulle have annulleret. Men de har bedt os sende bevis på fejl log ind, bekræftelse på vores køb - men de kan ikke??
De fortæller, vi har vores fly endnu. Men vi får stadig ikke det rigtige log ind. Så hvad står vi med - Betalt tabt tur.
Lastminut.com er gemene tyveknægte og uduelig booking selskab. Pas på derude.

15 juli 2024

Energi-Rigtig VVS Aps

En super oplevelse med Energi-Rigtig VVS APS.
Jamal er ekstremt dygtig og forlader ikke min lejlighed førned problemer med fx varme apparater er løst.
Han findre altid en måde at løse problemerne på.
Fatastisk og kommer altid til aftalt tid!!

11 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ændring af adresse ved pakkelevering. Jeg havde som privatperson bestilt en…

Jeg havde som privatperson bestilt en pakke til levering på min hjemmeadresse i Veksø (Storkøbenhavn).
Transportøren var DAO.
Den 8. juli fik jeg en besked fra DAO, at de ikke kunne levere pakken til min hjemmeadresse i Veksø, men den ville blive leveret til en DAOshop.
Uden nogen forklaring.
Den 10. juli fik jeg jeg besked fra DAO, at jeg kunne hente pakken i en DAOshoop i ….. Skælskør!
Jeg kontaktede kundecenteret hos DAO telefonisk og skriftligt og bad om, at få pakken leveret til min hjemmeadresse eller, for at være imødekommende, til en DAOshop nær min hjemmeadresse.
Dette kunne / ville DAO ikke, jeg kunne selv henvende mig til pakkeleverandøren

8 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.