Naast het ruime assortiment, ook geweldige kwaliteit. Ik draag mijn sieraden van Annamartha elke dag en doe ze niet af, tijdens het douchen en dagelijkse bezigheden blijven mijn ringen en oorbellen ge... Toon meer
De bestelling was wat verwarrend aangezien ik geen bevestigingsmail heb gehad of track en tracing. Maar binnen de week had ik mijn juweeltjes, waar ik echt heel blij mee ben! Het pakketje was zo le... Toon meer
Scammer! Ze plaatst een wedstrijd oo Facebook waarin de winnaar op 21 oktober bekend gemaakt zou worden, op 24 en 25 oktober vraag ik naar de winnaar, maar helaas niets reactie en ook geen winnaa... Toon meer
Trendy sieraden webshop voor een betaalbare prijs!
Ik heb de verkeerde oorbellen…
Ik heb de verkeerde oorbellen opgestuurd gekregen en gevraagd ; EN NU? Maar geen antwoord gekregen. Jammer om 9 euro te moeten betalen voor oorbellen die je niet hebt besteld. Maar ja, ik heb geen zin in gedoe. Maar hier bestel ik niet meer.
kwam nooit aan
……..
Ik probeer al weken in contact te komen voor een retour. Krijg geen antwoord. Slechte communicatie!!
Supertevreden!
Supersnelle levering
Goede kwaliteit juwelen, verkleuren niet!
Leuk aanbod aan juwelen
goede ervaring
2de keer dat ik besteld had. Was een fijne ervaring. Sieraden waren netjes verpakt en ik had het snel binnen.
Snelle levering en fijne sieraden
Snelle levering en fijne sieraden. Ik heb 2 x wat besteld en ben er blij mee.
Súper!
Heel mooi verpakt, een feestje om te krijgen! Net als de inhoud, zo mooi! Snel geleverd, super service. Mooie site, blijft vanaf nu 'n favoriet!
Top snel in huis en leuk verpakt

Aanrader ❤️
Een zorgvuldig ingepakt pakketje als een lief cadeautje in je brievenbus, dat is een bestelling bij Annemartha. De inhoud is al net zo mooi. En contact is fijn, snel en vriendelijk. Aanrader!

Antwoord van AnnaMartha
Mooie ring alleen was er een klein deel…
Mooie ring alleen was er een klein deel nog zilver
Snelle verzending
Snelle verzending, goede kwaliteit, verkleurd niet en leuk ingepakt!
Snelle bezorging
Hele fijne service!
Ring is erg mooi
Ring is erg mooi. Snel bezorgd ondanks corona tyd. Past perfect is mooi elegant ga zeker nog iets bestellen in de toekomst. Ga zo door 👍👍