1. Toiletbenodigdhedenwinkel

Anna Pure verkoopt haar arganolie in flesjes van 50 ml en verpakt en verzendt deze zo duurzaam mogelijk in een premium doosje per brievenbuspost. Vandaag besteld is waarschijnlijk morgen al op je deurmat.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wat een heerlijk product!

Wat een heerlijk product!
Ik ben helemaal verknocht inmiddels en gebruik het als dagcrème, nachtcrème, haarmasker, voor de handen, voeten, droge ellebogen enzovoorts. En dat met 1 product. Echt een verwennerij voor jezelf.

23 februari 2021
Logo Annapure

Antwoord van Annapure

Lieve Marjan, wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Liefs, Anna

Pure schoonheid

Zowel de olie als Anna zelf zijn zo puur als je maar kan wensen, en dat merk je aan alles! Fantastische service en een heerlijk product. Ik gebruik het met name als dagcrème en geef het ook graag cadeau door die mooie verpakking.

19 december 2020

Heerlijk voor van alles en ideaal als je veel reist!

Tijdens een weekendje weg was ik mijn make-up remover vergeten, en wat bleek, ook anna pure werkt prima als make-up remover op een vochtig watje, de oogcreme kun je daarna ook achterwege laten ;-). Thuis gebruik ik het om mijn handen lekker in te smeren, als dag-en nachtcreme, als huidolie, voor een lekkere voetenmassage, en zelfs in de dressing, gemixt met limoen in de zomer. Kortom, heerlijk betaalbaar product dat werkelijk voor van alles toepasbaar is. Boevndien is het nog eens een heerlijk cadeautje zoals het wordt ingepakt. Ik hoop dat Anna voorlopig nog blijft!

13 december 2020

Mijn acne is bijna weg!

Een tijdje geleden ondekte ik Annapure via via. Aan het begin was ik een beetje bang om argan olie op mijn gezicht te smeren omdat ik erg last had van jeugd puistjes. Toch wilde ik het graag proberen omdat ik erg goede verhalen had gehoord. Na 2 dagen elke ochtend een paar druppels argan olie op mijn gezicht te smeren waren veel van mijn puistjes verdwenen! Ik gebruik het nu al 3 maanden en mijn acne is met 80% verminderd en ook mijn littekens! Heel erg blij! Ook een aanrader voor mensen met een acne-gevoelige huid dus! :)

7 december 2020

Nog maar 1 product mee op vakantie!

De olie van Anna Pure is amazing! Door m'n huis heen heb ik meerdere flesjes staan, omdat ik het overal voor gebruik. Na het douchen, voor mn voeten, handcreme, droge plekjes, haar, noem het maar op. Mijn toilettas is sinds dit product ook een stuk lichter, omdat het zo veel vervangt! Ok, misschien alleen geen tandpasta ;-).

7 december 2020

Zijdezacht

Onlangs kreeg ik een flesje arganolie cadeau. Mooi en met zorg verpakt in een verantwoord doosje met rozenknopjes. Sinds die dag breng ik de olie ’s avonds en ’s ochtends aan op mijn gezicht. Zijdezacht met een zwakke geur die zich niet goed laat omschrijven. De arganolie voelt heerlijk aan. Mijn reguliere crèmes, die alle zo opdringerig geparfumeerd zijn, laat ik nu staan. Het is een aanrader om zo’n feestelijk flesje cadeau te doen aan een ander of natuurlijk aan jezelf.

6 december 2020

Een fantastische olie!

Een fantastische olie, heb er al veel geprobeerd maar de olie van Anna pure springt er echt uit. Sinds ik de olie gebruik heb ik geen gezichtscreme meer nodig. Mijn huid is aan het verouderen en ik zie sinds mijn gebruik weer een natural glow. De olie plakt en glimt niet wat het een super product maakt.!

2 december 2020

De Argon olie van Annapure zorgt voor…

De Argon olie van Annapure zorgt voor een heerlijk zachte huid. Ik gebruik het dagelijks; een paar druppeltjes in bad (handig met het pipetje), en voor het slapen gaan smeer ik mijn gezicht ermee in. Sinds ik deze olie gebruik voelt mijn huid veel zachter aan! Ook goed voor mijn handen; voorheen had ik rond deze tijd van het jaar last van kloofjes, maar daar heb ik nu geen last van; zó fijn! Laat de winter maar komen.

Je wordt er blij van als je de olie in je brievenbus vindt! Zó mooi ingepakt; echt een cadeautje. Leuk voor jezelf, maar zeker ook om (nu met de feestdagen voor de deur) cadeau te geven.

30 november 2020

Ik ben gek op producten die…

Ik ben gek op producten die multifunctioneel zijn zoals deze olie. Heerlijk voor mijn huid na het douchen (plakt niet en geeft een rijk gevoel) en als mijn haar droog aanvoelt breng ik een paar druppels olie aan op de haarpunten. De natuurlijk olie voelt niet vettig en is goed te doseren. En .. mooie verpakking en uitstraling!

29 november 2020

Annapure is een topproduct!

Annapure is voor mij de ideale huid- en haarverzorging. Omdat het zo zuiver is is het voor elke huid geschikt. Bestellingen zijn zo gedaan en je kunt echt lang vooruit met het mooie flesje. Ook vind ik het een mooi cadeau om te geven, prachtig verpakt, echt een aanrader!

29 november 2020

In Love with Anna Pure

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Anna Pure ben ik verliefd op Argan olie. De puurheid van de Anne Pure en buitengewoon. Mijn huid voelt bijzonder goed. De verpakking is natuurlijk ook een vet cadeau!

Dank Anna!

27 november 2020

Top product

Top product, puur en zuiver olie.
Uitstekend service, zorgvuldig ingepakt.
Mijn ervaring is super goed. Dank voor alle zorg en aandacht voor het leveren!!

26 november 2020

Een presentje voor mezelf

Sinds ik Annapure gebruik is mijn huid zachter en soepeler. Ik gebruik de olie ‘s morgens en ‘s avonds.
Geen gedoe meer met verschillende potjes en tubes.
Als het flesje bijna leeg is, kijk ik weer uit naar het doosje met rozenknopjes waarin het nieuwe flesje verpakt is.
Een presentje voor mezelf.

25 november 2020

Arganolie: heerlijk ook in Coronatijd!

De ontsmettingsmiddelen die je wel een paar keer per dag moet gebruiken om je handen virusvrij te houden, zorgen helaas voor een schrale en kapotte huid.
Na een week vond ik dank zij het flesje van mijn vrouw de oplossing: een klein druppeltje op je handen en wrijven maar. Inmiddels heb ik mijn eigen flesje!

25 november 2020

Wat een heerlijk puur product

Wat een heerlijk puur product! Ik vind het een heerlijke verzorging voor mijn decollete, maar ook voor mijn nagelriemen en andere droge plekjes. Ik gebruik het ook voor de droge huid van mijn dochtertje van 2, omdat er geen nare ingrediënten inzitten en het haar huidje heerlijk zacht maakt!
En het wordt ook geleverd in een heel handig pompje! Verpakt met rozenknopjes😍. I love it!!