Annelise den Bok Coaching Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Fitnessprogramma

AdB Coaching biedt persoonlijke online coaching voor dames en heren met een drukke agenda en een actief sociaal leven, die willen afvallen, sterker willen worden en meer grip willen krijgen op hun leefstijl. Door middel van een persoonlijk voedings- en trainingsplan, begeleiding via een handige app en wekelijkse feedback wordt er gewerkt aan een aanpak die past bij het dagelijks leven. Daarbij is er ook aandacht voor weekenden, etentjes, borrels en andere sociale momenten, zodat resultaat behaald kan worden zonder alles te hoeven laten. Geen streng dieet of tijdelijk schema, maar duidelijke structuur, persoonlijke begeleiding en gewoontes die op de lange termijn vol te houden zijn. Zo staat blijvend resultaat, meer energie en zelfvertrouwen centraal.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Annelise is een heel fijn toegankelijk…

Annelise is een heel fijn toegankelijk persoon! Ze is een goede stok achter de deur om door te zetten, ook als het even wat minder gaat. Je kan en mag haar alles vragen en ze zoekt het tot in de puntjes voor je uit. Ik ben nu bezig in mijn 5de week (waarvan 3 weken vakantie) en we boeken elke week resultaat. Dat is heel fijn! Ik raad Annelise absoluut aan! :)

14 juli 2026

Fijne communicatie en weet waar ze het…

Fijne communicatie en weet waar ze het over heeft.

In 4 weken -10kg en -4cm in taille is top!! zijn maar weinig coaching trajecten in geslaagd tot nu toe.

Ook de feedback is top!! waar ze kan stuur ze bij.

Daar ontvang je een pluim voor😉😉👌👍

Gr Karel

14 juli 2026

Ik ben super blij met Annelise als…

Ik ben super blij met Annelise als coach, nu ruim 6 kg afgevallen in bijna 5 weken , door gezonder maar ook bewuster te gaan eten en beweging!
Super fijne feedback!

Louisa v/d kolk