Fra start til slut meget fin og professionel behandling… Bord er blevet istandsat meget flot. Der i min optik afspejler stort engagement, omhu og samvittighedsfuldhed i processen. Tak for det😊
Købte to Matthson Eva stole, som var perfekt istandsat, og solgte samtidigt to Safaristole. Vi aftalte en fair pris, og vi har været meget tilfredse. Kompetent og venlig betjening i butikken.
Odet kan ikke være SÅ svært 😉😉😉😉😉 Jeg er så glad for min røde sofa - at det kan Sammenlignes med en lille pige der får sit livs første glasdukke !!!!!!Fin service fin og supergod aflevering 👍... Toon meer
Jamen god service og hurtig levering. Overvejede om det kun skulle være 4 stjerner, men syntes ikke det var nok til at trække en stjerne ned. Købte Piet Hein barstol med ny læder på sædet. Mege... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Handel med brugte design møbler.
6700, Esbjerg, Denemarken
- info@anotherclassic.dk
- anotherclassic.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Anotherclassic
Vi har fået ombetrukket og nyt skum i …
Vi har fået ombetrukket og nyt skum i 2 stole hos Another Classic, og resultatet er virkelig blevet godt. Vi er så glade for dem. Alt kommunikation frem og tilbage har været god, det eneste minus har været at det tog lidt lang tid, da vi ramte ind i ferieperioden!

Antwoord van Anotherclassic
Jeg er rigtig glad for mine stole
Jeg er rigtig glad for mine stole. De er super flotte. Jeg er dog lidt utilfreds med den lange leveringstid. Måtte vente 8 uger på mine stole og så er jeg ærgerlig over at jeg har givet en merpris i forhold hvad jeg kunne have givet et andet sted. Men dette fandt jeg først ud af da jeg havde bestilt mine stole og another classic ikke ville matche prisen.

Godt produkt
Godt produkt, vi har sat knobberne under stolerne de fungerer så fint
Tak

Alt var fint
Nemt at bestille varen.
Vi er meget glade for stolen , der helt lever op til vores forventninger.
Den blev leveret til den aftalte tid af en flink ung mand.
Alt var fint

1 år gammel stol tages retur
Har købt 7´erstole af flere omgange, et lille år efter knækker en af stolene i ryggen. Jeg kontakter firmaet, de spørger indtil typen af skaden og angiver herefter, at det selvfølgelig ikke skal ske. Jeg modtager en ny stol i samme lækre læderkvalitet som de første og der er medsendt en returlabel, så jeg nemt kan sende den beskadigede stol tilbage.
Intet mindre end FANTASTISK god service.
Jeg vil anbefale jer til hver en tid - en fornøjelse at være kunde ved jer.

Ventetid 5 uger
Vi ventede længe på stolen og fik at vide at det var pga sommerferien. Det er selvfølgelig ok at de skal holde sommerferie, men det kunne de jo bare have sagt da vi købte den. De måtte jo selv vide at de skulle holde ferie. Ellers var alt vel

Antwoord van Anotherclassic
Virkelig flotte møbler og så god…
Virkelig flotte møbler og så god service.
Another Classic er meget professionelle og jeg giver dem min bedste anbefaling.

Antwoord van Anotherclassic
Flot arbejde og hurtig levering med et…
Flot arbejde og hurtig levering med et ekstra hyndesæt som jeg bestilte.

Antwoord van Anotherclassic
Selve forsendelsen og emballeringen af produkterne
Jeg sendte en e-mail til Another Classic med følgende ordlyd - (kopieret og sat ind nedenfor).
Den burde udtrykke det fornødne i denne forbindelse.
"Ole K. Ersgaard" 14. august 2026 kl. 14.32
Vedr.: Fakturanr. 13456 - 10.08.26
Hej
Blot til orientering.
Forsendelserne er modtaget i dag i perfekt stand.
Det samme med stolene.
En speciel tak til medarbejderen, der har stået for selve stoleemballeringen.
Den er også til 12.
Bh. Ole k. Ersgaard
---
PS: Det var PostNord, der stod for leveringen til pakkeshop.

En super oplevelse
Jeg har haft en fin fin oplevelse ved at handle med Another Classic

Antwoord van Anotherclassic
En god handel omkring stol
En god handel omkring stol. Det var sidst på dagen og hurtig levering næste morgen.