Anotherclassic Reviews

1.615
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var på udkig efter en sofa og havde derfor på et tidspunkt kontaktet dem telefonisk for at høre nærmere. Efterfølgende blev vi kontaktet telefonisk at nu havde de en sofa som vi ønskede og spurgte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra start til slut meget fin og professionel behandling… Bord er blevet istandsat meget flot. Der i min optik afspejler stort engagement, omhu og samvittighedsfuldhed i processen. Tak for det😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte to Matthson Eva stole, som var perfekt istandsat, og solgte samtidigt to Safaristole. Vi aftalte en fair pris, og vi har været meget tilfredse. Kompetent og venlig betjening i butikken.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Odet kan ikke være SÅ svært 😉😉😉😉😉 Jeg er så glad for min røde sofa - at det kan Sammenlignes med en lille pige der får sit livs første glasdukke !!!!!!Fin service fin og supergod aflevering 👍... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Handel med brugte design møbler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.615)

323 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et helt igennem hæderligt firma

Et helt igennem hæderligt firma. Fin hjemmeside, hurtig levering og en vare som lever op til forventningerne.

11 juni 2026

Hej

Vi takker for anmeldelsen. Det er godt at høre, at stolen lever op til forventningerne.

Super fin service

Super fin service, levering og flot produkt.

Hej Tanja

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af stole hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig og kompetent vejledning og…

Venlig og kompetent vejledning og service ved køb af stol. Hverken for meget eller for lidt.

3 juni 2026

Hej Jan

Vi takker for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået kompetent vejledning i forbindelse med køb af stol hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og flot kvalitet

Jeg var meget tilfreds med forløbet. Super service og flot kvalitet leveret.

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb af stole hos os.

Hej Lars

Vi takker mange gange for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service og at vores personale er kompetent.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig service og svar på…

God og hurtig service og svar på diverse spørsmål

Hej Bente

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af stol hos os.

Fantastisk service og levering

Fantastisk service. Der var ventetid. Det får du som køber på besked med det samme. Du får også besked så snart den ønskede vare er klar. Jeg fik to meget flotte stole og de blev leveret meget sikkert emballeret. Fornøjelse at handle hos Another Classic!

Hej Dennis

Vi takker mange gange for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af stole hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service lige fra telefon…

Utrolig god service lige fra telefon til de folk der hentede og bragte vores stole samt en kvalitet helt i top:-)

29 mei 2026

Hej Poul

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med polstring af stole og at du synes kvaliteten på polstringen er af høj kvalitet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har modtaget super flot lænestol

God og sikker kommunikation

Hej Trine

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler kommunikationen omkring dit køb af stol har været tilfredsstillende.

God service og kvalitet

Hurtig kommunikation, flot vare, hurtig levering

Hej

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kommunikationen samt safaristolen og leveringstiden på den.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte stole til en fin pris og…

Flotte stole til en fin pris og effektiv afvikling.. Jeg kommer igen

Hej Martin

Vi takker for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med stolene. Vi håber at kunne hjælpe med møbler en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik det jeg havde købt

Det var 3x4 nye højere sko til mine AJ 7’er stole. Og ja de passer godt til stolene.

28 mei 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb af forhøjere til dine syver stole.

God kvalitet.

God kvalitet.
Venlig og hurtig levering.

27 mei 2026

Hej Frida

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med dit køb af bord hos os.

Hurtige svar på mail

Hurtige svar på mail , meget stort og fint udvalg og super venlig betjening 👌🏼

27 mei 2026

Hej Line

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med betjeningen hos os. Vi håber du er glad for stolene.

Fine varer alt fungerede

Fine varer alt fungerede

Hej Jonna

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb af sko til syverstole hos os.

Hej Anne

Vi takker for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med bordet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service.

Super god og hurtig service.

18 mei 2026

Hej Susanne

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med køb af sko til syver stole.

Alt var godt

21 mei 2026

Hej Klaus

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at alt var godt i forbindelse med køb af stole hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

perfekte møbler til god pris og handler…

perfekte møbler til god pris og handler gerne igen

18 mei 2026

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med kontorstolen. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.