Anotherclassic Reviews

1.615
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var på udkig efter en sofa og havde derfor på et tidspunkt kontaktet dem telefonisk for at høre nærmere. Efterfølgende blev vi kontaktet telefonisk at nu havde de en sofa som vi ønskede og spurgte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra start til slut meget fin og professionel behandling… Bord er blevet istandsat meget flot. Der i min optik afspejler stort engagement, omhu og samvittighedsfuldhed i processen. Tak for det😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte to Matthson Eva stole, som var perfekt istandsat, og solgte samtidigt to Safaristole. Vi aftalte en fair pris, og vi har været meget tilfredse. Kompetent og venlig betjening i butikken.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Odet kan ikke være SÅ svært 😉😉😉😉😉 Jeg er så glad for min røde sofa - at det kan Sammenlignes med en lille pige der får sit livs første glasdukke !!!!!!Fin service fin og supergod aflevering 👍... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Handel med brugte design møbler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.615)

323 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gode vine

Gode vine, gode priser og god service

Hej

Denne anmeldelse tror jeg ikke er til os - men tak :-)

super kan anbefales

god kontakt levering til tiden

Hej John

Vi takker for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb af stole.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennemført kvalitet. En safaristol fra 1970 har fået flot nyt læderbetræk og remme. Blev sendt meget hurtigt. Perfekt pasform og en fornøjelse at montere .

Læderryg sæde remme og pude blev sendt hurtigt. Det var en fornøjelse at montere det på en safaristol fra 1970. Den er som ny. Alle mål passer perfekt.

Hej Mikkel

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med betrækket til safaristolen samt leveringstiden.

Meget tilfreds.

Sko til A. Jacobsen stole var perfekte.

9 april 2026

Hej Birgit

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at skoene til stolene var perfekte.

Service

Hurtig reaktion ved afvigelse.

Hej Poul Erik

Vi takker for anmeldelsen. Vi er glade for du føler der blev taget hurtig action.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte og blev ret hurtigt ringet op…

Bestilte og blev ret hurtigt ringet op angående levering af egen transportør - enkelt, godt og til fair pris

6 april 2026

Hej Kenn

Vi takker for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med køb af sofa hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har modtaget den mest fantastiske stol

Har modtaget den mest fantastiske stol. Et meget flot og veludført arbejde.

9 april 2026

Hej Bente

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med stolen.

Vældig tilfreds

God service og materialerne er fine

7 april 2026

Hej

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af forhøjere til syver stole hos os.

Leveret asap

6 april 2026

Hej Janne

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet læder og lækkert…

Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet.
Jeg giver min bedste anbefaling

4 april 2026

Hej Jacob

Mange tak for anmeldelsen samt anbefalingen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med betrækket.

Flotte stole

På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

1 april 2026

Hej Kristina

Vi takker for fin anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med stolene og beklager endnu engang leveringstiden.

God vejledning

Fik en god snak om hvilke stole vi skulle vælge til nyt spisebord. Det var 10 meget flotte captain’s stole vi modtog.

30 maart 2026

Hej

Vi takker for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at I er tilfreds med stolene.

Meget flot vare

Var meget tilfreds med den vare, jeg modtog

30 maart 2026

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit betræk til safaristol.

Ægget

Meget tilfreds med resultatet.

26 maart 2026

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med stolen.

29 maart 2026

Antwoord van Anotherclassic

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden på dine forhøjere.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin service og information om…

Meget fin service og information om produktet. Klar med uddybende og forklarende detaljer om det købte.

28 maart 2026

Hej Jesper

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med dit køb hos os.

Sikker handel

Sikker handel, venlig korrespondance i det hele taget en rigtig god oplevelse. Charlotte, Aarhus

26 maart 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os.

God kommunikation

God kommunikation, perfekt arbejde. Stolene var virkelig flotte

23 maart 2026

Hej Hanne

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler, du har haft en god kommunikation og at du er tilfreds med polstringen af dine stole.