Banner for Antargaz B.V.

Antargaz B.V.Reviews

4,7

Mijn gastank was leeg, geen warm water geen verwarming dus. Antargaz was er de andere ochtend heel vroeg vol begrip voor het ongemak. Dankjulliewel.

Al jaren trouwe en fijne leverancier. Zelfs als we een spoedje hebben. Fijn klantencontact.

Vandaag gebeld voor vul, of ruilmogelijkheden, 1 uur later gebeld door Tim Rutjes met het adres voor omruilen. Hij had vooraf gebeld met de omruilservice in Gronsveld. Dat is een dikke 5 sterren waard... Toon meer

1. Gasbedrijf
  2. Butaangas leverancier
  3. Gastankleverancier
  4. Industrieel gasleverancier
  5. Propaanleverancier

Over Antargaz B.V.

Antargaz is de vooraanstaande energieleverancier in de Benelux en sinds 2019 ook in Duitsland. In Nederland leveren we propaan in gasflessen en propaan in gastanks. Wij leveren de juiste energieoplossingen aan zowel particulieren (warm water, koken en verwarming) als bedrijven (industrie, agrarische sector, landbouw, horeca, bouw, wegenbouw etc.).

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Korte lijnen

Korte lijnen
snelle levering
goede communicatie
vriendelijke, correcte monteur bij vernieuwing van leidingwerk

10 maart 2022

Antwoord van Antargaz B.V.

Goede service, ook voor oude gaskachels

Sinds 2021 zijn wij de nieuwe bewoners van een vrijstaande woning buiten het dorpje Alphen. Het contract voor propaangas hebben wij opnieuw afgesloten bij Antargaz. Echter ons achterhuis heeft alleen oudere gaskachels, maar die werden niet meer gebruikt door de vorige eigenaar, maar voor het werk van mijn vrouw hadden we die wel nodig, omdat een CV installatie nog ontbreekt. Een fijne medewerker van Antargaz was bereid om deze kachels na te kijken en weer veilig aan het werk te zetten. Wij zijn hier enorm mee geholpen. Deze medewerker van wie ik de naam kwijt ben, verdient een dikke pluim.

Antwoord van Antargaz B.V.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. Dank u wel voor uw mooie beoordeling en uitgebreide feedback. We geven het in ieder geval door aan onze klantendienst.

we worden altijd zo vriendelijk…

we worden altijd zo vriendelijk behandeld,
aan de telefoon en ook met het vullen van onze gastank.

Prettig

Snel, efficiënt en behulpzaam. En altijd vrolijk! Zowel de kantoormedewerkers als de gasleveranciers.

Prima service

Prima service, snelle levering.

Antwoord van Antargaz B.V.

De chauffeur van Antargaz is heel…

De chauffeur van Antargaz is heel vriendelijk, behulpzaam en vertrouwenswaardig.
Tevens geeft hij juiste informatie over het bedrijf/vervanging van tank enz.

Antwoord van Antargaz B.V.

ik heb mijn gastank na laten kijken…

ik heb mijn gastank na laten kijken door de servicedienst omdat ik zoveel geld moest betalen voor gebruik van propaan,dat is inmiddels gebeurt.en niets kunnen vinden van lekkage of zo.

Goed

Goed, snel en zakelijk afgehandeld

goede service

Antwoord van Antargaz B.V.

Wij hebben dit jaar niet getankt er zit…

Wij hebben dit jaar niet getankt er zit nog genoeg in.
Schoon maak van de ketel is al 3 jaar niet meer gedaan.
Maar goed

Antwoord van Antargaz B.V.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Als u het heeft over het onderhoud van uw gasketel, dan kunt u best contact opnemen met uw verwarmingsinstallateur. Als u een onderhoudscontract heeft bij ons, zorgen wij uiteraard voor het onderhoud van de gastank indien nodig.