Banner for Antargaz B.V.

Antargaz B.V.Reviews

4,7

Sinds 2021 zijn wij de nieuwe bewoners van een vrijstaande woning buiten het dorpje Alphen. Het contract voor propaangas hebben wij opnieuw afgesloten bij Antargaz. Echter ons achterhuis heeft alleen... Toon meer

Mijn gastank was leeg, geen warm water geen verwarming dus. Antargaz was er de andere ochtend heel vroeg vol begrip voor het ongemak. Dankjulliewel.

Al jaren trouwe en fijne leverancier. Zelfs als we een spoedje hebben. Fijn klantencontact.

Vandaag gebeld voor vul, of ruilmogelijkheden, 1 uur later gebeld door Tim Rutjes met het adres voor omruilen. Hij had vooraf gebeld met de omruilservice in Gronsveld. Dat is een dikke 5 sterren waard... Toon meer

1. Gasbedrijf
  2. Butaangas leverancier
  3. Gastankleverancier
  4. Industrieel gasleverancier
  5. Propaanleverancier

Over Antargaz B.V.

Antargaz is de vooraanstaande energieleverancier in de Benelux en sinds 2019 ook in Duitsland. In Nederland leveren we propaan in gasflessen en propaan in gastanks. Wij leveren de juiste energieoplossingen aan zowel particulieren (warm water, koken en verwarming) als bedrijven (industrie, agrarische sector, landbouw, horeca, bouw, wegenbouw etc.).

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Prima, beter dan Primagaz

Antwoord van Antargaz B.V.

Prima service bij bestelling propaan…

Prima service bij bestelling propaan tankgas. Levering binnen aangegeven tijdsbestek (binnen 1 werkweek) . Nota met prijs conform prijsopgave. (helaas is prijs gigantisch gestegen door Oekraine oorlog).

Gewoon goed

Vriendelijk, behulpzaam, altijd op tijd volgens planning

Levering gas

Word keurig te woord gestaan aan de telefoon, als ik gas bestel.
De tank wordt binnen een week gevuld.

Antwoord van Antargaz B.V.

Zou het mogelijk zijn om 3 a 4 maal per…

Zou het mogelijk zijn om 3 a 4 maal per jaar ongevraagd langs te komen om bij te vullen bij iedereen en heeft iemand meer nodig dan kan deze klant apart extra bij bestellen.
Misschien kan er dan goedkoper geleverd worden

Antwoord van Antargaz B.V.

Dank u wel voor uw mooie beoordeling. De frequentie waarmee we gas leveren is verschillend voor elke klant, alsook het verbruik. Daarom vragen we onze klanten om aan te geven wanneer de tank bijna leeg is. Zo beperken we het aantal ritten dat onze chauffeurs moeten doen en dus ook onze CO2-uitstoot.

Calamiteiten nummer

Door een defect aan de drukregelaar bij de tank, stonden alle kachels in de kwekerij op storing.
Als je dan het calamiteiten nummer belt, mag je toch verwachten dat er urgent actie wordt ondernomen.......helaas, de monteur was pas om 11 uur ter plaatse, en dat was niet omdat het druk was.
In dit geval vroor het buiten 'maar' 4 graden, maar als het net als vorig jaar 10 graden had gevroren was er een gehele kas planten bevroren.....teleurstelling.

Antwoord van Antargaz B.V.

We betreuren het dat u een minder goede ervaring met ons heeft gehad en begrijpen dat er voor u veel op het spel stond.
De melding over het defect kwam in de vroege ochtend van zaterdag 26 februari binnen en die ochtend heeft onze monteur de storing aan uw regelaar in uw leidingwerk verholpen. Voor zover wij kunnen nagaan, is de monteur zo snel mogelijk naar u toe gekomen. Daar we een dergelijke storing steeds serieus nemen, hebben we de dag nadien nog contact met u opgenomen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, om het risico die een directe dreiging voor uw planten bij een dergelijk defect kunnen verkleinen.
Onze buitendienstmedewerker Jos heeft hier telefonisch al kort met u over gesproken.

Voor alle duidelijkheid!

Voor alle duidelijkheid: ik heb 17 jaar geleden ge inkozen voor Hoes. Dat is is overgegaan in Hoes-Antargaz. Ik was tevreden met Hoes en tot nu toe is er nog niets in nadelige zin veranderd. Het enige nieuwe (en positieve) is de website met relevante informatie voor de gebruiker. Tot nu toe ben ik tevreden met Hoes-Antargaz. Het is aan u dat zo te houden. Vriendelijke groet!

Antwoord van Antargaz B.V.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. We doen ons best om de kwaliteit van onze service op peil te houden. Dank u wel voor uw mooie beoordeling.

Goede controle op de tank

Goede controle op de tank, direct reageren als ik vraag om de tank bij te vullen. Goede en vriendelijke behandeling aan de telefoon en van de bezorgers.

Antwoord van Antargaz B.V.

Ik ben zeer tevreden over de monteur…

Ik ben zeer tevreden over de monteur die alles nagekeken heeft.
Ik wist alleen niet dat ik een andere gastank kreeg, maar alles is prima verlopen.
Tot ziens, Arie Hokke

het is okay

het is okay, alleen krijg ik nu geen melding nu mijn tank <30% gevuld is

Antwoord van Antargaz B.V.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Neem gerust contact op met onze klantendienst i.v.m. de melding die uitblijft. We helpen u graag verder.