Поверніть кошти
Вітаю!
Звертаюся до вас із вимогою про повернення коштів за придбаний продукт для самостійного вивчення англійської мови рівня B1–B2.
Окремо зазначаю, що звертаюся з цією вимогою після фактичного ознайомлення з наповненням курсу. Оскільки продукт призначений для самостійного поступового проходження, я не мала можливості повноцінно оцінити якість, структуру та реальне наповнення всіх уроків одразу в день придбання. Недоліки стали очевидними саме після перегляду та аналізу матеріалів курсу.
Після отримання доступу та ознайомлення з матеріалами курсу я встановила, що фактичне наповнення продукту не відповідає тому рівню якості та змісту, який я очікувала отримати при придбанні платного навчального продукту AntiSchool.
Зокрема, значна частина уроків фактично побудована на сторонніх відео, зображеннях та матеріалах інших ресурсів/викладачів, зокрема відео з YouTube-каналів на кшталт Oxford Online English. Власних повноцінних пояснень граматики, авторських відеоуроків або належного методичного розбору від AntiSchool у відповідних уроках я не побачила. Фактично формат виглядає як добірка сторонніх матеріалів із завданнями під ними, а не як самостійний якісний авторський курс школи.
При цьому до моменту оплати мені не було належним чином і чітко повідомлено, що курс буде значною мірою складатися зі сторонніх відкритих матеріалів, які я можу знайти безкоштовно самостійно. Якби така інформація була надана до оплати, це вплинуло б на моє рішення щодо придбання курсу.
Також маю зауваження до технічної та організаційної частини продукту: спочатку мені було відкрито доступ не до того курсу, технічна підтримка працювала неналежним чином / із суттєвими затримками, а частина функціоналу курсу є недопрацьованою, зокрема не всі елементи завдань працюють коректно.
Окремо зазначаю, що курс також передбачав індивідуальні заняття, однак підбір викладачів викликав у мене обґрунтовані сумніви щодо їхньої кваліфікації, досвіду та відповідності заявленому рівню навчання.
У зв’язку з цим вважаю, що мені не було надано повну, достовірну та достатню інформацію про фактичний зміст і якість продукту до моменту його придбання, а сам продукт за своїм фактичним наповненням не відповідає очікуванням від платного курсу рівня B1–B2.
Прошу повернути сплачені мною кошти за курс у повному обсязі.
Я зацікавлена вирішити це питання без подальшої ескалації та без звернення до контролюючих органів . Прошу надати письмову відповідь та підтвердити порядок повернення коштів.