Bedrijfsgegevens

1. Kunstenaar

Geschreven door het bedrijf

ANTLER creates Scandinavian art in limited editions. Each work is developed through a careful creative process combining digital tools, AI-assisted techniques and museum-grade printing to create a refined, high-quality final result.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt och enkelt att beställa

Snabbt och enkelt att beställa, bland många fina motiv. Ramen är jättefin och lätt att få motivet på plats med vridbara hakar på baksidan.
Motivet är supersnyggt, vackra färger och passar perfekt i vardagsrummet.
Jag är supernöjd. Rekommenderar starkt.

1 juni 2026

Hej Mattias,

Tack så mycket för 5 stjärnor!

Det betyder mycket att höra att både motivet och ramen levde upp till förväntningarna. Vi blir särskilt glada att höra att färgerna passar så fint i vardagsrummet.

Tack också för din rekommendation!

Mycket bra kvalitet

Förvånad faktiskt över hur bra tryck det är på papperet! Om man hade fått önska hade jag velat få den i ett platt paket då man inte vill råka förstöra så fint papper när man rullar upp den för att lägga den i ramen. Liten detalj i det stora hela som överträffa mina förväntningar.

29 mei 2026

Antwoord van ANTLER

Hej Pooriya, tack så mycket för din recension!

Vad roligt att trycket och papperet överträffade dina förväntningar!

Vi uppskattar också din feedback kring förpackningen. Vi förstår precis vad du menar och tar med oss det när vi ser över hur vi kan göra upplevelsen ännu bättre framåt.

Vi är väldigt glada att du är nöjd med din tavla och hoppas att den ger er glädje under lång tid framöver.

Som en handmålad tavla

Fick hem ”päls” och är så nöjd. Jättefin poster med ett utseende som gör så att det ser ut som en handmålad tavla. Färgerna stämmer bra överens med bilden på hemsidan. Smidigt att postern säljs med en anpassad ram. Vi är mycket glada över vår fina tavla!

Leveransen var dessutom snabb och smidig.

31 mei 2026

Antwoord van ANTLER

Hej Susanna, tusen tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att ni är så nöjda med "Päls", det betyder mycket för oss. Kul att höra att ramen gjorde det smidigt att få allt på plats direkt.

Vi hoppas att tavlan get ditt hem en fin känsla under lång tid framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had the best experience purchasing…

I had the best experience purchasing such a special piece from antler nordic!! I’ve been looking for years for the perfect piece of art as a tribute to the time I lived in Sweden. Their Scandinavian inspired art is exactly what I’ve been looking for! The quality of the art paired with the frame is such a nice touch! It came packaged so nicely! So so happy with this addition to my walls!

27 mei 2026

Antwoord van ANTLER

Thank you so much for your kind words, Lauren!

It means a lot to hear that our art could help bring back a piece of Sweden into your home. We are so happy you love the Scandinavian feel, the quality, the frame and the packaging.

Thank you for choosing ANTLER for such a special piece.

Warmest regards,

Estetisk perfektion

Snygg modern hemsida och enkelt att beställa. Snabb leverans. Enkel att montera. Kvalitetsprylar rakt genom - både ram och poster. Otroligt vackra motiv där man kan se penseldragen i verkligheten. Helnöjd. Kommer handla igen! 5 av 5 toast.

21 mei 2026

Antwoord van ANTLER

Stort tack Jakob! Så roligt att höra att du är nöjd med allt från hemsidan och leveransen till monteringen, ramen och själva motivet.

Det betyder mycket att du ser och uppskattar kvalitén och detaljerna i verket.

Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa motiv!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stunning piece of art printed in…

Stunning piece of art printed in incredible detail. It looks as if it was painted.

15 mei 2026

Antwoord van ANTLER

Thank you so much, Taylor!

It means a lot to hear that the detail and painterly feel came through in the final print. We hope the piece brings something special to your home.

Warm regards,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.