Banner for Apacta A/S

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med opstarten hos Apacta! Vi har været meget tilfredse med Apacta – systemet er utrolig brugervenligt og nemt at komme i gang med. Det gør hverdagen lettere for både kontoret o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Apacta et super godt produkt 👍 og vi glæder os allerede til den ny version, med endnu flere finesser, altid med tanke på forbrugernes behov 👍 Og da et produkt sjældent er noget uden sit bagland o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Softwarebedrijf
  6. Softwareverkoper

Info over Apacta A/S

Geschreven door het bedrijf

Vi hjælper håndværkere med at minimere papirarbejdet og optimere deres forretning.
Apacta er et simpelt sags- og tidsstyringssystem, hvor håndværkeren kan tidsregistrere, udarbejde fakturaer, registrere sit materialeforbrug, og holde øje med økonomien på hver enkelt sag.
Ved at anvende Apacta til sags-/ordrestyring, kan du tjene mere i din håndværksvirksomhed.

Det sker blandt andet ved, at medarbejderne tidsregistrerer deres tid korrekt via en app.

At alle materialer bliver sat på fakturaen, så du ikke snyder dig selv.

Og generelt erstatter størstedelen, af alt det administrative arbejde i en håndværksvirksomhed.

Apacta har en række smarte funktioner, der generelt gør det lettere at drive sin håndværksvirksomhed. Det er blandt andet funktioner som:
  • Kvalitetssikring
  • Leverandørfakturaer
  • Prisfiler
  • Tilbudsgivning
  • Kalenderstyring
  • Tidsregistrering
  • Sagsstyring
... og meget mere.

Med Apacta har man ubegrænset support. Det betyder, at oplever man udfordringer, sidder vi klar alle hverdage fra 08:00-16:00.

Vi ved også, at det kan være svært at kaste sig ud i nye arbejdsgange og systemer. Og selvom vi forsøger at skabe det mest brugervenlige system, tilbyder vi altid personlig igangsætning og oplæring. Så vi altid sikrer, at du/I føler jer trygge ved at bruge systemet.

Vi tilbyder Apacta gratis i 14 dage.
På denne måde kan du se, om sagsstyring og tidsregistrering er noget for dig.
Prøv gratis på apacta.com

Apacta

Geschreven door het bedrijf

Vi gør hverdagen lettere
Apacta samler håndværkerbranchens administrative opgaver i én simpel og brugervenlig app. Slut med krøllede dagssedler, administrativt tidsspilde og uorganiseret sagsstyring. Med Apacta på lommen får du fuldt overblik over timeforbrug, materialer og dokumentation for hvert enkelt projekt. Det er ligetil og giver håndværkeren tid og frihed til at være håndværker.

Ubegrænset hjælp

Ubegrænset hjælp - hele vejen igennem

Hos Apacta sidder vi klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 8:00-16:00.

Contactgegevens

Kom i gang med det samme

Opret dine sager, tilbud, materialer og meget mere i ét samlet system.

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i længere tid været i markedet…

Vi har i længere tid været i markedet efter et system til vores ordre/sags håndtering. I den forbindelse har vi været til møder/gennemgang hos stort set alle i markedet. Men vi valgte jer, efter en super gennemgang med Lasse. Indtilvidere har det sgu været en så fin oplevelse, at jeg lige vil rose Jer herinde. Jeg tror vi har valgt helt rigtigt her!

16 april 2026

Hej Kristian,

Tusind tak, fordi du tager dig tiden til at fortælle os det.
Det sætter vi utroligt stor pris på.

Det er en fornøjelse for os, når vi, i en sag som jeres kan få jer kørt i mål.

Husk endelig at række ud, hvis der opstår nogle spørgsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik god forklaring på spørgsmål

Fik god forklaring på spørgsmål.
Høflig, professionel.

31 maart 2026

Hej Kennet

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik en god forklaring på dit spørgsmål, og at du oplever vores kundeservice som både høflig og professionel.

Skulle du få brug for hjælp igen, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage.

Super behagelige medarbejdere

Super behagelige medarbejdere

5 maart 2026

Hej Birger

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever, at de medarbejdere, du er i kontakt med, er behagelige. Det er vigtigt for os, at kontakten med Apacta er en god oplevelse.

Skulle du få brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super konstruktiv hurtig og sød/sjov…

Super konstruktiv hurtig og sød/sjov samtale, men skulle næsten tro det var fredag 😃.

27 februari 2026

Hej Kenneth

Mange tak for din skønne anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede samtalen som både konstruktiv, hurtig og med plads til et smil.

Rigtig god fredag til dig.

God kundeservice

Kundeservice hos Apacta er altid meget venlig og hjælpsom. Tak for det.

21 januari 2026

Hej Bo

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores kundeservice som både venlig og hjælpsom.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp sidder vores kundeservice klar alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Top service

Kommer hurtigt igennem
Altid et smil gennem telefonen
Lyttende til spørgsmål/problemstilling
Venlig og konkret svar

16 januari 2026

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores kundeservice som hurtig, venlig og lyttende - det er netop sådan, at vi gerne vil møde vores kunder.

Har du brug for os igen, sidder vores kundeservice som altid klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ændringer

Super godt ordrestyringssystem, der er dog nogle minusser, og det er at når man gerne vil have nogle ændringer, på nogle ting som absolut ikke ser professionel ud, sker der ikke ret meget, har sendt mange løsninger ind til udviklingen og får ingen tilbagemeldinger eller ændringer

13 januari 2026

Hej Jan

Tak for at dele din feedback med os.

Vi er glade for, at du synes, at Apacta er et super godt ordrestyringssystem.
Samtidig forstår vi godt din frustration over, at du ikke oplever fremdrift på de forslag, du har sendt ind.
Som du også har talt med vores kundeservice om over telefonen, bliver alle forslag og input fra vores kunder noteret, og hvis flere kunder efterspørger de samme ændringer, tager vores produktteam det med i vurderingen af den videre udvikling.
Teamet arbejder løbende på at forbedre systemet, så det netop lever op til forventningen om at være et super godt system.

Rigtig god support😀

9 januari 2026

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support - det er vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig godt hjulpet.

Skulle du få brug for os igen, sidder vores kundeservice klar alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Rigtig god opstart!

Rigtig god oplevelse med opstarten hos Apacta!
Vi har været meget tilfredse med Apacta – systemet er utrolig brugervenligt og nemt at komme i gang med. Det gør hverdagen lettere for både kontoret og folkene ude i marken.
Supporten er også hurtig og hjælpsom, og det er tydeligt, at der bliver lyttet til brugernes behov.
Alt i alt et super godt værktøj, som sparer tid og giver et godt overblik over projekterne

21 november 2025

Hej Kenneth

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I har haft en god opstart med Apacta, og at systemet opleves som brugervenligt, da det er noget, vi virkelig lægger vægt på.
Vi er også glade for at høre, at vores kundeservice har været hurtig og hjælpsom, og at I oplever, at vi lytter til vores kunders behov.

Skulle I få brug for hjælp fremover, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Med venlig hilsen,

Super service og behagelig medarbejder

Super service og behagelig medarbejder

12 november 2025

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en super service og har haft en god oplevelse med en af vores medarbejdere.

Skulle du få brug for os igen, sidder vores kundeservice som altid klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Camilla fra Apacta er skøn og super god til at lære fra sig

Jeg startede for 2 uger siden på Apacta og jeg må sige Camilla har virkelig være en fornøjelse at samarbejde, med vi er meget glade for hjælpen hos Wandrup byg!
største anbefaling herfra

14 oktober 2025

Hej Philip

Mange tak for dine fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du har haft en god opstart, og at Camilla har været en fornøjelse at samarbejde med - det sender vi straks videre til hende!

Husk, at vores kundeservice altid sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger Apacta, til at styre vores hverdag i firmaet. Det kan varmt anbefales

Vi bruger Apacta, til at styre vores hverdag i firmaet. Det kan jeg varmt anbefale. Samtidig er det en fornøjelse at ringe og få hjælpe hos pigerne, de er søde, lydhøre, behagelig og meget professionele.
De viderebringer min udfordringer til, udviklerne, så det bliver nemmere at bruge.

4 september 2025

Hej Ronnie

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi virkelig stor pris på.

Vi er glade for at høre, at Apacta er behjælpelig med at styre hverdagen i dit firma, og at du har gode oplevelser med vores kundeservice.

Skulle du få brug for os igen, sidder vores kundeservice altid klar alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Freja, Apacta.

Meget imødekommende og…

Meget imødekommende og løsningsorienteret kundeservice.
Apacta virker overskueligt og forholdsvist nemt at gå til

3 september 2025

Hej Anders

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplever vores kundeservice som både imødekommende og løsningsorienteret - det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Vores kundeservice sidder som altid klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00.

Freja, Apacta.

Den er nem at bruge

18 juli 2025

Hej Jawad

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du synes, at vores system er nemt at bruge.

Skulle du få brug for hjælp, skal du ikke tøve med at give os et kald. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 08:00 – 16:00.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service forståelig snak rimelig…

Super service forståelig snak rimelig brugervenlig program samt hurtigt service eneste downsite det er en anelse dyrt men man betaler jo for kvalitet jeg kan kun anbefale apacta

17 juli 2025

Hej Johnni

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever en super service og et brugervenligt system. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at kvalitet og pris hænger sammen.

Har du brug for hjælp, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 08:00–16:00.

Sød og hjælpsom

Sød og hjælpsom
Mega god til at forklare en ikke IT nørd
Hvordan det køre

20 juni 2025

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som hjælpsomme, og at vi formår at forklare systemet på en måde, der er til at forstå.

Skulle du få brug for os igen, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 08:00–16:00.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Camilla er den sødeste og mest…

Camilla er den sødeste og mest fantastiske hjælpsomme pige.

5 juni 2025

Hej Dianne

Mange tak for dine fine anmeldelse og de rosende ord om Camilla. Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Hvis du får brug for hjælp igen, sidder vi klar alle hverdage fra kl. 08:00 - 16:00 til at tage hånd om din forespørgsel.

Med venlig hilsen,

Løsningsorienteret⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har tidligere brugt et andet ordrestyrings system - men valgte at skifte til APACTA, et valg som har været det helt rigtige for vores forretning. Nem brugerflade som fungere både fra kontoret men også ude i marken. Vi har fået opbygget et helt kvalitetssikringssystem som er opbygget efter vores forretnings behov. Kan helt klar anbefales

19 maart 2025

Hej Ida,

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Det er lige sådan nogle succeshistorier vi brænder for!

Sig endelig til hvis du får brug for andet.

De bedste hilsner,
Martin, Apacta

Hende der..Camilla

Hende der... KS Camilla....godt samarbejde omkring KS til kloak.
Kan godt anbefale til andre kloakmestre, der gerne vil ha det hele samlet ET sted.

23 januari 2025

Hej Troels,
Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg sender den videre til Camilla sammen med en high five!

Sig endelig til hvis der bliver brug for yderligere.

Servicen

Fantastisk service af medarbejderen

16 januari 2025

Hej David.

Tak for den fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.
Og dejligt at høre, du har haft en god oplevelse.

Tag endelig fat i os, hvis der bliver mere.

Martin, Apacta.

Lees meer over geverifieerde reviews.