Laatste update Apetito
Laatste update van Apetito.............Vier proefmaaltijden ontvangen, hiervan zijn er 2 de clico in beland. Na de eerste slechte recensie hier al geplaatst te hebben gezet, emailden wij ook gelijk Apetito over deze klacht, een normaal bedrijf reageert gelijk op een klacht, tenminste dat zou je wel denken, welk bedrijf wil graag een klacht, geen enkele, je wil als bedrijf toch wel weten of die klacht gegrond is of niet .......... Apetito niet, die interesseert klachten waarschijnlijk helemaal niks want ze reageren totaal niet. Ik weet niet welke en wat voor soort koks zich koks mogen noemen bij apetito maar als ik directeur van apetito zou zijn kregen ze vandaag nog op staande voet ontslag, ik snap dan ook niet dat er mensen zijn die wel tevreden zijn over apetito, deze mensen hebben in het verleden voordat ze bij apetito klant geworden zijn wel echt heel slecht eten voorgeschoteld gekregen van derden, ik kan geen andere reden bedenken. Maar ik heb de proefmaaltijden gehad van apetito en ik laat het hier dan ook bij.......ik wil de naam apetito zo snel mogelijk vergeten voordat ik er nachtmerries over krijg. Mensen die mij niet geloven raad ik aan even proefmaaltijden te bestellen, alhoewel ik je beter kan aanraden die 20 euro weg te geven aan iemand die het goed kan besteden en die 4 maaltijd je clico te geven, de voordelen hiervan zijn: geen ergernis, je maakt iemand blij met 20 euro en je clico klaagt niet over kwaliteit van welk eten dan ook.
30 oktober 2023