Prachtige producten, mooie site en snelle verzending. Ik weet wat ik voor mijn volgende verjaardag vraag ;)

Fijn dat je eerst testmonsters kunt bestellen, dat is echt een pluspunt. De Aphyta Gezichtsreiniger & Makeup Remover is mijn favoriet (en ik heb al heel wat makeup removers getest). Werkt zacht en eff... Toon meer

Ik was enorm benieuwd naar dit product, ik ben een groot fan van crèmes zonder chemicaliën. Ik heb een proef pakket besteld, nestjes mooi verpakt snel ontvangen. Het smeert heerlijk en het ruikt echt... Toon meer

1. Cosmeticabranche

Aphyta natural skin care gelooft dat een gezonde, mooie huid begint bij pure, natuurlijke huidverzorging. Zeg je Aphyta, dan zeg je natuurlijk en plantaardig. Niet zo gek: het is een samenvoeging van ‘phyto’, wat het Latijnse woord voor ‘plant’ is, en ‘ava’, wat aanduidt dat de producten leven ademen. Maar ‘ava’ betekent nog veel meer: het is mijn – Eva, oprichter van Aphyta natural skin care – geboortenaam en de oorspronkelijke naam van mijn merk, voordat het Aphyta werd. Huidverzorgingsproducten voor de droge, rijpere en gevoelige huid. Helemaal natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. Duurzaam en ambachtelijk gemaakt in Nederland in een duurzame verpakking. Aphyta is dagelijkse natuurlijke voeding voor je huid!

4,7

Uitstekend

Ik wilde een natuurlijk alternatief…

Ik wilde een natuurlijk alternatief voor mijn dagcreme en remover, en producten van Aphyta bevallen ook nog eens beter dan mijn oude producten! Daarnaast fijne communicatie en snelle levering.

19 februari 2023

Antwoord van Aphyta

Wat geweldig te lezen dat het allemaal zo goed is bevallen. Hartelijk dank!

Cleanser, Toner en Dagcreme

Wat zijn de producten van Aphyta fijn in gebruik! Heerlijke geur en ze doen echt hun werk! Hele snelle fijne zending en service en Eva zelf is een super lieve vrouw die al je vragen fijn beantwoord en zelf met tips komt! Gewoon TOP! Ga zo door!

15 februari 2023

Antwoord van Aphyta

Dank je wel voor je lieve bericht en super fijn dat je tevreden bent.

minder troep er in

minder troep er in. Kreeg een allergische reactie. Ben allergisch voor parabenen en aanverwante stoffen.

26 januari 2023

Antwoord van Aphyta

Beste mevrouw, vervelend dat u een allergische reactie kreeg. Het is moeilijk te zeggen waar dat van geweest is. Van de troep en de parabenen kan in ieder geval niet, want die zitten niet in onze producten.
Gelukkig had u alleen een tester besteld. Mocht hier nog verder contact over willen hebben, benader ons dan even rechtstreeks.

Heel fijne producten!

Heel fijne producten, mijn huid ziet er echt beter uit sinds ik dit gebruik en het voelt heerlijk.

22 januari 2023

Antwoord van Aphyta

Dank je wel! Wat fijn te lezen!

Top product!

Snelle levering, goede service en hoogwaardige natuurcosmetica! Vooral fan van de nieuwe reinigingsmelk en de Anti-Aging creme

19 december 2022

Dank je wel! Wat leuk!

Wat een heerlijke spullen

Wat een heerlijk merk! Geen meuk, puur natuur, mooi vormgegeven en ook nog betaalbaar. Goed verpakt en persoonlijk! Ik heb de lotion, maar ga het assortiment zeker uitbreiden thuis.

13 december 2022

Antwoord van Aphyta

Dank je wel voor je geweldige review!

Al meer dan 30 jaar gebruik ik…

Al meer dan 30 jaar gebruik ik natuurlijke producten voor mijn huid. Aphyta springt er voor mij echt uit!
Zowel de anti aging gezicht crème als de hand crème volstaan op alle gebieden. Rijk voedend, fris, fijn smeerbaar, verzachtend, zuinig in gebruik, verfijnde natuurlijke geur.
Ik was gewend om 1 reinigings lotion te gebruiken. Met de milk en lotion van Aphyta wordt mijn huid èn veel beter gereinigd èn voelt het daarna ook goed gehydrateerd aan, zo dat een nachtcrème overbodig is geworden.

Aphyta valt ook op door de goede en betrouwbare achtergrond info over zowel ingrediënten als andere zaken die onze huid aangaan in onze steeds meer vervuilde leefomgeving.
De verpakkingen zijn prachtig en duurzaam!
Alles is met veel aandacht en zorg gemaakt!
En dat alles weerspiegelt zich op onze huid!!
Dank je wel Aphyta voor dit mooie product!

10 december 2022

Antwoord van Aphyta

Wat super om te lezen! Dank je wel voor deze mooie review!

Topproducten

Ik ben ontzettend blij met de natuurlijke producten van Aphyta. Ik gebruik nu de handcrème, gezichtsreiniger en dagcrème. Veel andere natuurlijke producten geprobeerd, maar nooit helemaal tevreden. Nu wel. Dagcrème is heel fijn smeerbaar en voed mijn huid goed. Gezichtsreiniger is mild, maar maakt goed schoon en droogt mijn huid niet uit. Handcrème is een ander verhaal. Die gebruik ik al een stuk langer.. als billen crème voor de kinderen. Werkt zó goed, rode billetjes verdwijnen als sneeuw voor de zon :)

30 november 2022

Antwoord van Aphyta

Dank je wel voor je review en wat fijn te lezen dat het zo goed voor je werkt.

Ik gebruik de make-up remover en tonic…

Ik gebruik de make-up remover en tonic van Aphyta. Normaal reageert mijn huid niet goed op reinigingsproducten voor mijn gezicht. Maar met de producten van Aphyta gaat het echt super.
echt een aanrader.

18 november 2022

Antwoord van Aphyta

Dank je wel! Fijn om te lezen dat zo goed werkt.

Aphyta milk & lotion

Ik mocht de reinigings-milk en lotion proberen en het zijn echt heerlijke producten. Echt top voor mijn gevoelige huid en vooral de spray vind ik heerlijk, aanrader!

8 november 2022

Antwoord van Aphyta

Fijn om te lezen dat het goed bevalt. Dank je wel!

Tevreden

Gebruikt gedurende 2 weken: nieuwe toner en cleanser van Aphyta. Bevalt erg goed. Geeft een schoon gezicht en een fris gevoel. Huid voelt lekker en rustig na gebruik. Voelt niet trekkerig aan en irriteert niet.Is erg zuinig in gebruik net als de dagcreme van Aphyta. Zit in een stijlvolle verpakking/fles.

26 oktober 2022

Antwoord van Aphyta

Wat fijn om te lezen! Hartelijk dank!

Handcreme, reinigingsmelk en tonic

Ik heb gevoelig huid, soms te droog soms te vettig. Aphyta producten maken mijn huid blij, én ze ruiken fantastisch. Eva is duidelijk bezig geweest met het ontwikkelen van het perfecte product wat een zo klein mogelijk impact heeft op mens en natuur, inclusief verpakking. Goede klantenservice. Favo producten zijn de handcreme (heb er in elk tas 1), reinigingsmelk, en tonic (zie mijn andere review)

26 oktober 2022

Antwoord van Aphyta

Hartelijk dank voor de leuke review!

Heerlijke verfrissende tonic

Deze tonic is heerlijk verfrissend. Ik spray het op na reiniging van mijn gezicht met gezichtslotion, laat het even intrekken en dep de tonic daarna voorzichtig af met een zachte handdoek. Het voelt daarna heerlijk fris! Mijn gevoelige huid laat geen enkele irritatie zien door dit product (wat al bijzonder aan zich is!) en ik vind het fijn dat het 'meukvrij' is; niet alleen qua ingrediënten, maar ook qua verpakking.

25 oktober 2022

Dank je wel!

Aller beste baby billen creme die er is

Op advies van mijn broer gebruik ik de handcreme als billen creme voor mijn dochter van 1. Het werkt echt fantastisch!

Waar we normaal gesproken 3-5x smeren (met andere natuurlijke cremes) voordat de rode billen voorbij zijn, hoeft dat nu nog maar 1-2x. Ze heeft ook vaak krassen in haar rug omdat ze hard krabt vanwege een sroge huid. Ik smeer nu 1x een druppel creme in de ochtend en ze heeft er de hele dag geen last meer van.

Ik heb het zelf ook gebruikt als after sun. Werkt ook super goed. Huid na 1 dag al minder pijnlijk, na 2dagen weer helemaal goed na 3x smeren per dag.

Het zijn kleine tubbetjes maar ik merk dat je ook maar heel weinig nodig hebt. Vaak is een druppel al zat.

Dikke vette aanrader dus!

20 juni 2021

Antwoord van Aphyta

Hartelijk dank voor je review!

Excellente handcreme

Excellente handcreme. Je hoeft maar weinig te gebruiken en trekt veel sneller in dan cremes die niet op natuurlijke basis zijn. Gelet op de ingrediënten en de werking, is de 'prijs/prestatie' zeer goed.

11 maart 2021

Antwoord van Aphyta

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijne handcrème!

Fijne handcrème voor de schrale wintermaanden. Weinig van nodig, trekt snel in en werkt erg goed. Zeker een aanrader!!

3 februari 2021

Hartelijk dank!

Ik gebruik de AVA handcrème

Ik gebruik de AVA handcrème, een fantastisch product, het is niet 'vettig' na het intrekken, smeert goed uit, ruikt lekker en vooral.. het irriteert mijn huid huid niet, iets waar ik echt problemen mee had met andere handcrèmes

25 november 2020

Antwoord van Aphyta

Wat fijn om te lezen! Dank je wel!!!

Reviews in alle talen tonen. (123 reviews)