Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God teori- og køreundervisning. Jeg har haft en super god oplevelse med at tage kørekort hos A+Trafikskole. Fasal var min teoriunderviser, han var forstående og tålmodig når man havde brug for yderl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun anbefale A plus Trafikskole. Begge mine børn havde haft et længere forløb ( over 2 år ) på en anden køreskole. Så startede de hos Fasal, som simpelthen fik samlet dem op og gjort dem kla... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had an excellent experience learning to drive with Ali at Aplus trafikskole! He was patient, thorough, and really made sure I understood everything I needed to know to be a safe driver. His calm and... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tag kørekortet hos os, hvis du ønsker en seriøst undervisning med yderst høj kvalificeret service til billige penge!

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had a very positive experience with…

I had a very positive experience with this driving school. The teaching was professional, organized, and focused on safe driving habits. The instructor was patient and supportive throughout the entire learning process. I successfully passed my driving exam and would definitely recommend this school to new learners.

12 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige bestået min køreprøve

Jeg har lige bestået min køreprøve, og jeg kan klart anbefale Fahid som kørerlærer. Han er virkelig hjælpsom, rolig og god til at forklare tingene på en måde, man forstår. Han har været tålmodig hele vejen igennem og har gjort mig tryg bag rattet. Man kan mærke, at han virkelig gerne vil hjælpe sine elever med at klare det godt. Tusind tak for hjælpen Fahid – kunne ikke have ønsket mig en bedre kørerlærer!

11 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

My first excellent experience across…

My first excellent experience across Europe after staying for 3 years. I got driving test on my first attempt both theory and practical tests, thanks to A Plus Trafikskole.
Big thanks to Mr. Fahid — calm, patient, and very clear in his teaching. He really helped me feel confident and prepared for the test.
Highly recommended if you want to learn properly and pass with confidence!

21 april 2026

Klar anbefaling

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos køreskolen. Undervisningen var både fleksibel og meget nyttig, hvilket gjorde hele processen langt nemmere og mere overskuelig. Jeg vil klart anbefale køreskolen til andre.

20 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God teori- og køreundervisning.

God teori- og køreundervisning.
Jeg har haft en super god oplevelse med at tage kørekort hos A+Trafikskole. Fasal var min teoriunderviser, han var forstående og tålmodig når man havde brug for yderligere forklaring eller udybbelse.
Ali var en sjov men også seriøs kørerlærer, som klædte en godt på til selve køreprøven, men også hvordan man skal færdes ude i den daglige trafik, jeg føler mig ihverfald sikker og tryg på vejen efter min undervisning. Alt i alt god oplevelse.

18 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varm anbefale A+ Trafikskole.

Jeg kan varm anbefale A+ Trafikskole.

Du vil ikke fortryde, eftersom det er nogle dybt professionelle og kompetente køreskole lærer som har stor tålmodighed og på en super pædagogisk måde forklarer de tingene på, så det er til at forstå.

Det er nogle meget dygtige køreskole lærer som har stor viden og indsigt i deres fag. De er altid klar til at hjælpe og dele ud af deres viden.

Alt de administrative med med papir arbejde styrer de rigtig godt, så der er orden i tingene.

Teori lokalerne er fine, rene og nye, det ligner en biograf. Når man kommer til undervisning bliver man altid mødt med et smil og at man er så velkommen.

De har nye biler som er rene og meget velholdte - Tesla. Man kan som elev selv vælge og man vil køre i bil med manuelt gear eller automatisk gear, det skal man oplyse kørelæreren.

Jeg bestod min teoriprøve første gang samt min køreprøve.

En meget stor tak til Ali som var min kørelære.

Som sagt, vælger du A+ Trafikskole, er du sikret et rigtig godt køreskole forløb. Du vil ikke fortryde dit valg.

En meget varm anbefaling herfra. Kæmpe fem stjerner!!!

14 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

A plus trafikskole er en rigtig god…

A plus trafikskole er en rigtig god køreskole med masser af fokus på forståelse af teorien. Det er en rigtig god teoriundervisning man får hos dem.
Man får en masse støtte når man er ude og køre. Der er plads til spørgsmål hvis man er tvivl og god forklaring på spørgsmålen. Jeg er rigtig glad for at jeg valgte denne køreskole og jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg fordi jeg blev klædt godt på til prøverne.

8 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan KUN anbefale A Plus…

Jeg kan KUN anbefale A Plus Trafikskole. I særdeleshed kørelærer Fasal! Det har været den bedste oplevelse, og jeg har følt mig tryg og støttet hele vejen igennem. Processen fra første teoritime til køreprøve har været professionel og ordentlig, og der har på intet tidspunkt været nogen bump på vejen. Både Fasal og hans søde kone Aishe har været til rådighed og fleksible når der var behov for det, hvilket jeg sætter stor pris på når man har arbejde, familie og andet i livet også.

Tak Fasal for din tålmodighed og din tro på mig, og ikke mindst de (mange) gode og sjove timer i bilen - det har været guld værd for mig!
Jeg har fået så mange gode råd og tips med i bagagen, som jeg kan bruge når jeg nu selv skal ud og køre.

5 stjerner herfra!

21 oktober 2025

Super god trafik skole

Super god trafik skole. Underviserne er meget tålmodige og gode til at lære fra sig. Havde hørt fra nogle andre, der var på andre køreskoler, at deres instruktører havde råbt af dem hvis de lavede gentagene fejl, men det gør de slet ikke her.

Teori forløbet er også godt. Her bruger de en bog fra prove.dk hvor man kan finde online undervisning, emne prøver og teori prøver. Det gjorde at jeg kun fik 1 fejl til teori prøven.

De sender dig heller ikke til køreprøven med mindre de mener du er klar til det. Man kan selvfølgelig insistere på at man vil det, med de presser ikke en til det. Jeg skulle bruge ekstra kørelektioner, men det tænker jeg de fleste skal som ikke har kørt bil før. Her er de gode til at sige hvis de synes at man parat eller ej og efter min erfaring har de ret i det de siger.

3 november 2025

Dejlig køreskole og kørelærer

Dejlig køreskole nem snaksagelig kørelærer (fasal) men samtidig profesionel i sit arbejde de for skubbet dig godt i gang og på en personlig måde så man ikke føler det bare er en lærer men en kammerat man kører med kan kun anbefale 👌

29 september 2025

Vi kan kun anbefale A plus Trafikskole

Vi kan kun anbefale A plus Trafikskole.
Begge mine børn havde haft et længere forløb ( over 2 år ) på en anden køreskole. Så startede de hos Fasal, som simpelthen fik samlet dem op og gjort dem klar til køreprøve på 1 måned. De bestod begge 2 til første køreprøve. Vi kan kun anbefale Fasal og A plus trafikskole.

3 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige fået mit kørekort i går

Jeg har lige fået mit kørekort i går, med hjælp fra A plus trafikskole. Jeg er så tilfreds med min kørelærer og kontordame, det er virkelig rare mennesker, som forstår at gøre det hele til en meget komfortabel og tryg oplevelse. Mange tak for alt!

14 augustus 2025

10/10 oplevelse

Jeg kan 100% anbefale A plus trafikskole. Fra start til slut har det været en super god oplevelse. Undervisningen var både grundig og let at forstå, desuden var teorilæreren god til at indrage alle elever og sikrer alles forståelse af inholdet uanset niveau. Herunder var de også altid klar og hjælpende ved besvarelse af elevers spørgsmål💪🏽.

Jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem, og der var altid plads til spørgsmål og ekstra forklaringer, hvis noget var uklart😤. Min kørelærer Ali var altid rigtig opmærksom og engageret i forbedringen af min kørsel under kørelektionerne hvilket jo er alt betydende💯. Min kørelærer understregede også at hvis jeg havde nogle spørgsmål kunne jeg altid spørge hvilket især var fedt angående betaling. Køretimerne blev planlagt fleksibelt, så ingen stress der😉

Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det skyldes helt klart den gode undervisning og støtte, jeg har fået gennem mit forløb🙏🏼. Hvis du leder efter en køreskole, hvor kvalitet, tryghed, gensidig kommunikation og personlig vejledning er i fokus, så er A plus trafikskole det helt rigtige valg👌🏼.

28 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.