Apollo Norge Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Savner muligheten å bestille seter når jeg bestilte turen, noe som medførte at vi bare fikk standard mat. Hotellet og selve oppholdet var en klar 5 er. Det var rent og utrolig hyggelig personale. Beli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En ukes tur til Santorini, bodde på Zeus Hotel i Kamari. Et utrolig flott opphold på dette familiedrevne hotellet. Topp service og hver dag en hyggelig og god frokost i hagen til hotellet. Flott roo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hotellet var topp, frokost,rom og beliggenhet. Flyreisen ikke så bra, 1,5 time i cabinen på OSL mens vi ventet på slot tid og 2 lite hyggelig medlemmer av crew, mulig overarbeidet men uhøflige. Hjem i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hadde en flott uke på Makarska Kroatia, bodde på City Beach i en superflott stor leilighet. Nærmt til alt, 10 m til stranden og kort vei til sentrum.Valgte oss ut to utflukter som var en opplevelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reizen en vakantie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bestill ferdige pakkereiser eller sett sammen din egen ferie på apollo.no. Vi tilbyr både charterferier, storbyferie, cruise, fly & hotell.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

182 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lefkada, Nydri

Apollo har igjen levd opp til forventningene :)
Enkel tilgang til mye elektronisk informasjon fra bestilling til endt reise. Kanskje litt mange påminnelser om mulighet for ekstra kjøp før avreise, men de er enkle å slette om man ikke ønsker ;)
På reisemålet var det servicemindede Apollo ansatte, og hotellet, Santa Maura, med sin beliggenhet var som forventet, god, enkel standard og hyggelig service. Alt i alt en herlig ferie som frister til gjentakelse :)

6 oktober 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reist med apollo flere ganger

Reist med apollo flere ganger. Har ingenting å utsette på de. Kommer helt klart til å reise med apollo flere ganger.

27 september 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Verste reiseselskap, skygg unna disse. (Svensk skjit)

Etter å ha kommet hjem fra 1 ukes ferie i Egypt vinteren 2025 hadde vi mye vi ville ta opp med Apollo.
For å starte litt før dette så var vi i kontakt med representantene på reisestedet gjentatte ganger og ba om at de skulle komme og se på forholdene på hotellet som var særdeles kritikkverdig. De kom aldri som avtalt og når de først var på hotellet hadde de så begrenset med tid før de skulle til neste hotell at vi og andre ikke fikk kommet med ytringer.
Derfor etter hjemkomsten sendte vi mail til Apollo, og de har ikke en gang svart på henvendelsen. Beklageligvis, klarte vi ved en feiltakelse å bestille en ny fremtidig reise med selskapet, men det blir garantert siste reise med Apollo. Jeg anbefaler ingen å reise med Apollo, de bryr seg ikke om noe etter at du har betalt for turen.

Som dere ser har Apollo har nå svart på denne vurderingen. Men etter som de på kundeservice ikke svarte på henvendelse i utgangspunktet, hvorfor skal jeg da gidde å engasjere meg igjen... Vi tar med oss den forferdelige opplevelsen og kundeservicen videre og vil aldri ha noe med dette firmaet å gjøre igjen! Anbefaler igjen alle å heller benytte andre reiseselskaper.

24 januari 2025

Antwoord van Apollo Norge

Hei, takk for din tilbakemelding og beklager at du ikke er fornøyd med servicen vi tilbyr. Anbefaler at du tar kontakt med vårt kundesenter på 21017540 så kan de se på saken. Ha en fin dag. Mvh Apollo/Svein

Var bedre en ventet !

Var bedre en ventet ! Var så utrolig bra...
Anbefales

12 september 2025

Super fornøyd

Super fornøyd. Kjempe fint sted med god service og hyggelige ansatte.

20 september 2025

En fin ferie med Apollo

Reisen gikk veldig bra. God informasjon underveis og god tilgjengelig fra Apollo sine representanter ved destinasjonen. Mythos Resort var en positiv opplevelse, tilrettelagt både for voksne og barnefamilier.

14 september 2025

Som forventet

Apollo Norge sin beskrivelse av sted og hotell, og vår opplevelse av turen samsvarte veldig godt.

13 september 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi ble tatt veldig godt imot på…

Vi ble tatt veldig godt imot på flyplassen av blide å hyggelige folk. Vi fikk god informasjon å følte oss godt ivaretatt 😊 hotellet vi hadde het riviera Perdika hotell det var helt fantastisk, de som jobbet der visste ikke det beste de kunne gjøre for oss 😊 dette var en herlig opplevelse, kommer gjerne tilbake hit 🥰

12 september 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En sensommer uke på Korfu/Agios…

En sensommer uke på Korfu/Agios Georgios på hotellet Likithos Village. Flott hotell med god og personlig service. Rikholdig frokost overrasket positivt. Landsbyen var relativt liten og oversiktlig og lokale strender helt ok. Malibu Taverna/Strand anbefales! Hyggelig utflukt til Korfu by samt til Paxos.

6 september 2025

Har alltid reist med Apollo

Har alltid reist med Apollo, bestandig fått svar og oppfølging når man lurer på noe, man føler seg trygg og ivaretatt. Eneste minus er hotellskatten som vi synes er altfor dyr.

30 augustus 2025

Fin ferie på bra hotell

Grei flytur, fint hotell Parasol, god frokost. Bra rengjøring, av flinke ansatte. Det kunne blitt orientert om betaling av 70 euro som vi måtte betale ved utsjekk. Hyggelig personale fra Apollo. Det ble en fin ferie på Karpathos. Passe gangavstand til sentrum og strand.

31 augustus 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint og rent hotell Valtos IonIon og…

Fint og rent hotell Valtos IonIon og trivelig personell.
APOLLO bør opplyse om at det ikke er lov til å ta med strikkepinner ombord på fly fra Parga. På nettet står det at dette skal gå uten problemer. Gikk også helt greit på Kreta for to år siden.

1 september 2025

Villa Dijana

Hotellet var rent og ordentlig. Vi hadde et rom med utsikt mot sjøen over noen hustak. Bare en kort spasertur til stranda, butikker og restauranter. Apollo og resepsjonisten på hotellet var meget hjelpsomme da vi opplevde et akutt sykdomstilfelle.

6 september 2025

Reisen til vidunderlige Parga

Reisen til vidunderlige Parga. Flyreisene og transport til hotellet var bra. Hotell Villa Perivoli var utmerket. Stille og rolig beliggenhet med stor hage og balkong. Familiehotell med hyggelig og effektiv eier og personell. Rengjøring hver dag. Nye håndklær 3 ganger uken. Beste hotell i Hellas. Vi kom tilbake i september etter ferie i juni til samme hotell med Apollo.
Spesielt utflukten på 9 timer til
Paxos tok vi begge ganger bestilt hjem Apollo.
Hyggelige og hjelpsomme personell fra Apollo.
Vi planlegger en ny reise til Parga og til samme hotell.

1 september 2025

Alltid fornøyd med Apollo

Alltid fornøyd med Apollo, beskrivelser av reisemål er stort sett korrekte, selv om jeg hadde ønsket bilder fra bad på hoteller.
Det eneste minus er at du kan bestille diabetikermat på flyet, og de som ordner maten vet ikke hva diabetes er. Diabetikeren fikk akkurat samme mat som de andre, bortsett fra et tørt og hardt GLUTENFRITT rundstykke. Mens andre fikk varme og myke. Opplæring bør gis.
Ellers fin tur. 😊

23 augustus 2025

Kretas sol og varme

Kretas sol og varme. Hyggelige mennesker. Fine omgivelser.

23 augustus 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har reist med Apollo mange…

Vi har reist med Apollo mange ganger.Reisen gikk til Blue Horizon på Rhodos vestkyst for 7 gang til det samme hotellet.Ingen problemer med flyturen frem og tilbake.Transport til hotellet gikk fint.Hotellet kjenner vi godt.Med veldig god mat for alle ganer.Rommene er rene og servicen er upåklagelig.Skal nok tilbake til neste år også.Og håper Apollo har dette reisemålet igjen

31 augustus 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.