Snelle service en product van goede kwaliteit. Al mijn kale plekken en grijze haren zijn gedekt!

1. Cosmetica winkel

Apollo Mencare heeft een sterke focus op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan haar klanten. Het bedrijf gebruikt geavanceerde technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn en aan de behoeften van klanten voldoen. Duurzaamheid: Apollo Mencare is zich bewust van haar impact op het milieu en streeft naar duurzaamheid in haar bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft initiatieven opgezet om energie te besparen, afval te verminderen en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Klantenservice: Apollo Mencare heeft een uitstekende klantenservice en zet zich in om klanten tevreden te stellen. Het bedrijf biedt uitgebreide ondersteuning en begeleiding om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten en bij het oplossen van eventuele problemen. Samenvattend, Apollo Mencare is een goed bedrijf vanwege zijn focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantenservice.

4,7

Uitstekend

Love it

Love it! Ik zocht echt naar een wax dat makkelijk uit te wassen was, en mijn haar dus niet te hard maakte. Deze deed precies wat ik nodig had! Wat het ook zo goed maakt is dat de ingrediënten natuurlijk zijn, en kan dit door vrijwel door iedereen gebruikt worden, ook al is de doelgroep voor mannen. Ik kan niet wachten om meer uit te proberen!

21 mei 2024

Mijn partner is er weg van!

Voor mij is uiterlijke verzorging belangrijk en de mouse helpt mij om de style die ik wil te realiseren. Daarnaast heeft het een geur waarbij mijn partner helemaal fan van is, om die reden mag ik van haar niks anders halen.

19 juni 2024

Apollo hairwax en mousse combi

Ik heb de Apollo hairwax en mousse gebruikt en ik ben zeeer tevreden over de producten! Mijn grijze haren waren goed gedekt en mijn krullen waren heel mooi in stijl! Ik raad het zeker aan!

13 maart 2024

Mousse

Ik ben zeer tevreden over de hydraterende haarmousse. Ik heb droge krullen en deze mousse geeft ze precies wat ze nodig hebben om er fris en bouncy uit te zien. 5 sterren!!

15 maart 2024

Goed product & goede service

Was al een enig tijd opzoek naar een goede mousse, toen ik op de producten van Apollo terecht kwam. Het design en de kwaliteit sprak mij aan tot ik erachter kwam dat het mannenproducten waren (ik ben een vrouw). Toen heb ik contact met de Apollo-klantenservice gehad en vroeg of ik als vrouw met langhaar dit ook kon gebruiken. Waarbij ik super snel en vriendelijk een mail terug kreeg met informatie en dat het ook mogelijk is voor een vrouw om te gebruiken. Nou nu gebruik ik het een aantal weken mijn haar ziet er goed uit, biedt de juiste hold, plakt niet en ruikt erg fris en aangenaam. Na de goede ervaring heb ik meerdere producten besteld zoals de promenade voor mijn vader. Ook hij is erg tevreden ruikt niet te sterk en erg aangenaam, houdt het haar in hold, hydrateerd, makkelijk uit te wassen en plakt niet in je handen.

21 februari 2024

Geweldig haar product

Ik was aan begin heel sceptisch over ‘t product maar na het bestellen ben ik er zeer tevreden mee vooral als kapper zijnde gebruik ik dit product voor mijn klanten en is er veel vraag naar!!! Zeker aan te raden

2 maart 2024

Heb veel soorten producten geprobeerd…

Heb veel soorten producten geprobeerd in me leven, en kan zeggen dat dit wel 1 van de beste soorten is. Makkelijk oplossend in je hand, en makkelijk te stylen na aanbrengst. Tevens maakt het je haar ook niet baksteen hard maar houd het vast met een semi-strong hold. Levering van het pakketje is netjes en snel. Raad het zeker aan.

13 januari 2024

Top product

Ik heb deze haar wax gekocht als kerstcadeautje voor mijn vader. Hoewel hij eerst sceptisch was, gebruikt hij de wax nu elke dag! De wax bedekt zijn grijze haren echt heel goed. Ook was ik bang dat het pakketje niet optijd zou zijn voor de feestdagen, maar de levering was ook top!

5 januari 2024

Tevreden

Blij met de aanschaf van de producten! Anders dan de producten van kruidvat.

15 november 2023