Keurig appartement, en de communicatie met de receptie is prima! Goede bedden en alles is aanwezig. Enig ( klein) nadeel is dat de temperatuur in de kamer waar wij zaten niet te regelen is. Dicht b... Toon meer
Alles voldeed aan de verwachtingen. Prima appartementen moet goede uitrusting. Alleen de matrassen waren te zacht voor ons! Het 8 persoons appartement was aan de krappe kant om gezamenlijk in de w... Toon meer
Fijn appartementencomplex dichtbij centrum. Zwembad en andere faciliteiten zijn uitstekend. Wij verbleven in huis 1. Deze is wel wat verouderd met name badkamer. Maar verder wel schoon.
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in het schone appartement! De inrichting is netjes en up-to-date! Waar nodig zijn we fijn en laagdrempelig via Whatsapp of persoonlijk geholpen als we informati... Toon meer
Laijola luxury apartments the perfect start for a summer holiday and winter sports in Austria. Near ski lift, skiing, hiking or cycling in Montafon.
Unter Trantrauas 67b, 6793, Gaschurn, Oostenrijk
We gingen met een groep van 8 man, en het was een prachtige plek, ruim appartement en vooral schone kamers en badkamers.
5 min. van het centrum.
Een aanrader voor gezinnen en vriendengroepen en betaalbaar.
Cijfer een dikke 9.
Schitterend appartement, alles prima geregeld. Heerlijk vakantie gehad
Super leuke vakantie gehad in Laijola Oostenrijk. Met zes personen in appartement. Ruime slaapkamers, goed uitgeruste keuken. Zonnig balkon, 's morgens en 's avonds (211). Klein maar fijn zwembad, mogelijkheid om te wassen.
Vlakbij de gondel om naar boven te gaan, wandelingen te maken. Met kinderen 10 t/m 14 actieve vakantie gehad. Bewegungsberg Golm, Avondvaart Schruns, wandeling over de bergpas Schruns/St Gallenkirch, op de fiets een afdaling in Gargenellen (dat was de topper). Rodelen, abseilen, bergbeklimmen. Mooi zwembad bij activiteitenpark. Kortom een heerlijke week in een zonnig Oostenrijk.

Antwoord van Appart Laijola