Appartement Met Zeezicht - Seamore in Oostende Reviews

2. Vakantieaccommodatie
  3. Rookvrije vakantiewoning
  4. Vakantieappartement
  5. Vakantiewoningverhuur

Hey, wij zijn Anke & Hans. Zeeliefhebbers en particuliere verhuurders van twee sfeervolle verblijven met frontaal zeezicht op de Zeedijk in Oostende. Wat ons uniek maakt? Wij zijn geen anoniem verhuurkantoor met een eindeloze lijst adressen. Wij zijn Anke en Hans, twee mensen die zelf verliefd zijn op de zee, en die twee plekken hebben gecreëerd waar wij zelf, zonder aarzelen, onze eigen vakantie zouden doorbrengen. Sterker nog: dat doen we ook. Net zoals veel van onze huurders komen we regelmatig terug om te genieten van de luxe, het fenomenaal frontaal zeezicht, de properheid, rust en veel meer. Ons uitgangspunt is simpel: wij verhuren zoals we zelf ontvangen willen worden. Geen kille check-in via een lockbox en een anoniem berichtje. Bij ons krijg je persoonlijk contact, oprechte aandacht en antwoord op je vragen van mensen die er echt zijn — niet van een callcenter of een chatbot. Een goede tip voor een restaurant, een seintje over het weer, een helpende hand als er iets is: dat hoort er voor ons gewoon bij. Die persoonlijke aanpak zit in alles wat we doen. We kiezen zelf elk detail van de inrichting, we poetsen met dezelfde zorg die we in ons eigen huis zouden steken, en we blijven bereikbaar tijdens je verblijf. Geen laag na laag van tussenpersonen — gewoon Anke en Hans. En je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Onze gasten spreken voor zich: onze beoordelingen zijn geverifieerd door Trustindex, wat betekent dat elke review afkomstig is van een echte gast die daadwerkelijk bij ons verbleef. Geen nepreviews, geen opgepoetste cijfers — gewoon eerlijke ervaringen van mensen zoals jij. Aan de Belgische kust vind je veel verhuurders die zeezicht beloven. Wij beloven meer: een verblijf met karakter, verzorgd tot in de details, en de warmte van gastheerschap zoals het vroeger was — persoonlijk, oprecht en met hart voor de zaak. Welkom bij Anke & Hans. Welkom aan zee. We stellen onze twee verblijven hier nog kort voor: Het Appartement en De Loft. Onze overkoepelende merknaam is Appartement-met-zeezicht - Seamore in Oostende. Wil je meer informatie en tientallen foto's? Dan klik je door naar onze zeer uitgebreide website. Het Appartement is... onze ruimste stek aan zee, met plaats voor het hele gezin of een groep vrienden. Drie slaapkamers, tot zes gasten, en een living waar de horizon gewoon binnenwandelt door de raampartij. Hier ontbijt je met zicht op de golven, wandel je zo de Zeedijk op, en kom je 's avonds moe en voldaan terug naar een plek die meteen als thuis aanvoelt. Alles is doordacht: een volledig uitgeruste keuken, comfortabele bedden, en een overdekte garage zodat je auto droog en veilig staat, wat aan de kust geen overbodige luxe is. Dit is de plek voor wie samen wil zijn, met je kinderen die spelen in de kamers, grootouders die meegenieten, vrienden die tot laat napraten met zicht op zee. Wij hebben dit appartement ingericht zoals we zelf zouden willen aankomen na een lange rit: meteen rust, meteen ruimte, meteen zee. De Loft is... onze intiemste plek, gemaakt voor twee. Compact, stijlvol en volledig gericht op rust en verbondenheid, met datzelfde frontale zeezicht dat je adem doet stokken bij het ontwaken. Geen overbodige franjes, wel alles wat telt: een gezellige zithoek, een verzorgde inrichting tot in de details, en een vaste parkeerplaats zodat je auto meteen een plekje heeft zonder gezoek. Dit is de plek voor een verlengd weekend, een romantisch tussendoortje, of gewoon tijd voor elkaar zonder afleiding. Wij ontwierpen de Loft met net dat gevoel voor ogen: de deur dichttrekken, de zee zien, en beseffen dat je precies bent waar je moet zijn. Klein van formaat, groot van gevoel. Klik snel door naar de website https://appartement-met-zeezicht.be/ Daar vind je ook alle prijzen en beschikbaarheden.

0,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Geen reviews

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.