Geweldig apparaat!! Elke dag staat al het personeel te tappen. Gezond water met een smaakje. Diula is top! Fijne en goede service.
Uiteraard erg blij met het systeem op kantoor, iedereen gebruikt het volop. Installatie werd goed verzorgd door een monteur vanuit Aquablu. Tussendoor nog een keer wat kleine dingen die naar bov... Toon meer
Aquablu is the new wave in water. With our smart water dispenser, the REFILL+, we provide functional flavored water with added vitamins and minerals - still, sparkling, and chilled, of course - without the excess plastic. Come join us as we transform global drinking habits into a plastic-free lifestyle, one REFILL at a time.
Koivistokade 1A, 1013AC, Nederland
- +31 20 808 0180
- info@aquablu.com
- aquablu.com
Team Boost
Het is voornamelijk een heel fijn product. Er wordt gretig gebruik van gemaakt door het team.
Geweldig apparaat!
Geweldig apparaat!!
Elke dag staat al het personeel te tappen.
Gezond water met een smaakje.
Diula is top! Fijne en goede service.
Mooi apparaat, heerlijke smaken en fijne service!
Mooi apparaat met een leuke variatie aan smaken: we zijn helemaal klaar voor een warme zomer! Onze collega’s bij Heeren Makelaars zijn er ontzettend blij mee. De communicatie met Joost en Diula is vanaf het begin tot nu altijd prettig geweest. Ze denken actief met je mee, geven nuttige tips en checken regelmatig hoe het gaat. Het apparaat werkt eenvoudig en betrouwbaar. Echt een aanrader voor iedereen die kwaliteit en goede service waardeert!
goede smaken en mooi uiterlijk van de machine
De smaken zijn goed en loopt heel goed op deze locaties. Instalatie en comminucatie verloopt uitstekend. Machines zijn ook nog eens heel mooi om te zien. We zijn er heel blij mee.
Uitermate tevreden
Wij zijn bij Fosbury & Sons uitermate tevreden over Aquablu! Los van het feit dat echt iedereen hier groot fan is; de machine ziet er strak uit, is makkelijk in het gebruik en het product zelf is natuurlijk een heuse toevoeging aan ons kantoren-pand. Zijn we daarnaast ook enorm te spreken over de service.
De plaatsing verliep soepel en professioneel. Alles was tot in de puntjes geregeld en werd duidelijk uitgelegd. Wat we daarnaast bijzonder waarderen, is de opvolging: na installatie werd er meerdere keren per mail contact opgenomen om te checken of alles naar wens was en of we ergens tegenaan liepen. Dat laat zien dat Aquablu echt betrokken is bij ons als klant.
Bij een nieuwe bestelling stelde Jordy zelfs voor om persoonlijk langs te komen op locatie om alles samen door te nemen. Dat, terwijl er al ontzettend veel duidelijke instructievideo’s beschikbaar zijn. Oftewel: een extra stukje service dat niet vanzelfsprekend is, maar wel enorm gewaardeerd wordt.
Kortom: een fantastisch product gecombineerd met een service die minstens net zo goed is. Betrouwbaar, betrokken en ontzettend prettig om mee samen te werken. Absoluut een aanrader!
Tussendoor nog een keer wat kleine dingen die naar boven kwamen, maar na een belletje met de support van Aquablu werd er al gelijk iemand langs gestuurd.
Snelle en betrouwbare service maken het product af!
Van begin tot einde goede communicatie
Van begin tot einde goede communicatie, snelle support wanneer nodig en producten op de tap vallen zeer in de smaak. Als ook de Charlie's grapefruit als optie komt dan zullen we zeker moeten (en willen) gaan uitbreiden met meerdere water tap punten.
Erg tevreden!
Er wordt goed gebruik van gemaakt en de service is goed.
Gebruiksvriendelijk product met een…
Gebruiksvriendelijk product met een mooi design, verfrissend en smaakvol water en erg goede serivce vanuit Aquablu.
Enthousiast!
We zijn heel erg blij met de watertappunten van Aquablu! In onze nieuwe pantry's zijn we begonnen met 1 apparaat en sinds vandaag hebben we er 3 waarvan enthousiast gebruik wordt gemaakt.
Het is een prettig bedrijf om mee te werken. De communicatie omtrent de levering is helder en heel prettig met Diula. De monteur Martien denkt supergoed mee met de plaatsing.
Als de overige pantry's verbouwd zijn, gaan we nog 4 apparaten plaatsen, zodat al onze medewerkers gebruik kunnen maken van de Aquablu in de pantry.
Fijn contact gehad
Fijn contact gehad rond de slordige planning vanuit onze kant. Meerdere keren moeten verplaatsen en de plaatsing ter plaatse weer moeten afzeggen. Altijd goed contact gehad en een fijne samenwerking.
Goed apparaat
Het was even passen en meten, want we dachten de auqablu op het aanrecht te plaatsen, maar dat lukte toch niet.
Dus met een kast erbij is dit goed gelukt.
Dit met behulp van het team, die ons goed geholpen heeft en ons achter de broek heeft aangezeten om de juiste gegevens te sturen :)
Het apparaat zelf is echt top, wordt gelijk extreem veel gebruik van gemaakt en is een hele verbetering dan die blikjes.
Ervaring Aquablu Hotel Eindhoven-Best
Sinds we een Aquablu-machine in onze kantine hebben staan, zijn we niet meer zonder te denken! We merken dat veel van onze medewerkers er ontzettend blij mee zijn.
Zeker in de horeca, waar het belangrijk is dat onze medewerkers goed blijven drinken en fit blijven, is dit echt een uitkomst. Daarnaast is het contact met Aquablu heel prettig: de lijntjes zijn kort en alles wordt snel en vriendelijk opgepakt.
Lang verhaal kort: wij zijn fan
Super fijne service & product
Super fijne communicatie.
Een vaste monteur die we altijd kunnen benaderen.
De smaken vallen bij ons bedrijf in de smaak!
Kortom wij zijn super blij dat wij Aquablu hebben.
Wij zijn super tevreden met het apparaat!
Wij zijn super tevreden met het apparaat. Alle collega’s zijn er blij mee! En onze gasten vinden het ook lekker en krijgen veel complimenten dat het ook mooi staat. Ook zeer tevreden over de service en nazorg. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prettig contact en het apparaat is…
Prettig contact en het apparaat is oprecht een toevoeging voor ons kantoor. Het personeel is ontzettend blij met de aquablu.
Goede voorbereiding en professionele installatie
De levering en installatie van het waterapparaat zijn uitstekend verlopen. De voorbereiding vooraf was duidelijk en goed geregeld we kregen precies te horen wat wij moesten voorbereiden en wat zij zouden verzorgen. Op de dag zelf kwam de monteur netjes op tijd, was vriendelijk en heeft het apparaat keurig aangesloten. Hij nam ook de tijd om alles goed uit te leggen. Al met al een professionele en prettige ervaring.
Hoe blij kan je zijn met onze nieuwe Aquablu watertap!
Vanaf het eerste contact tot aan de installatie van onze Aquablu watertap kan ik niets anders zeggen dan dat alles perfect is verlopen. Complimenten voor Joost van Sales, tussentijds super leuk contact met Succes manager Diula en tot slot een vrolijke en vakkundige monteur Martien die de installatie en de uitleg naar onze volle tevredenheid kwam verzorgen.
Tevreden collega's die nu volop aan het proeven zijn maakt het plaatje compleet!
Super blij ermee!
Goede service om zodoende de klant tevreden te stellen
Rob in het zonnetje!
Rob onze vaste service monteur reageert altijd super snel en staat altijd de dag erna al klaar om te helpen. Altijd vriendelijk, behulpzaam en met een glimlach!! Hij krijgt alles voor elkaar en als iets niet direct lukt, doet hij er alles aan om het snel weer op te lossen. Heel prettig en betrouwbaar om zo samen te werken! je bent een topper!!