Het pakketje binnen 1 week ontvangen. Er was iets fout gegaan met de levering. Ik heb hun een mail gestuurd en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Alles netjes opgelost. Top!
Vertrouw ze voor geen meter, ze sturen tracé en trace code zonder dat ze de pakket bij de post.nl hebben aangemeld, je kan pakket aanmelden online thuis, Maar post.nl moet het scannen, wat doen ze,... Toon meer
Bestelling geplaatst vorige week en al meerdere keren contact opgenomen omdat ze “next day delivery” beloven. Tot op heden niets gehoord en al meerdere keren mijn geld terug gevraagd. Als je slim b... Toon meer
Voor alle Arabische parfums ben je bij ons op de juiste plek!
Nederland
- arabmusk@aswaq.nl
- arabmusk.eu
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Het pakketje binnen 1 week ontvangen
Overheerlijke oosterse geuren
Heerlijke producten voor wie graag oosterse geuren zoekt.
Veel keuze uit verschillende producten.
Betaalbaar.
Snelle reactie via e-mail.
Snelle levering.
Vriendelijk personeel.
Zal zeker terug bestellen.
Na het lezen van de reviews huiverig
Na het lezen van de reviews huiverig, maar toch geprobeerd: Besteld, duurde even, mail gestuurd. Netjes beantwoord. Na een weekje netjes binnen gekomen met post.nl.
Kreeg mijn bestelling deels
Kreeg mijn bestelling deels. Geen communicatie alleen belofte geld retour voor het niet geleverde product. De producten die ik wel kreeg zijn geen etherische oliën maar een vreemd eigen brouwsel met kleurstof in een flesje met een knullig etiket. Ik zal hier nooit meer bestellen. De 2 ster is omdat ik na 2 dagen idd mijn geld kreeg van niet geleverd product.
Vertrouw ze voor geen meter
Maar post.nl moet het scannen, wat doen ze, ze geven een barcode doen alsof ze gestuurd hebben,
Fysiek is de pakket nooit aangemeld, zo gaan we te werk Post,nl heeft een vertraging, terwijl ik wekelijks veel dingen besteld, en ik kan het zien, wanneer ze komen hoe laat, ik vertrouw deze bedrijf voor geen meter wacht al sinds 6 Augustus mijn pakket,
Dit bedrijf en hun moeder bedrijf aswaq…
Dit bedrijf en hun moeder bedrijf aswaq zijn slecht in leveren van ze verkopen..ik heb zeer slechte ervaring met ze gehad..aub koop hier niets via internet..
Ik had bang toen ik reviews begon op te…
Ik had bang toen ik reviews begon op te zoeken NA mijn bestelling. Maar mijn bestelling is netjes aangekomen na ongeveer 2 weken. Dit maakte niet uit want had het niet dringend nodig. Bedankt!!!!
niks gehad en slecht tot geen contact!!
3 Mei besteld, pas na zoveel dagen een track en trace. Post NL gaf aan dat ze geen pakket hadden gekregen. Vervolgens 12 Mei een bericht gestuurd. Daar kreeg ik antwoord, we hebben het nu verstuurd, Toen vroeg ik om een nieuwe track en trace. Geen antwoord op gekregen en nog steeds geen pakketje. Ik heb kleine tot geen hoop. Gelukkig betaald via paypal ik geef het nog 3 dagen en dan vraag ik mijn geld terug via paypal.
Op tijd bezorgd
Nadat ik mijn parfum had besteld, had ik pas de reviews gelezen, en schrok even.
Maar helemaal goed gegaan!
Zondag besteld en zaterdag in huis.
Ik had zelf deze week ook een pakket verstuurd en heeft dagen bij post nl gelegen, wegens erge drukte. Dus helemaal blij. Ik bestel binnenkort weer.
Scam! Gewoon NIET bestellen op deze site
Ik heb meer dan een week geleden iets besteld bij deze webshop. Er staat op hun website dat de levering binnen vijf werkdagen gebeurt, maar die zijn inmiddels ruimschoots voorbij. Tot op vandaag heb ik zelfs nog steeds geen trackingscode ontvangen!
Het enige contactmiddel dat ze aanbieden is een e-mailadres, maar dat werkt gewoon niet. Elke keer krijg ik van Outlook een foutmelding dat het adres onbestelbaar is. Er is dus letterlijk géén manier om hen te contacteren.
Ik ben ook gaan kijken op hun social media, met nauwelijks volgers & deze wordt duidelijk al jaren niet meer beheerd. Ohja hierbij ook niet te vergeten: onder enkele foto’s reageren mensen ook dat her een scam is. Er komt geen reactie, geen updates — helemaal niets. De communicatie is echt beneden alle peil.
Ik ben ontzettend teleurgesteld in deze ervaring. Geloof de reviews aub en bestel hier NIET. Het is niet normaal dat je moet afwachten of je al dan niet de gelukkige bent die z’n pakket wel krijgt waarvoor je ZELF hebt betaald. Schandalig!!!
Slechtt!
Slechtt!! Bestelling geplaatst, vervolgens geeft een of andere onbekende vervoerder aan dat het pakket is afgeleverd. Nou niet dus. Niks ontvangen. Vervolgens via de mail contact opgenomen, krijg je een mail terug dat de email niet klopt. Verder geen contact te krijgen met ze.
Bestelling 10 dagen geleden geplaatst
Bestelling 10 dagen geleden geplaatst. Nog steeds niet met een post vervoerder meegegeven. Niet heel netjes op deze manier...
Verkeerde parfum geleverd en de…
Verkeerde parfum geleverd en de verkoper reageert niet terug. Ik heb op verschillende manieren geprobeerd contact te maken met de verkoper, maar geen reactie.
Mocht dit alsnog worden opgelost, zal ik mijn review bijstellen.
In mijn geval wél een goede ervaring!
Ik had eerst twijfels omdat de website er visueel niet heel betrouwbaar uit ziet. Na besteld te hebben duurde het ook iets langer, maar toen het toch binnen kwam was ik helemaal tevreden. Er zat een persoonlijk briefje bij waarin de vertraging onderbouwd was. Ook heb ik zonder te vragen een gedeeltelijke terugbetaling en gratis producten gekregen. Dus een eerlijke zaak met goede klantenservice! Bedankt.
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst…
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst op 28 januari en er paar dagen overheen gingen dat ik geen update ontving over mijn bestelling, ging ik eens de reviews lezen. Best wat lage sterren in de reviews en ik zag vaak oplichting voorbij komen. Ik ging nog steeds van het goede uit (vertrouwen in de mensheid) en ik stuurde via de online chat op hun website een bericht. Ik ontving een bericht terug met excuus voor de vertraging uw bestelling wordt z.s.m geleverd. Ongeduldig als dat ik was, had ik twee dagen later een e-mail verstuurd met daarin de vraag over een update van mijn bestelling. Ik ontving netjes dezelfde dag een mail terug dat niet alle producten geleverd konden worden (niet op voorraad?) en dat de overige producten vandaag verzonden zouden worden.
Ik ontving ook een mail met daarin bevestiging van de terugbetaling van de producten die niet geleverd konden worden.
De overige producten werden de volgende ochtend bezorgd (ik ontving een mail met een track and trace. Ik kon mijn pakket volgen).
Ik heb testers besteld en twee parfumolie’s. De parfumolie’s ruiken heerlijk. Echt mijn type geurtjes.
De testers moet ik nog uitproberen, maar ik heb er al een beetje aan geroken via het dopje en ze ruiken goed.
Dus je kan hier zeker wel bestellen, het zijn geen oplichters. Alleen duurt het iets langer voordat je je bestelling ontvangt i.p.v. 5 werkdagen, in mijn geval 7 werkdagen.
Ze reageren ook netjes terug op de mail.
Dit was mijn ervaring.
Grote oplichters
Volgens mij zijn het grote oplichters. Mijn advies is NIET BESTELLEN! Ik heb een bestelling geplaatst betaald en niets ontvangen. Geen reactie op mijn vraag via mail waar mijn bestelling blijft.
Klantenservice bestaat niet en ik heb op Google het adres gecheckt, helaas te laat want het is helemaal geen winkel.
Het adres is Anthonie van Leeuwenhoekweg 40, Alphen a/d Rijn.
Jammer weer zo’n oplichter!
20 JULI bestelling geplaatst en nog NIKS
Ik heb een bestelling geplaatst op 20 JULI! En tot op heden nog NIKS vernomen van dit bedrijf. Geen reactie op mailtjes. Telefoontjes worden niet opgenomen gewoon werkelijk helemaal niks.
Te bizar voor woorden.
Ik had een bestelling geplaatst
Ik had een bestelling geplaatst, maar ik kreeg maar geen bestelbevestiging, waardoor ik een beetje ging googelen en allerlei slechte reviews tegenkwam. Op dat moment vreesde ik dat mijn bestelling nooit binnen zou komen. Maar na 5 dagen kreeg ik gewoon netjes mijn bestelling binnen met heerlijke parfumolie! Er miste toevallig 1 olieparfum, vandaar 4 sterren, maar via de klantenservice allemaal hartstikke goed geregeld.
Ik was even bang vanwege de slechte…
Ik was even bang vanwege de slechte reviews hier (zag ik pas nadat ik mijn bestelling had geplaatst). Dus ik heb voor de zekerheid de verkoper gemaild wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Geen reactie, maar een paar dagen later kreeg ik opeens wel de verzendbevestiging en track&trace. Vandaag het pakketje netjes ingepakt ontvangen en precies wat ik had besteld.
Parfum ontvangen flesje half leeg
Vandaag kreeg ik mijn bestelling binnen van een flesje NG parfum15 ml. Alleen is het flesje is niet nieuw en vol maar half leeg en gebruikt.
Dit kan toch niet de bedoeling zijn? En het is ook nog de verkeerde geur. Ik had NG Gold edition besteld maar kreeg NG Goldigger en dit is niet dezelfde geur.
Ik verzoek u het verschuldigde bedrag van € 7,90 per ommegaande terug te storten op rekeningnummer: t.n.v.
In de bijlage heb ik de foto van mijn half leeg flesje en het doosje bijgevoegd. Ook de afbeeldingen van de twee verschillende parfums NG Gold Edition en NG Goldigger.
Graag spoedig een reactie op bovenstaande.