Goede kast (past bij ons precies achter een deur), op afgesproken tijd geleverd en thuis op de plek gezet door de bezorger. Enige dat we hoefden te doen was de planken op de juiste hoogte bevestigen.... Toon meer

Gunstig geprijsde, prima stevige stalen kast met voldoende legplanken. Kan vastgezet worden aan de muur. Afsluitbaar met twee sleutels. Bezorging op gewenste datum helemaal aan de andere kant van he... Toon meer

Wilde kast niet bestellen, omdat je dan weer 1/2 dagdeel last minute vrij moet nemen.....Gaat niet bij ons. Toen met een vriendelijke, hulpvaardige medewerkster online gechat en toen werd er een tijd... Toon meer

Superservice bij Archiefkast.com!! Nadat onze bestelling van 3 archiefkasten was geleverd, heeft een collega van mijn bedrijf al binnen een week het slot moeten forceren omdat de sleutel... Toon meer

1. Kantoormeubilair winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ArchiefKast.com is de webshop als u op zoek bent naar een nieuwe archiefkast. U vindt in onze webshop honderden verschillende archiefkasten die gratis worden geleverd en gemonteerd.

4,4

Uitstekend

Prijs kwaliteit uitstekend - Levering teleurstellend

Aan de kwaliteit van de kast niets op aan te merken, ook niet over de prijs. Met de levering was een en ander aan de hand. Volgens medewerker hadden ze door miscommunicatie de klanten niet geinformeerd dat de levertijd niet kon worden nageleefd. Spijtige hieraan is dat ik hier zelf achteraan moest bellen, ipv proactief op de hoogte te worden gesteld door de medewerkers zelf.

19 september 2016

Geachte heer of mevrouw,

Bedankt voor uw reactie. Onze excuses voor het ongemak. Het was inderdaad wel zo netjes geweest als wij onze klanten op voorhand hadden geïnformeerd over de langere levertijd. Helaas is dit niet gebeurd. Wij nemen dit mee in de evaluatie, zodat we dit soort situaties in de toekomst voorblijven. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij wensen u desondanks veel gebruiksgemak van uw aankoop.

Bedankt

Ze hebben de kast via een extern bezordienst verstuurd waardoir we het snel geleverd hebben gekregen. Top service bedankt!

19 september 2016

Levertijd

De erg lange levertijd is jammer. Verder is de bestelling netjes afgehandeld, maar helaas niet op de plek (boven) neergezet, zoals afgesproken.

8 september 2016

Geachte mevrouw Van Graffijland,

Hartelijk dank voor uw reactie. Vervelend te horen dat de kast niet op de juiste plek is gezet. Dit is wel zoals het hoort, een gebruiksklare aflevering. Dat betekent ook dat de kast netjes naar boven gebracht had moeten worden. Hopelijk is dit inmiddels wel gelukt. We gaan de bezorger hier in ieder geval op aanspreken.

Wat betreft de levertijd, het klopt inderdaad dat deze kast een lange levertijd heeft. Een groot deel van het assortiment op ArchiefKast.com is uit voorraad leverbaar, maar helaas is het niet mogelijk om alle modellen en kleuren op voorraad te houden. Helaas bleek de door u bestelde kast niet heel courant te zijn, waardoor deze enkel op bestelling leverbaar is.

Wij hopen dat u verder wel tevreden bent over uw aankoop.

Tevreden

Zeer tevreden over de aankoop van een archiefkast.
Ook de afspraak over de levering was zoals overeengekomen en ook de montage werd deskundig uitgevoerd. Kortom een tevreden klant.

26 juli 2016

Goed geregeld

Jammer, dat de beloofde optie om met creditcard te kunnen betalen, bij de afrekening niet waar bleek te zijn.

26 juli 2016

Geachte heer Cramer,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het is inderdaad niet mogelijk om in de webshop met creditcard te betalen. Vervelend dat dit door één van onze collega's is toegezegd. Het is echter wel mogelijk om bij aflevering met creditcard te betalen. Onze excuses voor de verwarring.

ArchiefKast.com

Prima service en keurig afhandeling van de bestelling

Degelijke metalen kast met vier planken besteld bij archiefkast.nl
Directe reacties mbt de bestelling. Tegen levertijd keurig telefoontje over de leverdatum.
Op de dag van levering precies in het afgesproken dagdeel aangekomen en netjes in huis geplaatst.
Kortom, nette service en afhandeling.

5 juli 2016

Top!!

Mooie kast, prima ter plekke gemonteerd, aflevering volgens afspraak.
Kortom: absoluut voor herhaling vatbaar, en een aanrader voor iedereen!!

5 juli 2016

duur en traag, wel ruim sortiment

28 juni 2016

Geachte heer Van Manen,

Bedankt voor uw reactie. Graag bieden wij onze klanten een ruim assortiment aan, maar daardoor is het helaas niet mogelijk om alle producten direct uit voorraad te leveren. Producten in de standaard kleuren als grijs en zwart kunnen we veelal wel direct leveren, voor kleuren zoals groen en oranje geldt zoals op de website vermeld een langere levertijd. Voor deze specifieke kleuren geldt vaak ook een hogere prijs. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij wensen u veel gebruiksgemak.

Goed

Alles volgens afspraak geleverd en alles in een keer afgeleverd

28 juni 2016

service

Na een telefoontje goed geholpen aan een nieuw slot voor een toch al oude archief kast! En een hele goede prijs!

15 juni 2016

communicatie

slechte communicatie.
order niet besteld
geen terugkoppeling over de betaling

12 mei 2016

Geachte heer Jansen,

Bedankt voor uw reactie. Ook via deze weg onze excuses voor de gang van zaken. De fout ligt geheel aan onze kant. Desondanks hopen wij dat u tevreden bent over uw aankoop. Mochten wij u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn, dan horen wij dat graag.