Goede kast (past bij ons precies achter een deur), op afgesproken tijd geleverd en thuis op de plek gezet door de bezorger. Enige dat we hoefden te doen was de planken op de juiste hoogte bevestigen.... Toon meer
Gunstig geprijsde, prima stevige stalen kast met voldoende legplanken. Kan vastgezet worden aan de muur. Afsluitbaar met twee sleutels. Bezorging op gewenste datum helemaal aan de andere kant van he... Toon meer
Wilde kast niet bestellen, omdat je dan weer 1/2 dagdeel last minute vrij moet nemen.....Gaat niet bij ons. Toen met een vriendelijke, hulpvaardige medewerkster online gechat en toen werd er een tijd... Toon meer
Superservice bij Archiefkast.com!! Nadat onze bestelling van 3 archiefkasten was geleverd, heeft een collega van mijn bedrijf al binnen een week het slot moeten forceren omdat de sleutel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ArchiefKast.com is de webshop als u op zoek bent naar een nieuwe archiefkast. U vindt in onze webshop honderden verschillende archiefkasten die gratis worden geleverd en gemonteerd.
Atoomweg 1, 4706 PN, Roosendaal, Nederland
- 08000233485
- verkoop@archiefkast.com
- archiefkast.com
webside
Webside klopt niet ik moest kontant betalen terwijl er staat dat het achteraf kan.

Antwoord van ArchiefKast.com
Levering roldeurkasten
Is zeer goed verlopen van bestelling tot ontvangst.
Heldere afspraken die ook worden nagekomen!!
Ik ben er zeer goed over te spreken!
Top
prachtige kast, aardige mensen, wat lange levertijd.
Zoals in de titel, erg mooie kast goede kwaliteit, fijn telefonisch/ mail contact, er werken erg aardige mensen maar de levertijd was wat lang.
Prima
Prima dossier kast snel geleverd en keurig bezorgd en op zijn plek gezet.
Vlotte levering van Inofec ladenkast.
De Inofec ladenkast (voor papier op A3-formaat, 13 laden), die ik bestelde op 13 april 2015 werd al geleverd op 16 april. Inofec maakte onmiddellijk een afspraak, en de kast werd keurig op de afgesproken tijd geleverd. Het is bovendien een fraaie, robuuste kast, waar ik al meteen veel plezier aan beleefde.
Prima product.
Prima product, netjes afgeleverd en geplaatst. De bezorger was 1 uur eerder aangekomen dan was afgesproken. Wij waren er toen nog niet.
archiefkast
goede kast vlotte bezorging ,voor een goede prijs, dus perfect
Zeer correcte levering
Goed advies, correcte snelle levering. Kasten voldoen geheel aan de verwachtingen.
Snelle levering en een goede service
Snelle levering en een goede service.
Aanrader
Kast voldoet geheel aan alle verwachtingen, doet in kwaliteit absoluut niet onder aan andere merken en in prijs vele malen voordeliger dan ieder ander.
Perfecte service en bezorging.
Bestelling juist en op tijd geleverd
Onlangs bestelling gedaan via Archiefkast.com. De levering was vlot en volledig. Communicatie met het bedrijf verliep goed! Zeker een aanrader. Kasten niet echt duur, wel mooi!
Bezorging duurde lang, kastje was licht beschadigd bij aflevering
Bezorging duurde lang nadat ik de bestelling had geplaatst (+- maand), kastje was licht beschadigd bij aflevering. Jammer.

Antwoord van ArchiefKast.com
Prima en degelijke producten en levering- en betalingsvoorwaarden.
Als ik weer op zoek ben naar relevante producten in deze branche dan zal ik weer zaken doen met deze onderneming. Niets mis mee. Ga zo door !.
Snelle levering en zeer goede service.
De door mijn bestelde kast werd ruim binnen de gestelde tijd geleverd. Ik werd netjes gebeld om een afspraak te maken en hierin stelde zij zich flexibel op. Bij levering bleek er een onderdeel te missen. Dit aangegeven bij de chauffeur en de volgende dag lag het betreffende onderdeel in de brievenbus. Kortom: zeer goede service!
Uitstekende service
De archiefkasten zijn keurig afgeleverd door vriendelijke hulpzame en zeer klantvriendelijke mensen. Niets op aan te merken..
Goede en snelle service
Aardige mensen aan de tel. En komen na wat ze zeggen.