Superblij met mijn aankoop en de service van Archives de Luxe en Jennifer! Een paar weken geleden deed ik mijn eerste aankoop via de webshop, een vintage Gucci horloge. De verzending had iets... Toon meer

Onwijs mooie Sac souple 35 besteld! Zo blij mee!!! Kwaliteit van de tas is nog zeer goed, weinig tot geen beschadigingen (niets kunnen vinden) contact met Jennifer was ook erg fijn en snel :)

1. Vintage kledingwinkel
  2. Tassenwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Handtassenwinkel
  5. Damesmodewinkel

Archives de Luxe is an online shop for pre-owned luxury fashion. We offer a wide selection of authentic, curated items from top brands as Louis Vuitton, Chanel, Prada, and more.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Echt super blij met mijn Gucci horloge!

Echt super super blij met mijn Gucci Shelly horloge! Ik kocht het via een livesale en Jennifer was enorm vriendelijk en behulpzaam bij de afhandeling. Het pakje was heel verzorgd ingepakt mét lekkere koekjes bij :) Heel snel geleverd, top communicatie. Dikke aanrader! Bedankt voor de top service, Hanne

25 maart 2026

Lieve Hanne, bedankt voor je review en tot de volgende keer! Liefs Jennifer

Perfect

27 februari 2026

Bedankt voor de 5-sterrenreview en heel veel plezier met het horloge ❤️

Super blij met mijn Gucci bezel Watch

Super blij met mijn Gucci bezel Watch - ik was hier al een tijd naar op zoek en Jennifer boodt echt een prachtig exemplaar aan in goede staat voor een goede prijs. Ik kon het horloge gaan ophalen en ter vergelijk andere modellen bekijken, echt super fijn! Lief en duidelijk contact en goede afspraken.

3 maart 2026

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor de lieve review en tot de volgende keer! ❤️

Onwijs mooie Sac souple 35 besteld

7 november 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je review en heel veel plezier met de Sac Souple! Liefs, Jennifer ❤️

Snelle communicatie

Snelle communicatie, eerlijke foto's omtrent het object. Correcte prijs!
Heel tevreden en blij met mijn aankoop.

12 september 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je review en tot de volgende keer 💕

Ik ben ontzettend blij met mijn…

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop! De Louis Vuitton Neverfull MM is precies zoals beschreven – in prachtige staat en helemaal naar mijn verwachting. Het contact verliep heel prettig en de service was top. Zeker een aanrader!

23 augustus 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier met de Neverfull! Liefs Jennifer ❤️

Prachtige tas ontvangen

Prachtige tas ontvangen. Communicatie en verzending super snel. Volgende dag had ik de tas al in huis na betaling.

16 augustus 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je review en heel veel plezier met de prachtige tas!

TOP!!!Heel goed geholpen

TOP!!!Heel goed geholpen! Correcte afhandeling. Ik ben heel tevreden! Heel blij met dit mooi artikel! Dank u, Jennifer!

14 augustus 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je lieve review! Het was een genoegen om je te helpen ❤️ Liefs, Jennifer

De moeite waard.

Fijne communicatie en een mooi product ontvangen!

11 juli 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je review en nogmaals heel veel plezier met het horloge!

Gucci watch

Ben super blij met de Gucci 6400L watch. De staat van de watch is nog als nieuw. En ook leuk dat het originele doosje erbij zit.

26 juni 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je review en heel veel plezier met het mooie horloge. Liefs Jennifer ❤️

Superblij met mijn aankoop en de…

Superblij met mijn aankoop en de service van Archives de Luxe en Jennifer!

Een paar weken geleden deed ik mijn eerste aankoop via de webshop, een vintage Gucci horloge. De verzending had iets vertraging opgelopen, maar ik werd hier goed over op de hoogte gehouden.

Ondanks dat ik mijn pols had opgemeten, bleek het horloge toch niet lekker te passen. Na een appje naar Jennifer te hebben gestuurd kreeg ik al snel reactie en bood ze aan om een extra schakel op te sturen, om het horloge wél passend te maken. Twee dagen later lag de schakel op de deurmat!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop, de service en het contact met Jennifer! Dankjewel :).

3 mei 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor het delen van deze lieve review en heel veel plezier met het prachtige horloge! Liefs Jennifer ❤️

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! Het horloge is prachtig en helemaal zoals beschreven. De verkoper, Jennifer, is zeer vriendelijk, communicatief en professioneel. Ze hield me goed op de hoogte en alles verliep vlot en betrouwbaar. Ik bewonder haar toewijding en klantgerichte aanpak. Echt een topservice – ik kan haar van harte aanbevelen! 🫶🏼

24 maart 2025

Bedankt voor je lieve review en tot de volgende keer! Liefs Jennifer

Aanrader

Echt super blij met mijn aankoop, in het echt nog mooier dan verwacht. Ook fijn contact en snelle verzending, dus zal het zeker aanraden!

27 februari 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je review en heel veel plezier met het prachtige horloge! Liefs Jennifer

Superfijne site om je designer items te…

Superfijne site om je designer items te (ver) kopen! Betrouwbaar en snel communicatie met het team is top. Percentage van de opbrengst is zeer redelijk, een dikke aanrader!

19 januari 2025

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je lieve review en hopelijk tot de volgende keer! Liefs Jennifer

Top service

Top service. En heel eerlijk.

28 november 2024

Bedankt voor je lieve review en tot de volgende keer! Liefs Jennifer

Service top

Top service

29 juli 2024

Antwoord van Archives de Luxe

Bedankt voor je review en veel plezier met het horloge! Groetjes, Jennifer