Het blijft maar huilen met de pet op. Jaar na jaar na jaar worden fouten gemaakt, verkeerde dossiers verzonden en blijft er maar incompetent personeel werken. Het is onbegrijpelijk dat de Gemeente... Toon meer
Beste bezoeker, dit profiel wordt niet meer actief beheerd door Argonaut Advies BV. We maken geen gebruik meer van Trustpilot. Reviews kunnen nog steeds geplaatst worden, maar er zal niet meer op gereageerd worden. Voor het indienen van een klacht kunt u mailen naar klachten@argonaut.nl of bellen naar 088 229 8080.
Herculesplein 88, 3584 AA, Utrecht, Nederland
- 088 229 8080
- info@argonaut.nl
- argonaut.nl
Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord
Argonaut = administratieve wanorde
Het blijft maar huilen met de pet op.
Het is onbegrijpelijk dat de Gemeente Amsterdam met deze club blijft werken. Je zou wensen dat ze kritischer zouden zijn.
Schandalig hoe jullie met de mensen…
Schandalig hoe jullie met de mensen omgaan... Zeggen tegen een hartpatient dat ze geen hartpatienten zijn en dat ze niet moeten aanstellen!!! Hoe durven jullie dat te zeggen!!! Het allerergste vind ik hoe jullie zich gedragen: jullie denken dat jullie doktoren zijn en dat jullie alles weten wat de mensen hebben allemaal!!! Dan gaan jullie lekker die mensen kleineren!! Als jullie denken dat jullie alles weten, dan moeten jullie ook wel de juiste gegevens doorlezen.. En niet tegen iemand zeggen gefeliciteerd met u 75ste verjaardag, terwijl deze persoon ouder is dan 75 jaar!!! Nogmaals ontzettend Bedankt dat jullie deze mensen Niet Juist en Niet Netjes hebben geholpen.....
Onbarmhartig Argonaut
Ik woon al zes jaar in Nederland. Mijn man is Nederlander. Ik ben zelf 70 jaar oud en niet inburgeringsplichtig. Tijdens mijn verblijf in Nedeland heb ik kancer gehad. Zes keer Chemotherapie behandeling, hart aanval, osteoporose, hoge bloeddruk, depressie en nog meer gezondheidsproblemen heb ik.
In Capelle aan den IJssel heb ik twee keer bij Argonaut een aanvraag gedaan voor een medisch onderzoek om een ontheffing te kunnen krijgen.
Ik heb alle documenten en brieven ingeleverd. Uit Turkije heb ik ook een rapport waarin staat dat ik 70% invalide ben. Sinds drie jaar leef ik met stoma.
Ondanks dat ik moelijk met mijn leven door ga is mijn verzoek twee keer afgewezen. Het is me ook niet gelukt om een invalide kaart in Capelle te regelen.
Waarom zijn jullie zo harteloos? Wat moet ik meer hebben om een ontheffing te kunnen krijgen?
Mine Tudun
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel Het is onmogelijk een Gehandicapten Parkeerkaart om te zetten van een B naar een P je zit gewoon in een cirkel met Argonaut, en er is niemand die zig om jou druk maakt
Valys aanvraag
Vandaag 13 -2 2026
ik wilde een aanvraag doen voor een Valys pas maar omdat ik zelf nog kleine stukjes rij in de omgeving en b v niet een 100 of 150 km naar de fam is dat onmogelijk. Maar volgens deze meneer kom ik er niet voor in aanmerking omdat ik nog kleine stukjes rij. Deze meneer luisterde niet in ging maar door U krijgt hem niet. Nog een keer uitgelegd de situatie was zo geschrokken van zijn uitspraak. moest ook 2 keer mijn adres opgeven dat is dus niet luisteren triest
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel! Komen met argumenten die zo van tafel te vegen zijn, meten met 2 maten en hebben nog voor ik alles en wel aan aanvullend papierwerk had ingeleverd al een oordeel geveld. En dat terwijl ik aangaf dat er aangewerkt werd en ik zsm het zou inleveren. Binnen 2 dagen na hun vraag om extra informatie ligt het rapport op tafel, dat is toch geen eerlijke strijd?! En dan praten ze over dat ze voor kwaliteit gaan. Gang naar de rechter volgt, ben er klaar mee. En nee Argonaut, jullie hoeven niet met lulkoek over wetgeving hieronder te reageren. Jullie handelen niet eerlijk, dat is het probleem.
Keuring Zaandam voor GPK schandalige locatie 120m helling bewust als je kan is de kaart al uitgesloten
Moest langs komen in stadhuis Zaandam
Eigenlijk is 1 ster nog te veel.
Ik vraag mij af of de keuringsarts wel een arts was of dat ze een notulist hebben gestuurd.
Er staat ook in dat er een lichamelijk onderzoek heeft plaats gevonden maar dat heeft nooit plaats gevonden. Nu bezig geweest met de gemeente hopen op wel een menselijk, kundig en oordeel.
Daarom 1 ster is nog te veel
Happy New Year
Happy New Year! Ik wens iedereen die support nodig heeft bij de mantelzorg van een familielid en via Argonaut dat mogelijk wil maken hun adviseurs toe. Met veel compassie en een 'above-and-beyond' mentaliteit hebben ze mijn broer en mij geholpen, waardoor we nu weer kunnen hopen op rustiger vaarwater. Dank je wel Argonaut, you're the best!

Antwoord van Argonaut
Een woord waardeloos
Een woord waardeloos, oneerlijke artsen, keuren niet objectief, handelen met voorkennis. Artsen zijn zeer slecht denken dat ze specialisten kunnen overrulen, ik heb 4 specialisten haha zou wat zijn als de huisarts tevens je specialist is , dus ja..

Antwoord van Argonaut
Argonaut Nijmegen lachertje
Na verhuizing van gemeente 8 km verderop,kwam de tijd van verlening GPK. geen gegevens oude gemeente,dus moest gekeurd worden. ( al 40 jaar GPK) In Nijmegen bij Argonaut had ik een afspraak. daar aangekomen, hadden ze geen parkeer plaats???
Kwam bij een woning uit waar iemand woonde heb daar de auto maar op de inrit gezet. zag een bordje dat je naar achteren moest lopen?? daar was een aanbouw,die blijkbaar door deze mensen verhuurd werd,en zaten meerdere mensen in. En zo ook in een heel klein kamertje met klein tafeltje en 2 stoelen Argronaut. Kwam binnen en na 3 minuten buiten een stuk lopen van 100 meter,en weer naar binnen. Daar zij hij ben bang dat ik negatief moet beoordelen u kunt 100 meter lopen. Ik zeg je hebt me nog niet eens onderzocht enz enz. maar dat maakte niks bij hem los. was trouwens ook geen onderzoek tafel enz. Je weet niet wat je mee maakt op je 62 levensjaar,waarvan 55 jaar Reuma ,als je alleen al mijn voeten ziet,weet je al dat ik een GPK nodig hebt,buiten dat een enkel vast zit,de andere zit nieuwe prothese in, tenen wijzen alle kanten op,twee nieuwe knieen en zo kan ik nog wel ff doorgaan. En idd regelgeving geeft aan 100 meter ,word tijd dat die veranderd word. parkeer je auto op invalideplaats ,ga boodschappen doen en je loopt al meer dan 100 meter. gemeente belde mij met de afwijzing,ik zij dan heeft Argonaut een groot probleem en jullie ook. keuring van niks,betaal er ook niks voor, jullie moeten zelfs buiten een streep zetten op 100 meter,en die kosten niet maken bij Argonaut . Na een gemeente vergadering kreeg ik de kaart, en heeft het de gemeente en Argonaut een rechtzaak gespaart. Gemeente beloofde Argonaut Nijmegen over de locatie aan te spreken. sorry moets er ff uit. beste wensen allemaal voor 2026
Onmenselijke behandeling
Wat een stel bureaucraten met een duidelijk doel elke aanvraag af te wijzen. Dit doen ze door de procedures onnodig te traineren met vragen naar documenten die niet bestaan, zoals toekenningsbrieven van Valys. Valys geeft duidelijk aan dat hun toegekende pas het bewijs van toekenning is. En dat mijn ervaring niet uniek is, dat is te lezen aan de vele negatieve reacties op deze site. Mijn aanvraag van hoog PKB is niet de eerste, dus ze weten echt wel dat Valys geen toekenningsbrieven verstrekt. Waarschijnlijk doen ze dit bij elke aanvraag waardoor mensen moedeloos de aanvraag opgeven. Ook verwijzen ze hier op deze site naar hun klachten procedure. Maar na een automatische reactie na indienen van een klacht blijft het stil. Deze instantie/onderneming is er volledig voor zichzelf en is een verspilling van onze zorgkosten en belastingen.
Walgelijke mensen/misbruikers die LETTERLIJK KWETSBARE MENSEN VERMOORDEN
Walgelijke mensen/misbruikers die LETTERLIJK KWETSBARE MENSEN VERMOORDEN. Griezelige, gevaarlijke, extremistische organisatie - wat is dit, het Zesde Rijk?!
Betrokken en vriendelijke medewerkers van Argonaut!
Op maandag 10 november heb ik in het kader van de WMO een indicatie advies gesprek gevoerd met Mw T. (Indicatieadviseur) van Argonaut. Ik was erg gespannen voor dit gesprek, en had daarom ook een mantelzorger aan mijn zijde. Mevrouw T. was buitengewoon vriendelijk, kundig en zorgde voor rust in het gesprek én daardoor bij mij, door alles rustig uit te vragen en waar nodig toe te lichten. Hierdoor werd mijn spanning minder en begreep ik goed hoe het verdere proces zou verlopen.
Graag wil ik haar via deze weg bedanken voor dit fijne gesprek. Er gaat ongetwijfeld weleens iets fout, zoals dat overal kan gebeuren waar mensen werken. Die ervaring heb ik niet met Argonaut, ook de administratieve ondersteuning aan de telefoon (mevrouw P.) was uitermate vriendelijk en betrokken. Ik heb mevrouw P. verschillende keren telefonisch gesproken. Mijn welgemeende complimenten voor deze zeer fijne medewerkers!
Slecht en amateuristisch!
Slecht en amateuristisch. Totaal niet objectief. Alle negatieve reviews kloppen als een bus. Zelfs inclusief de positieve “wij van WC eend” reviews, hebben ze maar 1 ster. Dat zegt genoeg! Vermijd deze oplichters!
DE gruwelen van Argonaut , wtf werkt daar ?
Argonaut is alles wat een onafhankelijke partij níet hoort te zijn. Ze werken partijdig, kennen de wetten en protocollen niet (of doen alsof), en overschrijden geregeld de vastgestelde kaders waarbinnen ze zouden moeten opereren. Hun houding naar cliënten is ronduit respectloos: intimiderend, dreigend en defensief.
Dien je een klacht in, dan krijg je standaard het dooddoeners-antwoord: “Wij herkennen ons hier niet in.” En daarmee is de kous af. Geen onderzoek, geen zelfreflectie, geen hoor en wederhoor – niets. Wie mondig is en kritische vragen stelt, kan rekenen op tegenwerking en eindeloze tijdverspilling.
Mijn advies: laat je niet intimideren. Blijf alles zwart-op-wit zetten en communiceer altijd rechtstreeks met de gemeente, want zíj betalen deze club. De gemeente lijkt zich niet te realiseren hoeveel schade deze ‘partners’ veroorzaken.
Laat je niet afschrikken. Jij als cliënt of patiënt staat in je recht, en de wet is uiteindelijk aan jouw kant.
⭐ 1 ster – en dat is nog genereus.
Ik wordt met moeite geholpen
Ik wordt met moeite geholpen. Ik ben al 3 maanden aan het wachten op m'n geld. Dan staan er steeds 10+ wachtende in de rij als ik bel, Hoe kun je iemand met een laag inkomen zo lang laten wachten. Absurd
Een week of 3 geleden ben ik voor een…
Een week of 3 geleden ben ik voor een keuring voor een parkeerkaart geweest .ik was er samen met mijn man .er werden wat dubbelzinnige opmerkingen geplaatst de arts dacht waarschijnlijk dat hij grappig was bij alles wat ik zei werd er een rare opmerking gemaakt en alles van de tafel geveegd.tot op het laatst dat ik op de behandeltafel zat de arts in mijn knieën kneep om de artrose vast te stellen en ik zei dat het pijn deed .de arts zei ik weet wel fijnere plekjes om in te knijpen .ik schrok en heb direct gezegd dat dit toch wel overschrijdend was .ik schrok eigenlijk ook wel van mijzelf en probeerde het nog iet wat recht te zetten .terug in de automaat huis zei mijn man dat ik nooit meer naar zo’n instantie hoef te gaan ik draag je nog liever
Argonout gaat het alleen om geld
Beoordeling aanvraag gehadicapten parkeerkaart. Het gebouw is matig rolstoel vriendelijk parkeerplaats achter maar ingang achter niet bereikbaar voor rolstoel( stoeprand ) dus helemaal omrijden met rolstoel. Wachtkamer eveneens rolstoel onvriendelijk , echtgenoot moet eerst aantal stoelen verplaatsen voordat mijn rolstoel er kon staan ( wachtkamer maar een ander "klant" dus bijna leeg)
Arts heeft niks voorbereid vraagt naar brief revalidatie arts. Nadat we hem die geven hebben , kijkt hij in pas in mijn gegevens en zegt dan " oja die staat hier ook in" vervolgens gaat hij vragen over mijn mobiliteit en kijken hoe ik loop etc.
Na 15 min zegt hij ja gezien lichamelijke beperking kom je in aanmerkin maar je bent niet verstandelijk beperkt dus krijg je de kaart niet , want je kan gewoon afgezet worden. Dat had ook bij begin meteen gezegd kunnen worden of bij aanvraag . Kortom 190 eu armer en geen hulp
Wees gewaarschuwd!!!
Deze organisatie behartigt absoluut níet de belangen van de cliënt. Sterker nog: ze werken je actief tegen. Adviezen worden gebaseerd op gesprekken van vijf minuten, zonder feitencheck, zonder dossierkennis, en zonder enige inhoudelijke expertise. Ze zoeken niets uit, ze kennen de wet- en regelgeving niet, en rapporteren op basis van aannames, verdraaiingen en regelrechte leugens.
Wanneer je fouten aantoont, weigeren ze correctie. Klachten worden simpelweg genegeerd of geweigerd — zonder uitleg. Medewerkers lijken niet ingewerkt, hebben geen kennis van wettelijke kaders, geen gesprekstechnieken, geen sociale vaardigheden, en geen respect voor de cliënt.
In plaats van zorg of ondersteuning krijg je intimidatie, leugens, chantage en verdedigingsreflexen. Wat ik heb meegemaakt was onveilig, onprofessioneel en mensonterend. Deze organisatie vormt een risico voor kwetsbare mensen.
Als je hier afhankelijk van bent: wees gewaarschuwd.
Als je dit leest namens een toezichthouder: kijk hier alsjeblieft serieus naar. Dit is structureel.