Argonex is onze trouwe ondersteuner bij iedere twijfel en ieder probleem op Apple-vlak. Marco is zeer deskundig, dienstverlenend en vriendelijk. Bovendien reageert hij altijd bijzonder snel! Of je hem... Toon meer
- Computerwinkel
- Computerreparatie
- Computerservice
- Computerondersteuning en -services
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
Wij zijn de enige Premium Apple Specialist in Veenendaal en omgeving. De mooiste Apple Mac Computer, iPhone, iPad en alle accessoires kan je bij ons halen. Wees welkom in onze uitnodigende mooie winkel met altijd tijd voor de klant onder het genot van een heerlijk bakje koffie. De winkel staat bekend om “dé tafel”, centraal in de winkel, waar de klant kan gaan zitten voor het bespreken van de aankoop of om support of hulp te krijgen die op dat moment dringend nodig is! Kortom waar menig winkel stopt daar starten wij juist! Veel reparaties aan iPhones voeren we live uit en kijk gerust mee. Overige reparaties aan Macs zijn onmisbaar snel klaar! Parkeer je de auto in Qpark onder de winkel dan krijg je een gratis uitrijkaart. Of in andere woorden… Argonex is hét deskundige Apple aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en omgeving. Voor alles Apple ben je op dé juiste plek beland. Wij adviseren je graag bij je nieuwe Apple producten. Daarbij kan je persoonlijk contact verwachten met de hoogste Service, Support en het allerbeste en eerlijke advies omtrent je aankoop of reparatie. Want ook met je defecte Mac, iPhone of voor softwareproblemen kan je bij ons terecht. Geen vraag is ons te veel. De reparatie en levertijden zijn kort. Wie Argonex is ontstaan uit passie voor het product! Sinds 2002 zijn wij volop actief als specialist op het gebied van Apple. In de wijde regio mogen we onszelf beschouwen als het meest uitgebreide servicepunt wat betreft Apple producten. We groeien met de dag, de klanten vinden het prettig om bij ons binnen te lopen en merken meteen hoe persoonlijk alles er aan toe gaat. We houden je constant op de hoogte via berichten hoe je reparatie- of aankooptraject verloopt. Ons belang is om jou blij te maken en dat merken we elke keer weer aan de klanten die dankzij vele positieve recensies dat laten merken. Speerpunten * Persoonlijke aanpak * Snelle doorlooptijden * Scherp geprijst * Servicepunt 1km buiten het centrum * Gratis parkeergelegenheid * Open Technische dienst (Meekijken mag)
Brouwersgracht 79, 3901 TK, Veenendaal, Nederland
- 0318-270074
- info@argonex.nl
- argonex.nl
Top service als je zoekt voor kwaliteit
Top service als je zoekt voor kwaliteit
betrouwbaarheid en degelijkheid, dan is dit het adres, meer dat goed
Van oude naar nieuwe iPhone
Mijn iPhone deed het niet meer naar wens; ik wilde een nieuwe aanschaffen, en kwam uiteindelijk terecht bij Argonex, gelegen aan de Brouwersgracht 79 te Veenendaal. Daar trof ik Marco Briene. De iPhone, die ik hebben, was niet voorradig en werd besteld.
Enkele dagen later was de telefoon binnen; ik kon deze komen ophalen. Onder het genot van een kop koffie (cappuccino), die ik kreeg aangeboden, heeft Marco e.e.a. voor mij op de nieuwe telefoon overgezet of opnieuw geinstalleerd; ik kon dan weer van alle programma's, die op mijn oude telefoon stonden, gebruiken. Niet alleen de koffie, maar ook de klantvriendelijke service maakt een bezoek aan deze Apple-specialist zeer de moeite waard.
Deskundig en behulpzaam
Weer fantastisch geholpen door Marco! Fijn om een Apple specialist zo dicht in de buurt te hebben. De service is uitstekend met een persoonlijke benadering en laagdrempelig contact. Bedankt maar weer!

Antwoord van Argonex, Dé Apple Specialist
Zeer professionele en goede service
Zeer professionele en goede service. Marco heeft zeer veel kennis van zaken en is ontzettend vriendelijk, Ik kom
hier al jaren voor Apple producten en dat zal nog lang zo blijven. Dank je wel.
Vandaag een hele mooie MacBook Pro…
Vandaag een hele mooie MacBook Pro opgehaald. Na een duidelijk advies van Marco. Samen goed gekeken naar de toepassingen waarvoor ik hem wilde kopen. Een model goedkoper gekocht, omdat de extra niet nodig was.
Voor zeer goede service en een gedegen advies, ik blijf gewoon bij argonex terug komen.
Mijn motto, bij argonex koop je service en een product wat past.
Marco, bedankt voor je meedenken en super snelle service.

Antwoord van Argonex, Dé Apple Specialist
Zeer goede service en prijs
Ik heb een MacBook Pro zeer onlangs bij Argonex gekocht. Goede uitgebreide uitleg gekregen van Marco, lekkere koffie en snelle levering. Wordt heel snel gereageerd op vragen en nog korting gekregen ook! Dus heb je wat van Apple nodig en je weet niet precies wat of hoe, wees verstandig en ga dan altijd naar Argonex toe!

Top bedrijf
Top bedrijf! Altijd vriendelijk en goed geholpen door Marco. Al vele jaren een tevreden klant.

Antwoord van Argonex, Dé Apple Specialist
Een zaak zoals je wil dat ie is!
Super professionele maar zeker ook persoonlijke service. Hier hebben ze kennis van zaken en zijn ze ontzettend vriendelijk, wij gaan er zeker weer terug!

Antwoord van Argonex, Dé Apple Specialist
….en toen ging er een kop koffie over mijn nieuwe laptop
Dezelfde avond nog heeft Marco de laptop uit elkaar gehaald en alle onderdelen zorgvuldig schoongemaakt. Daarna heeft hij een scan en dieptescan van Apple erop gezet om uit te sluiten dat er technische schade zou zijn. De volgende ochtend kon ik mijn laptop weer ophalen. Dit soort service kom ik nergens meer tegen.
Wat ben ik ontzettend fijn geholpen!
Wat ben ik ontzettend fijn geholpen door Marco!
Na een hoop gedoe met een macbook die ik had gekocht bij een ander bedrijf, was ik blij verrast met de top service bij Argonex! Ontzettend goede uitleg, samen rustig de opties kunnen bespreken, snelle levering, duidelijke communicatie en korte lijntjes. Er wordt hier echt de tijd voor je genomen. Ze hebben met mij er een hele blije en tevreden klant bij! Zowel voor onderhoud als de aankoop van Apple producten ga ik alleen nog maar hier heen!

Antwoord van Argonex, Dé Apple Specialist
Op 8 juli heb ik een IPad gekocht bij…
Op 8 juli heb ik een IPad gekocht bij Argonex.
Ben goed geholpen door Marco en hij heeft mij veel uitgelegd zodat ik een goede keuze heb kunnen maken. Fijne winkel met inderdaad heerlijke koffie.
I. Verhoef
Fijn om een goede Apple specialist in…
Fijn om een goede Apple specialist in Veenendaal te hebben. Marco is kundig en heeft goed geholpen bij de installatie van mijn nieuwe iMac, die ik ook daar gekocht heb. Ik ben er heel blij mee!
Prima advies en erg hulpzaam ook de…
Prima advies en erg hulpzaam ook de nazorg is prima. 👍
Goede vakkundige service
Gisteren heel fijn en vakkundig geholpen. Goed persoonlijk advies gehad, waardoor ik tevreden met mijn iPhone 16 pro de deur uit liep. Ook naderhand nog bericht ontvangen of alles naar wens is/ en of er vragen zijn.
Zeer tevreden!
De Apple dokter
Fijn om te weten dat er in Veenendaal iemand is die raad weet met Apple problemen. In een handomdraai was mijn probleem opgelost. Een nieuw adres om in de toekomst mijn producten aan te schaffen, als je weet dat je op Marco kan terugvallen!
Top service (zoals altijd) van Argonex.
Top service (zoals altijd) van Argonex.
Marco heeft deze week de accu van mijn IPhone SE 2020 vervangen.
Top prijs en binnen een half uur weer weg.
Goede uitleg over prijs tussen originele accu of goedkopere zodat je zelf de keuze kunt maken.
Superbedrijf!!!
Fijne, snelle en betrouwbare service. Er is veel kennis van alle Apple producten aanwezig!!
Top!
Goed advies, geduldige uitleg en fantastische service bij het installeren van het nieuwe apparaat. En uitstekende nazorg.
Goede service en goed advies
Goede service en goed advies. Wij zullen zeker terug komen.
Fijne service!
Ik werd heel vriendelijk en snel geholpen. De accu van mijn macbook werd de volgende dag al vervangen. Fijne service gehad!