Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte klockan som tyvärr inte passade mig då den va lite större än jag trodde. Men inga problem att få pengar tillbaka och väldigt smidigt att returnera klockan samt alla tillbehör jag beställde.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Riktigt skiitföretag. Får hem min vara efter en lång tid. Får inte det armband som jah ska ha och när jag returnerar varan påstår dom att allt inte har skickats tillbaka. Nä för ni inte skickat rätt f... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte en klocka då jag tyckte det var bra med 90 dagars öppet köp. Klockan kom, jag testade den. Tyvärr så fick jag allergiska reaktioner av armbandet. Skickade in den och hänvisade till... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fick min klocka igår. Är helt med på att man får vad man betalt för men det lovordas om helt enastående batteritid. Det är dock ett skämt! Tog på klockan i morse 05:15. Nu klockan 9:00 är den nere på... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 6% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi köpte ArmorWatch PRO från er Plus…

Vi köpte ArmorWatch PRO från er Plus ett extra armband-som inte överensstämde m bilden från beställningen. Det var ingen krångel el konstigheter reklamera via mejl och att få kostnadsfritt retur och 100% återbetalning från er. Riktigt snyggt från er sida 🙏🏻 Tack snälla för fint bemötande och service.

Min man ÄLSKAR klockan så den gör vi reklam för 🥳🤗

Allt gott,

Jenny

28 november 2025

Bedrag

Over en måned er gått. Har ikke fått klokka jeg bestilte. Det viser seg at de selger en klokke som heter Armywatch til en pris på rundt kr 1500. Samme klokka fås ho hos flere andre butikker lokalisert i Kina. De tar rundt 300 kr for samme klokken. Da med et annet navn men helt lik utseende og spesifikasjoner. Jeg skal sende den i retur. Bedrag fra ende til annen.

23 november 2025

Grym support

Min skärm på Orbit Watch slocknade efter 6 månader. Kontaktade supporten och fick svar samma dag. Efter att testat allt de efterfrågat och skickat in film på laddning och efterfrågade kontroller av klockan så meddelade Agneta på supporten att de kommer skicka ut en ny klocka. Allt som allt så tog de 4 dagar att få besked om ny klocka. Snabb och tydlig service från Agneta. Mycket nöjd.

10 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ny klokke!

Etter ca halvannet år sluttet skjermen på min Armor Watch å virke (svart) og jeg tok kontakt med kundeservice. Etter noen mailer fram og tilbake, uten at vi fikk skjermen til å virke igjen, fikk jeg en ny klokke!

Kudos! 👍

25 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min klocka dog efter en liten vattenlek

Min klocka dog efter ett litet vattenkrig med mina barnbarn,klockan hade ej varit utsatt för något av mig känt våld. Jag skickade in klockan då jag endast haft den i drygt 3 månader. Jag fick svar från Armorwatch först efter påtryckningar att skärmen var sprucken(vilket inte gick att se för mig) och ingen åtgärd skulle vidtas

29 juli 2025

Mycket bra support

Köpte en Orbit Max till min man i april 2025. Han tycker att den har både snygg design och en bra batteritid.
Början av september slocknade displayen och vi kontaktade kundservice via mail. Vi fick en mycket bra support och kundbemötande utav Agneta, som skickar ny klocka till oss.

9 september 2025

Riktigt mög

Riktigt mög. Något Kina mög. Dålig support. Och går ej att synka kontakter om man har mer än 30 "favoritkontakter" tar max 30 kontakter in i klockan. Rekommenderar att hitta något vettigare ön deras värdelösa mögklocka. Och det är svindyrt att skicka tillbaks den läste jag. Riktig Kinabluff. KÖP ABSOLUT INTE denna mögklocka. Spendera hellre mer pengar än att vänta länge på leverans och bli grundlurade. Bluff rakt igenom.

5 september 2025

Otroligt bra support

Otroligt bra support !
Köpte en Armor watch till min man i julklapp 2024 , den har funkat bra i hans jobb som snickare och lång batteri tid , ca en månad . I juli 2025 blev en del av displayen svart . Skickade in bild till Agneta på supporten . Efter provat en omstart av klockan som inte hjälpte skickade Agneta ut en ny klocka . Rekommenderar verkligen Armor watch

6 augustus 2025

Bra support.…

Efter en simtur blev skärmen på min Armorwatch svart. Fick kontakt med supporten (Agneta) som skickade en fraktsedel för att skicka in klockan. Efter några dagar kom en ny klocka. Nöjd med klockan särskilt batteritiden ca. en månad för mej.

10 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick problem med min Orbit max

Fick problem med min Orbit max, där displayen slutade fungera. Efter ett par mail med supporten (Agneta) så meddelar dom att:
Inga problem, vi skickar dig en ny klocka!
Alltså, top och.
Så snabb å smidig lösning, och inget "anklagande" som en del företag gör, innan det visar sig att deras produkter var dåliga.

Rekommenderar verkligen Armorwatch

7 augustus 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig batteri

Hatt klokka en liten tid og batteriet er en stor skuffelse. Går ca 40% på en dag. Slått av alle varsler. Telefon er ikke tilkoblet. Kanskje noe feil på min klokke?

9 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Orbits funktioner ville aldrig komma…

Orbits funktioner ville aldrig komma igång och efter några fabriksåterställningar gav jag upp.

Support hjälpte till med några länkar och en detaljerad prislista på vad det kostade att skicka tillbaka klockan.

- Det var inte värt besväret för mig. Så jag köpte en ny klocka från en annan leverantör.

24 juli 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.