AromatherapyOils to absolutnie wyjątkowy sklep! Olejki eteryczne mają przepiękne naturalne zapachy i doskonałą jakość. Każdy produkt jest starannie zapakowany, a obsługa klienta działa szybko i bardz... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
W aromaterapii staram się wybierać zawsze najlepszej jakości olejki eteryczne. Tutaj je otrzymałam!❤️ Nie tylko jakość, ale i wiedzę, i odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Będę wracać bo stosunek jak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Doskonały wybór doskonałych jakościowo olejków. Idealny serwis. Szybciutka dostawa. Świetnie działająca witryna www - cieszę się ogromnie, że trafiłam na AromatherapyOils !! To jest To, czego szukałam... Toon meer
Jestem zachwycona jakością i bardzo profesjonalną obsługą. Czułam się wyjątkowo zaopiekowana moje oczekiwania odnośnie zapachu w 100 % trafione. Polecam wszystkim olejki cudowne, bardzo szybka wysył... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils
Contactgegevens
Katowice, Polen
- +48 579 653 250
- sklep@aromatherapyoils.pl
- aromatherapyoils.pl
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, olejki dobrze zapakowane.
Zapewne jeszcze tu wrócę

Antwoord van AromatherapyOils
Bardzo lubię te produkty i chętnie ich…
Bardzo lubię te produkty i chętnie ich używam, firma rzetelna polecam

Bardzo szybka dostawa
Bardzo szybka dostawa, mimo świąt Bożego Narodzenia. Wspaniałe zapachy towarzyszące mi do tej pory.

Bardzo dobre olejki
Bardzo dobre olejki. Czas realizacji bardzo szybki. I jak zawsze próbka. Polecam serdecznie.

Polecam, rewelacyjne olejki
Kupiłam "klasyczne' olejki typu lawenda, a przy okazji zachwyciłam się good vibes i less stres. Polecam! :)

Olejki godne polecenia
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i sprawnie. Olejki cudowne, świetnie sprawdzają się w dyfuzorze, ale również do masażu z olejkiem bazowym czy smarowania klatki piersiowej u dzieci w czasie przeziębienia. Gorąco polecam :)

Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, pomocna i życzliwa obsługa. Dobry i szybki kontakt.

Antwoord van AromatherapyOils
Polecam, świetna obsługa, szybka wysyłka - zapachy obłędne :)

Dyfuzor i zapachy
Oryginalny przepiękny podświetlany dyfuzor robi fajną robotę w salonie a do tego olejki ach olejki !!!!!! to już bajka czy to zapachy czy mieszanki każdy zasługuje na 10 w skali 1:10 .Fajna rzecz do domu czy na prezent. Damian

100% polecam
Rzetelna i profesjonalna obsługa ,szybki kontakt , szczegółowe doradztwo w kwestii pytań związanych z produktami .
Bardzo dobre podejście do klienta, profesjonalizm na najwyższym poziomie
Zarówno olejki jak i dyfuzory polecam każdemu kto ceni sobie jakość

Antwoord van AromatherapyOils
Wspaniałe olejki w pięknym ekologicznym…
Wspaniałe olejki w pięknym ekologicznym opakowaniu. Polecam.

Antwoord van AromatherapyOils
otwdobra współpraca artość na klienta i kreatywne…
otwartość na klienta i kreatywne podejscie

Dobra obsługa
Szybka obsługa zamówienia. Pięknie zapakowane produkty i darmowe próbki .

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.