Hurtig fragt. Go hjemmeside. Saphir Renovateur 75ml er det perfekte til dine lædersko. Har givet mine2x ECCO JOKE og mine Jacoform en ordentlig omgang. Super produkt.
Lees wat reviewers zeggen
Min bestilling blev sendt med post Nord, som så fik pakken til at forsvinde... Arons sendte straks en ny, som jeg modtog et par dage senere - TOTALT GOD SERVICE. Det var virkelig en dejlig servise de... Toon meer
Jeg har brugt produkter til at rense en helt lys ruskindstaske, som var blevet misfarvet af mine mørke jeans. Det har været lidt hårdt for tasken og den bliver ikke som ny desværre. Der er kommet lidt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til arons.dk Og så blev arons.dk født. Med vores erfaring og dedikation har vi skabt en platform, der ikke kun tilbyder pleje og rens til sko, men også et sted, hvor skoelskere kan finde alt, hvad de behøver for at tage sig godt af deres yndlingsfodtøj. Vi inviterer dig til at udforske vores sortiment og blive en del af vores univers. Vi er her for at hjælpe dig med at holde dine sko i topform og sikre, at de altid ser deres bedste ud.
Contactgegevens
Sønder Alle 6, 2., 8000, Aarhus C, Denemarken
- mail@arons.dk
- arons.dk
Hurtig levering og en rimelig pris
Hurtig levering og en rimelig pris. Har prøvet deres ruskinds rensekit til mine uggs, men kan kun se en meget lille forskel. Jeg er bange for at det ødelægger mine sko mere, men giver det en ekstra chance.
Fik min vare hurtigt🙏
Fint
Gode priser, hurtig levering, fri fragt. Service kunne være bedre med hensyn til konduite og goodwill, og e-mails bliver ikke altid besvaret (hurtigt).

Antwoord van arons
Super hurtig service og yderst rimelige…
Super hurtig service og yderst rimelige priser på Saphir produkter.
Fremragende service
Fremragende service, virkelig hurtig levering. Glimrende produkt
Kan kun anbefales
Jeg havde købt et par nye Timberland støvler, men første gang jeg brugte dem, tænkte jeg ikke over, at det regnede, og jeg havde helt nye mørke jeans på. Desværre endte jeansene med at lave grønne/blå pletter på begge sko. Heldigvis fjernede rensesættet til ruskind fra Arons det hele uden problemer! Jeg kan virkelig anbefale det!
Arons har et fint udvalg af produkter…
Arons har et fint udvalg af produkter og leverer til tiden
Hurtig levering
Leveren som ønska
Produktet blei sendt same dagen. Kjøpte ein skjærefjøl som var godt innepakka med dobbelt lag med bobleplast i tillegg til orginalboksa.
Find et andet produkt til nubuck/ruskind
Fint website og hurtig levering. Jeg købte et rense-kit til nubuck/ruskind sko og det har - på trods af at jeg fulgte vejledningen - resulteret i to par sko, hvor der er større plamager/farveforskelle. Deres andre produkter kender jeg ikke til - men vær påpasselig med deres rensekit til ruskind/nubuck. Da jeg spurgte om man kunne få pengene igen (ovenpå to par ødelagte sko), fik jeg at vide at 50% kunne refunderes, da det "ikke var helt forgæves for mig"... Tja...
Konge hjemmeside og konge service!
Konge hjemmeside og konge service!
Alt spiller bare på deres side og leveringen kom dagen efter (bestilte 3x skotræ).
Kan varmt anbefaledes
Kundeservice udover det ekstraordinære
Jeg bestilte nogen produkter som kom utroligt hurtigt efter jeg havde bestilt dem?!
Desværre havde postbuddet lavet en fejl
Ikke desto mindre trådte Arons professionelt til og tilbød mig en løsning, selvom fejlen ikke var deres ansvar.
Det er bemærkelsesværdigt og fortjener anerkendelse, at de er villige til at gå så langt for deres kunder. Dette vil bestemt ikke være min sidste handel hos dem
Jeg havde nogle gamle sko fra min far…
Jeg havde nogle gamle sko fra min far som var i fin stand og trængte til en oppudsning. Jeg havde kontakt med deres kundeservice og fandt frem til de rigtige produkter. Fin forretning med gode produkter
Rigtig god oplevelse
Overskuelig og god webshop med gode produkter samt overkommelige priser. Der var hurtig levering og bestillingen var glidningsfri.
Ingen klager
Fantastisk service og hurtig levering. Helt igennem upåklageligt.
Fuldt tilfreds
Fed webshop! Fik produkterne super hurtigt og de fungere fuldstændigt som de skal - stor anbefaling herfra
Fine produkter holder hvad de skriver
God oplevelse. Levering var hurtig og kom lige i postkassen.
God webshop for skorens
God webshop for skorens. Nem bestilling, hurtig levering og rimelige priser!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.