Al een tijdje klant bij Rogier
Al een tijdje klant bij Rogier! Altijd mooie designs en altijd fijn dan rogier mee denkt!
Wij helpen ondernemers groeien, optimaliseren en excelleren. Let's make your art work.
Ir. Schiffstraat 290, 7545RD, Enschede, Nederland
Het beste bedrijf waar ik ooit mee heb samengewerkt op het gebied van productdesign. Ze hebben niet alleen een sterke huisstijl ontwikkeld voor mijn merk, maar ook een complete productlijn ontworpen die perfect aansloot bij mijn doelgroep. Dankzij hun werk zijn mijn sales zichtbaar geoptimaliseerd
Wat ben ik toch blij met Artworqs! Ik werk nu al ruim een jaar samen met Rogier van Artworqs, en elke keer weer ben ik super enthousiast over de resultaten. En dus kom ik ook steeds weer bij hem terug! Rogier snapt als geen ander hoe vorm te geven aan jou visie, en denkt goed mee in het creatieve proces. Hij is net zo perfectionistisch als mij, verzorgt alles tot in de puntjes met enorm oog voor detail & komt met goede aanvullende ideeën die mijn merk verder boosten! Mijn ‘place to be’ omtrent alles wat ik qua design en vormgeving nodig heb voor mijn business. Van verpakkingen tot logo’s, content & copywriting. Artworqs 10/10!!!!
Rogier heeft ons afgelopen jaar topwerk geleverd. De fotografie en designs geven ons een scala aan mogelijkheden voor mooie listings op online verkoopplatformen
Met veel verschillende designers gewerkt, maar nog nooit zo’n goede resultaten gekregen!
Als je een high end listing wilt, voor Bol,webshop, eigenlijk alles. Dan moet je bij Artworqs.nl zijn!
Na lang zoeken hebben we eindelijk iemand gevonden die aan onze verwachtingen kan voldoen. Handleiding en meerdere listings laten maken en ze zijn van top kwaliteit. De communicatie is snel, duidelijk en makkelijk. Voor mensen die nog twijfelen, laat je verassen.
Mijn ervaring met Artworqs is zeer positief. Met veel kundigheid, professionaliteit en aandacht ben ik goed geholpen in mijn vraag. Daarnaast was de samenwerking plezierig en waren de lijntjes kort, ik kon altijd snel contact opnemen voor vragen. Enorm fijn voor kleine ondernemers zoals ik. Ik raad Artworqs daarom aan!
Rogier van Artworqs heeft voor mij onder andere een prachtige website gemaakt! Altijd meedenkend en prachtige ideeën voor het beste resultaat, echt een aanrader!
Ik heb meer dan 2 jaar samengewerkt met Rogier van Artworqs en hij levert altijd op tijd, naar verwachting en vaak zelfs beter dan verwacht. Als er iets mist dan kan dat zonder problemen worden aangepast. Wat er voor mij het meest uitsprong is dat je op Rogier kunt vertrouwen voor je edit werk.
Prettige communicatie en geleverd binnen tijd.
Al meerdere malen diensten van artworqs afgenomen en altijd top werk geleverd en binnen de afgesproken tijd.
Zal niet de laatste keer zijn
Rogier je bent een topper!
Artworqs is professioneel, creatief en meedenkend!
Werk nu al ruim 2 jaar samen met Artworqs en ben eigenlijk altijd tevreden. Zeker een aanrader. Top notch branding en kleurengebruik. Oog voor detail en goede service.
Rogier is iemand met een hele prettige en snelle communicatie en omgang. De listings die hij maakt a.d.h.v. ontvangen informatie is altijd on-point en hij zorgt ervoor dat het in dezelfde stijl gebeurt zodat het de branding ten goede komt en als eenheid wordt weggezet. De listings zorgen voor de juiste uitstraling van mijn merk!
Ben zeer kundig geholpen door Artworqs voor een product verpakking te laten maken. Denkt mee en komt met nuttige tips.
Zeker aan te raden.