Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rådgiver som hed Rikke, Det der gav mig mest værdi, var hendes råd, erfaring, tilgang og støtte. Jeg ville slet ikke have været hvor jeg er i dag hvis det ikke havde været for hende , jeg... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Samlebånd Var der under anvisning gennem en helbredsforsikring og jeg synes det bar kraftigt præg af at der lagdes mere vægt på at man skulle ekspederes videre så hurtigt som muligt end på faktisk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tag imod et outplacementforløb hos AS3 hvis du bliver tilbudt det af din arbejdsgiver. Det er rådgivning til dig i en sårbar situation, hvor du bliver mødt dér hvor du er i processen. Der er god sparr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var skeptisk mod at indgå i et forløb med AS3 fordi jeg allerede havde en masse forløb i gang med forskellige behandlere, men jeg endte med at prøve det af. Jeg fik tilknyttet en jobkonsulent som... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Personeelsadvies
  2. Loopbaancoach
  3. Les
  4. Arbeidsconsultant

Geschreven door het bedrijf

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtigt behandling

Hurtigt behandling, dygtig psykolog og god kommunikation. Jeg fik altid en sms og mail med info om mine aftaler, de sørgerede for at ringe første gang, skrive at de ville ringe først, og generelt tage den del af arbejdet man ikke orker når man har brug for en psykolog

1 maart 2022

Antwoord van AS3

Virkelig dejligt at høre. :) 1.000 tak for at dele din oplevelse - det er vi glade for. /Mette, AS3

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kompetent og behageligt forløb

Kompetent og behageligt forløb. let kommunikation og geografisk ideelt.

24 februari 2022

Antwoord van AS3

Dejligt at høre, at du var glad for forløbet, Marie. :) Tak for den konkrete feedback. /Mette, AS3

Kan anbefales

Dejlige personer som man kan føle sig trygge hos og fine lokaler når man er på stedet.

10 februari 2022

Antwoord van AS3

Tak for den fine kommentar, Martin. Det betyder meget. :) Mvh. Mette Mikkelsen, AS3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En tilfreds og glad kunde

Forløbet har været godt fordi vi sammenarbejdede godt og forstår hinanden. Samtalerne var også hyggeligt med specifik gøremål. Denne eneste som kan forbedres er påmindelsens beskeder. Nogen gang dukker påmindelse beskeder frem, nogen gang ikke. Men alt i alt en tilfreds kunde her.

26 januari 2022

Antwoord van AS3

Hej Tania. Tak for den gode feedback. Den er vi glade for. :) Jeg giver dit input om påmindelser videre. Mvh. Mette Mikkelsen, AS3

Super godt forløb

Super godt forløb - psykologen var meget dygtig, behagelig og forstående. 1000 tak Hanne :-)

20 januari 2022

Tak for den positive feedback. :) Bedste hilsner fra Hanne & AS3

Professionelt værktøj

For første gang et proces forløb med gode værktøjer som løftestang til at komme i mål.

9 januari 2022

Godt at høre, Steen. Tak fordi, du vil dele din erfaring. /Mette Mikkelsen, AS3

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kan helt klart anbefales

Første gang jeg har kontaktet en psykolog, og jeg er meget tilfreds med håndteringen af mine problemer, og de værktøjer jeg har fået.

5 januari 2022

Antwoord van AS3

Det er rigtig godt at høre, Maj-Britt. 1.000 tak for din feedback. :)

Stor tak

Jeg er gennem konsultationerne blevet bibragt nye teknikker og tænkemåder til at tackle de indre og ydre udfordringer jeg kæmper med på arbejdet på en meningsfuld måde. Det har gjort en stor forskel i mine oplevelser på arbejdet. Stor tak!

29 december 2021

Antwoord van AS3

Selv tak for at dele din oplevelse. Vi gør vores bedste for hver eneste kandidat. Dejligt, at du påskønner det.

En god oplevelse

En god oplevelse, der til en hver tid kan bruges af alle.

18 december 2021

Antwoord van AS3

Tak, fordi du deler, Torben. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været utrolig glad for…

Jeg har været utrolig glad for konsultationerne jeg har haft hos AS3. Det har hjulpet mig videre i det daglige forløb.

10 december 2021

Antwoord van AS3

Skønt at høre, Lillian. Tak. Alt godt til dig fremover. :)

Meget professionel tilgang.

Meget professionel tilgang.
Man bliver mødt af en professionel person, der kender til problemstillingerne man kan havepå jobbet

1 december 2021

Antwoord van AS3

Tak, Rhona. Dejligt at høre, du havde en positiv oplevelse. :)

Fremragende behandlingsforløb

Fremragende behandlingsforløb. Meget faglig kompetente og engagerede medarbejdere. Jeg kan kun anbefale AS3 baseret på mine egne erfaringer

24 november 2021

Antwoord van AS3

Tak, Sönke. Det betyder meget for os at høre. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent og meget professionelt forløb

Kompetent og meget professionelt forløb hos AS3. Jeg havde i hele forløbet en god dialog med AS3, der har hjulpet mig godt videre på min vej. Jeg har også fået mange gode redskaber med og siger mange tak til Christina og Kamila.

22 november 2021

Antwoord van AS3

Dejligt at høre, Helle. Mange tak for din feedback. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælper når man er helt ærligt med sin behandler

Super god behandler. Direkte og uddybende samtale som har hjulpet med at komme helt ned i bunden af mine problemer. God kommunikation og forståelse, på behjælpelige sessioner. Jeg har fået mange værktøjer med til at kunne løse de udfordringer jeg har knoklet med.

21 oktober 2021

Antwoord van AS3

Kære Dawid. Tak fordi, du deler din oplevelse - og fordi du turde være ærlig overfor din rådgiver. For du har helt ret - din egen indsats er afgørende for, at du nu er kommet godt videre. /Mette

Lees meer over geverifieerde reviews.