3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Vandaag ben ik langs geweest bij…

Vandaag ben ik langs geweest bij AslanGaming en ik ben ontzettend goed geholpen. De medewerkers waren echt top, vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ik raad deze zaak zeker aan en ik kom hier graag terug voor al mijn PS5-apparatuur.

26 september 2025

Na een kleine anderhalf jaar is de…

Na een kleine anderhalf jaar is de PlayStation al kapot terwijl ik hem amper gebruikt heb. Hij leest de lankabel niet en hij kan niet op stand-by opladen voor de controller zonde van het geld. Niks gerefurbised gewoon goedkoop op de kop getikt slecht kabeltje kapot spel. Triest

24 april 2024

Is een afzetter

Is een afzetter. Maakt een label aan bij DPD maar stuurt niks op. Neemt de telefoon niet op en reageert niet op email.
Niks kopen bij aslan gaming en beter verder kijken naar een betrouwbaar bedrijf

17 augustus 2023

Oplichters tot de dag van vandaag geen…

Oplichters tot de dag van vandaag geen geld teruggekregen van mijn retour mijn zoon van 11 is zonder ps4 gebleven en het boeit hun ook niet. Bij retour krijg je een label die niet werkt en ee wordt gezegd dat ze de retour niet hebben ontvangen zodat ze met je geld blijven. OPLICHTERS!!!!!!!

22 juli 2023

Meneer is een afzetter

Meneer is een afzetter, geen zaken mee doen. Levert defecte PS4 terwijl hij adverteerd dat hij gewoon werkt. Triest, heel triest, een meisje van 8 afgezet. Hoop dat je trosts bent op jezelf.

25 oktober 2022

Eindelijk een ps5!

Echt al heel lang gewacht op ps5, zag hem toevallig bij Aslan Gaming voorbij komen, eindelijk geen scam of uitverkocht! Perfect geleverd snel en goed verpakt!

Een aanrader!

16 augustus 2022

Slechte service!

Helaas erg slechte ervaring, PS4 die geleverd werd was stuk, teruggestuurd via retourticket dat ik van Aslan Gaming ontvangen had. Er zou een probleem met de post zijn, maar intussen ontvangen we niets, zelfs geen communicatie. Betaald op 29/04 en nog steeds niets ontvangen!

23 mei 2022

Splinternieuwe PS5 en extra controlller…

Splinternieuwe PS5 en extra controlller heel en netjes ontvangen de volgende dag na bestelling. Het is dus echt een winkel die de PS5 op voorraad heeft en volledig betrouwbaar.

Ik had wel een vraag aan de klantenservice gevraagd de dag ervoor maar na een halve antwoord ben ik volledig genegeerd (op Whatsapp) dat deed pijn aangezien ik gewoon reuze enthousiast was en dat liet me wat minder voelen.

Maar de PS5 maakte het helemaal beter, aangezien het een cadeau was voor iemand.

16 oktober 2021
Toon reviews in alle talen. (16 reviews)