Asn Nature and Living Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Top service, zelf na winkeltijd terug gebeld worden door de eigenaar. Na een lange zoektocht en wat mindere ervaringen met webshops hebben we nu onze barkrukken compleet. Dank!!

Prachtige woonwinkel in Huizen. Kende ASN al vanuit Lood5, maar dat ze nu een eigen woonwinkel hebben in het Gooi, maakt hun selectie aan mooie meubelen compleet. Ook voor kleine accessoires en verlic... Toon meer

Veel ondernemers kunnen in deze tijden van corona hun levertijden en service niet op peil houden. Maar wij waren blij verrast dat Guido ons belde dat de kast nog binnen de afgesproken periode gele... Toon meer

Ik keek altijd in de etalage en dacht, het is zo mooi allemaal, dat kan ik vast niet betalen. Ik ben er toch een keer naar binnen gegaan om te kijken. Wat een aangename verrassing was dat,ik... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij staan voor sfeer en gezelligheid. Met onze internationale accessoires en meubels willen wij er voor zorgen dat jij van jouw huis een thuis maakt. Een plek waar je helemaal tot rust komt en jezelf op kunt laden. Waar je dicht bij de natuur bent, zonder je eigen woning te verlaten. Een plek waar je energie krijgt van natuurlijke materialen.. Een tevreden klant staat voor ons op nummer 1

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige service

Een aantal maanden geleden stoelen besteld. Werden keurig bezorgd door de eigenaar. We hadden een vraag over extra producten, deze had hij meegenomen om te laten zien.
Recent een probleem met 1 van de stoelen, hierop hebben wij keurig een nieuwe zitting ontvangen. Al met al top service en advies!

13 december 2020

Geweldige service

Geweldige service! Van begin tot eind. Vriendelijk en meedenkend. Dankjewel Asn Nature and Living!

26 november 2020

Stoel besteld die kwa kleur niet…

Stoel besteld die kwa kleur niet overeen kwam met hoe deze gepresenteerd werd op hun site. Ze zitten in Loods 5 Sliedrecht en onze eerste fysieke ervaring was goed dus besloten we via hun eigen website te bestellen. Gemiste kans want aan alleen terugbrengen en ruilen was de optie. De kleur stoel en stof hadden ze niet eens maar stond wel op hun site.

16 november 2020

Schitterend eindresultaat!

Na een uitgebreide zoektocht naar een geschikte binnenhuisarchitectvoor het laten verbouwen van mijn appartement, kwam ik uiteindelijk uit bij ASN interieurstyling. Hier had ik van het eerste moment een goed gevoel bij. Ze hebben aan de hand van mijn wensen een duidelijke en vooral complete offerte gemaakt met een heldere totaalprijs van de hele verbouwing. Daarnaast hebben ze een duidelijke tijdsduur gegeven wanneer ze klaar zouden zijn. Ik heb niks van de verbouwing gezien, want ik wilde mr laten verassen. Tussentijds hebben ze me wel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Toen ik de eerste keer in mijn woning kwam was ik super blij met het eindresultaat. Het ziet er beter uit dan ik had gehoopt. Ik ben dolgelukkig met mijn "nieuwe" woning. Ik zou ASN interieurstyling zeker aanraden. Ze denken met je mee en in mogelijkheden en maken waar wat ze beloven.

1 juli 2020
Logo Asn Nature and Living

Antwoord van Asn Nature and Living

Beste Bram, wij vonden het erg leuk om dit project voor jou te realiseren !
Wij zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen jou heel veel geluk in je mooie nieuwe huis!
Fijne groet Team ASN

Aanrader!

Super blij met onze nieuwe eettafel en stoelen!
We werden heel vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Er werd echt met ons meegedacht.
De levering verliep snel en netjes. Vakmensen!

30 juni 2020

Aanrader

Een vlotte, sympathieke en pro-actieve service. Heel fijn, ik ben tevreden en kan het bedrijf aanraden!

17 juni 2020

Kwaliteit en goede service bestaat nog in deze tijden !!!

Maar wij waren blij verrast dat Guido ons belde dat de kast nog binnen de afgesproken periode geleverd kon worden. De aflevering was zeer netjes en de kast werd op waterpas gezet. De verpakkingsmaterialen werden meegenomen door Guido.
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kast en de service van ASN Nature & Living.

Hans

14 juni 2020

Schitterende kast!!

Mooie kast besteld. Kast in het echt nog mooier dan op de foto’s! Snelle levering en de kast werd zelfs uitgepakt bij
Levering en helemaal nagekeken. Ik moet zeggen top service!

16 mei 2020

Prima firma met hele goede service

Prima firma met hele goede service. Tijdens het in elkaar zetten van onze stoel ontdekte de medewerker dat er een kleine beschadiging op een pootje zat. Omdat hij dit heel vervelend vond heeft hij nog dezelfde week contact opgenomen met de leverancier om een nieuw onderstel geleverd te krijgen. Deze is vrij snel toen naar ons opgestuurd. Ben zeer tevreden over dit bedrijf, goede communicatie en zeer vriendelijk.
Een aanrader, en de stoel is een aanwinst in ons huis.

8 mei 2020

Goede communicatie

Communicatie verliep goed! Mijn vragen werden goed beantwoord en dankzij het goede advies ben ik blij met mijn nieuwe aankoop :)

30 april 2020