Poort voor de eerste keer in gang gezet en er kwamen 3 foutmeldingen op waardoor de poort niet automatisch toe gaat. Contact opgenomen met Assa Abloy of mens dit kon verhelpen. Hun reactie: slec... Toon meer
Overhead deur ging niet meer dicht: oorzaak veer gebroken. Met twee bedrijven contact gezocht waaronder assa abloy om dit te laten maken. Andere dag hadden ze tijd om langs te komen voor een of... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ASSA ABLOY - verdens førende leverandør af sikring til døren
Denemarken
- assaabloy.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dure bezoeken, nul resultaat.
Drie technici langs geweest voor een simpel probleem: twee konden er niets van bakken, de derde ontdekte dat het gewoon de afstandsbediening was. Totaalprijs? €980. Conclusie: twee incompetente medewerkers en een peperdure oplossing voor iets dat eenvoudig opgelost had kunnen worden. Geen enkel positief punt te ontdekken.
Aso chauffeurs.Zelfs op zondag in een…
Aso chauffeurs.Zelfs op zondag in een klein dorp (Millingen a/Rijn) rijden ze je als voetganger bijna aan en kijken je dan raar aan.
Hij dacht dat hij de baas op de weg is.Wat een idioot rijgedrag mag bij dit bedrijf.😡
Geweldige service van de monteur
Geweldige service van de monteur die het kleinste onderdeel van het slot van de automatische voordeur van de huurflat (Ymere) op de late avond nog wist te repareren.
Gansters 1e klas
Hun reactie: slechts 1j garantie op de poort na oplevering, €305/excl btw om te komen kijken + €140 per extra uur...
Dit voor een nieuwe poort die nog nooit gebruikt is geweest, omdat de aankoop van het magazijn meer dan 1j na de installatie van hun poort is.
Een zeer slecht bedrijf
Een zeer slecht bedrijf, die geen kaas van heb gegeten, luisteren niet naar de klant.
Afspraak niet nagekomen, het zijn tijd verspillers!!!.
Voor een deur 5 x teruggekomen, is nog steeds niet opgelost!!!!!.
ZEER SLECHT BEDRIJF!!!!!.
Incapabel bedrijf
Assa Abloy heeft een offerte gemaakt voor een elektrische deur voor de WMO. Adviseur gaf aan dat deze erg duur uit zou vallen. Gemeente ging akkoord om de deur elektrisch te maken. Vervolgens had Assa Abloy de offerte te goedkoop gemaakt en hebben wij 1,5 jaar moeten wachten op het elektrisch maken van de deur. Deze heeft het 3 maanden gedaan en doet het niet meer. Dan zou je denken je belt en ze komen want het is garantie. Nee ze komen niet want er is geen onderhoudscontract. Garantie hebben ze nog nooit van gehoord, en nu kan je weer een poos binnen blijven zitten met je rolstoel. Dit bedrijf hoort niet in onze maatschappij thuis. Hebben schijt aan of je wel of niet het huis in of uit kan.
Rijgedrag
Met 60 met de service bus op de a16 rijden . Geen verstand.
De verkoper is een arrogant en luistert…
De verkoper is erg arrogant en luistert niet naar de wensen van de klant. We willen een geisoleerde buitendeur (oprol). die regelmatig open moet voor heftrucks. Wat leveren ze: een beveiligingsrolluik. deze mag max 8 keer per dag open anders loopt de moter warm. tijdens die montage ging er alles mis wat er mis kon gaan. geen hoogwerkers. te weinig materiaal. nu zijn ze bezig om de juiste deur te hangen, zijn de hoogwerkers weer te laat. Monteurs kunnen dus weer niet goed vooruit. Monteurs doen hun best maar de verkoop en planning klopt helemaal niets van.
stelletje autistische gehandicapten op de weg
stelletje autistische gehandicapten op de weg. Bijna aangereden door busjes die 2x de snelheids limiet gaan en vervolgens pissig gaan doen als ik ze aanspreek op hun gevaarlijk rijgedrag
Tig keer storing kapotte buitendeur…
Tig keer storing kapotte buitendeur gemeld. Monteur heeft me gebeld met vraag welk pand t was. Heeft niks kunnen vinden. Stond voor verkeerde deur, maar niet meer gebeld welke deur t dan wel was. QR-code op deur is niet juist. Mensen aan de telefoon zeggen er ook niets aan te kunnen doen maar denken ook niet mee. Gevolg: na week nog geen reparatie en is weer nieuw reparatieverzoek aangemeld. We zijn weer terug bij af. Wat een prutsers
Dikke Pluim!
De automatische deur van de fietsenstalling in het Wagner complex te Voorschoten was niet goed afgesteld. De klacht was bekend bij verhuurder Woonzorg Nederland, maar die liet de klacht liggen. Een belletje naar Assa Abloy was dé oplossing. Met spoed werd de volgende dag het probleem verholpen! Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!
Ga nooit in zee met dit bedrijf!!
Ga nooit in zee met dit bedrijf! Wij werkten in het verleden met Tormax automatische deuren en werden overtuigd door de verkoper van Assa Abloy om met hen samen te werken... nog nooit zo een degoutant smerig bedrijf tegen gekomen!! VERSCHIKKELIJK. Blijf hier ver van weg! Oplichters!
Slechte sagrijnige werknemer die het…
Slechte sagrijnige werknemer die het wel wist
Ma niet heus
Niet reageren
Sinds half november is mijn garagedeur stuk,via onze beheerder met U contact gezocht, foto's ingestuurd,4 januari gebeld,ja we nemen contact op,zeker de afgelopen weken 4 keer gebeld,ja we nemen deze week contact op.tot op heden niks gehoord.groet Rinus Warmenhoven
Asociale mensen op de weg
Asociale mensen op de weg. De hele weg geïrriteerd achter mij aan rijden bumper kleven en de hele tijd knipperen met lichten. En dat 15 minuten lang, en zo dom dat ze vergeten zijn dat hun bedrijfsnaam op de bus staat.
Enorm prijsverschil in reparatiekosten
Andere dag hadden ze tijd om langs te komen voor een offerte. Prijs incl 4 uur arbeid € 3.200! Offerte opname nam reeds 3 uur in beslag.
2e partij, 1 uur nodig om situatie te bekijken en offerte voor dezelfde reparatie komt uit op € 1.300. Schandalig verschil voor een gelijke reparatie aan onze overhead deur.
Tot mijn verbazing krijg ik ook nog een factuur binnen voor arbeid mbt uitbrengen van een offerte. Bijna € 600, gebaseerd op een uurtarief van € 132. Gaat helemaal nergens over, hierover is niets gecommuniceerd. Bedenk u tweemaal voordat u dit bedrijf benaderd voor reparaties.
Waardeloos
Ze hebben het onderhoud voor deurdrangers, maar nooit een enkel onderdeel op voorraad. Reparatie duurt meestal twee maanden!
Geen van de receptionisten 's middags…
Geen van de receptionisten 's middags kan vertellen wanneer een reparatie plaats gaat vinden. Rolstoeler kan zelf zonder zender geen deur bedienen en wacht al 1.5 week sinds de goedkeuring van de woningbouwvereninging op bericht van Assa Abloy over de stand van zaken. Als ik alle recensies lees, begrijp ik dat de bedrijfscultuur zo goed is vanwege een gedeelde minachting voor klanten. Toch?
Gehandicapten in de kou !!
Sedert september defecte toegangsdeur. Betreft complex met gehandicapten. Ondanks toezeggingen spoed binnen week gerepareerd geen oplossing geboden. In december pas compleet nieuwe deurdrangers ad 3700,- geplaatst heeft nog geen dag gewerkt…..
Schandalig
Schandalig zoals ze met klanten omgaan. Na 1 maand ging een sleutelcilinder al kapot, vervolgens hoor ik 4 weken na melding helemaal niks en nu geven ze aan om over 2,5 maand de cilinder te vervangen. Dan heb ik 3,5 maand mijn voordeur niet kunnen gebruiken!